Tutustu kaikkiin lainatuotteisiin >

Uudet asiakkaat: 30 päivää korkovapaata ja ensimmäinen nosto ilman nostokuluja

Noston suuruus

€ / 2000 €
Noston suuruus
800.00 €
Ensimmäinen kuukausierä
150.00 €

Meiltä on helppo hakea lainaa

Uusille asiakkaille 30 päivää korkovapaata! 

Joustava-luoton uutena asiakkaana saat ensimmäisen nostosi ilman nostokuluja ja huimat 30 päivää korkovapaata. Tämä tarkoittaa sitä, että 30 päivän aikana luottotilin avaamisesta, lainasaldosi ei kerrytä lainkaan korkoa. 

Avaa siis oma Joustava-luottotili 16.-31.10 välisenä aikana ja saat ensimmäisen nostosi 2000€ asti ilman nostokuluja (tavallisesti 7,5% nostosi summasta). Ferratum Joustava on luottosi käytössä aina siellä, missä sinäkin. Kun haluat turvan kaikenlaisten menojen varalle, sen saat ottamalla käyttöösi Joustava-luoton. Joustavalta saat ison tai pienen lainan aina 2000 € asti  hetkessä.

Ferratum ja Joustava-luotto on apunasi käden ulottuvilla. Luotolta teet nostoja niin usein kun tarvitset, 2000 € saakka ja vuorokauden joka hetkellä.

Tutustu Joustavaan

Miksi laina meiltä?

Meiltä haet rahoitusta hetkessä silloin, kun tarvitset sitä elämän odottamattomiin menoihin. Koska lainanhakuprosessimme on mutkaton, tarvitsemasi laina on käyttössäsi aina muutamassa minuutissa. Saat meiltä lainapäätöksen heti, kellonajasta tai päivästä riippumatta. Etkä joudu odottamaan rahojasi seuraavaan pankkipäivään, sillä maksamme myönnetyn lainan tilillesi vain hetkessä lainapäätöksestä, kello 7-23 välisenä aikana. 

Lainamme ovat myös mobiilissa. Helppokäyttöinen hakemuksemme toimii laitteesta riippumatta ja haet lainaa tai teet nostoja luotolta parilla klikkauksella, missä vain. Me olemme nykyaikainen lainapalvelu, eli käytettävissäsi silloin kun meitä tarvitset. Asiakaspalvelumme auttaa sinua laina-asioissa 24h vuoden jokaisena päivänä.

 

Hae Joustavaa

  • Lainaa nopeasti ja luotettavasti
  • Luottopäätös keskimäärin 5 minuutissa
  • Asiakaspalvelumme auttaa kellon ympäri  
  • Tutkitusti tyytyväiset asiakkaat

Hae Prime-lainaa

  • Yksilöllinen, sinulle sopiva laina 
  • Selkeä takaisinmaksu
  • Lainahakemus mahdollinen kaikissa laitteissa
  • Ei avausmaksuja tai muita ylimääräisiä kuluja
 
 

Palvelemme kellon ympäri

Myös asiakaspalvelussa olemme panostaneet helppouteen: asiantuntevat asiakaspalvelijamme opastavat sinua laina-asioissa niin, että ne sujuisivat aina vaivattomasti hakemisesta takaisinmaksuun. Meiltä saat henkilökohtaista lainapalvelua myös toimistoaikojen ulkopuolella, aina silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Pyydämme ottamaan aina rohkeasti yhteyttä, jos lainan takaisinmaksussa ilmenee vaikeuksia. Yhdessä voimme miettiä parhaan ratkaisun tilanteeseesi.

Maksuton asiakaspalvelumme on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä. Autamme sinua kaikissa laina-asioihin liittyvissä kysymyksissä puhelimitse ja  sähköpostilla. Puhelimessa palvelemme numerossa 0800 166 308 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@ferratum.fi  Käytössäsi on myös asiakaspalveluchat, jonka löydät nettisivuiltamme ja omalta asiakastililtäsi. Ferratumin osoitteessa ei ole asiakaspalvelupistettä. Me palvelemme sinun aikataulusi mukaan, sinulle parhaiten sopivassa kanavassa.

 

Ajankohtaista

 

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error