Laina joustavasti Ferratumilta

Joustava Uusille ja nykyisille

Joustava-laina uusille ja nykyisille asiakkaille

 • Luottoa aina 2000 € asti
 • Joustava takaisinmaksu
 • Juuri silloin kun tarvitset

Lainan nostopalkkio on 7,5% ja nimellinen vuosikorko 103,42%. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: 2000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 216,20%, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus on 3534,01€ mikäli asiakas nostaa 2000€ kerralla ja maksaa sen takaisin vuoden aikana 12 saman suuruisessa erässä.

Koroton Uusille asiakkaille

Koroton ensilaina uusille asiakkaille

 • Lainasumma 50-300 €
 • Laina-aika 7-30 päivää
 • Täysin koroton ja kuluton

Esimerkki lainan takaisinmaksusta:
200€ lainan nimellinen vuosikorko on 0 %, ja todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 0 % ja lainan takaisinmaksettava summa 200 €

Meiltä on helppo hakea lainaa

Ferratum mukana Putouksessa!

Supersuosittu tv-ohjelma Putous palaa ruutuun MTV3-kanavalla 21.1. klo 19.30. Ferratum on yhteistyökumppanina Putouksen odotetulla uudella kaudella, joka on jo kahdeksas sarjassaan. 

Kenen sketsihahmoa odotat eniten? Lauantaista 21.1. alkaen Putous viihdyttää koko perhettä kahdeksan viikon ajan ja Ferratum puolestaan tarjoaa lippupaketteja Putouksen jokaiseen livelähetykseen! Kilpailuun kannattaa osallistua, sillä liput lähetyksiin on jo loppuunmyyty.

Osallistu siis Ferratumin Putous-kilpailuun klikkaamalla alla olevaa linkkiä, täytä tietosi, ja olet mukana! Arvomme 2 lippupakettia joka viikko ja kerran osallistuttuasi olet mukana jokaisen viikon arvonnassa. Lippupaketti sisältää kaksi lippua, joten voittaessasi voit ottaa myös kaverin mukaan. Muista jakaa Putous-hetkesi Instagramissa hashtagilla #FerratumFiilis!

Osallistu kilpailuun!

Miksi laina meiltä?

Meiltä haet rahoitusta hetkessä silloin, kun tarvitset sitä elämän odottamattomiin menoihin. Koska lainanhakuprosessimme on mutkaton, saat pikavipin tai suuremman lainan käyttöösi aina muutamassa minuutissa. Saat meiltä lainapäätöksen heti, kellonajasta tai päivästä riippumatta. Etkä joudu odottamaan rahojasi seuraavaan pankkipäivään, vaan maksamme myönnetyn lainan tilillesi vain hetkessä lainapäätöksestä. 

Lainamme ovat myös mobiilissa. Simppelillä mobiilisovelluksellamme haet lainaa tai teet nostoja luotolta parilla klikkauksella, missä vain. Me olemme nykyaikainen lainapalvelu, eli käytettävissäsi silloin kun meitä tarvitset.  Asiakaspalvelumme auttaa sinua laina-asioissa 24h vuoden jokaisena päivänä.

 

Hae Korotonta

 • Lainaa nopeasti ja luotettavasti
 • Luottopäätös keskimäärin 5 minuutissa
 • Lisäpalvelut lainoihin maksutta
 • Lainahakemus mahdollinen kaikissa laitteissa

Hae Joustavaa

 • Asiakaspalvelumme auttaa kellon ympäri
 • Miljoona asiakasta vuosien aikana
 • Asiakkaamme ovat tutkitusti tyytyväisiä
 • Kannamme vastuun asiakkaistamme
 

Palvelemme kellon ympäri

Myös asiakaspalvelussa olemme panostaneet helppouteen: asiantuntevat asiakaspalvelijamme opastavat sinua laina-asioissa niin, että ne sujuisivat aina vaivattomasti hakemisesta takaisinmaksuun. Meiltä saat henkilökohtaista lainapalvelua myös toimistoaikojen ulkopuolella, sillä se on nykyaikaa. Pyydämme ottamaan aina rohkeasti yhteyttä, jos lainan takaisinmaksussa ilmenee vaikeuksia. Yhdessä voimme miettiä parhaan ratkaisun tilanteeseesi.

Maksuton asiakaspalvelumme on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä. Autamme sinua kaikissa laina-asioihin liittyvissä kysymyksissä puhelimitse ja  sähköpostilla. Puhelimessa palvelemme numerossa 0800 166 308 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@ferratum.fi  Käytössäsi on myös asiakaspalveluchat, jonka löydät nettisivuiltamme ja omalta asiakastililtäsi. Me palvelemme sinun aikataulusi mukaan, sinulle parhaiten sopivassa kanavassa.

 

Ajankohtaista