Prime-laina

Ystävänpäivä on jo ovella. Oletko jättänyt lahjan hankkimisen viimehetkeen? Ennen kuin ryntäät ostamaan kaunista suklaarasiaa, hajuvettä tai kukkakimppua, meillä on sinulle jotain mielenkiintoista kerrottavaa.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että käytämme rahamme paremmin, kun valitsemme lahjaksi tavaroiden sijaan elämyksiä. Yksinkertaistettuna kokemuksista tulee muistoja ja muistot säilyvät tavaroita kauemmin. On sitten kyseessä vaatekappale tai uusi puhelin, uutuuden viehätys hiipuu nopeasti ja tavarasta tulee osa arkeamme.

Kun käytämme rahaa kokemuksiin, se edistää onnellisuuttamme. Se kasvaa, kun jaamme kokemuksen yhdessä ystävän, perheenjäsenen tai rakkaamme kanssa.

Tässä viisi viimehetken ystävänpäivän lahjaideaa, jotka voit kokea yhdessä rakkaasi kanssa:

1. Spa-hoito pariskunnille

Mikä olisikaan romanttisempaa ja luksuksempaa kuin spa-hoito tai hieronta pariskunnille.  Saat viettää iltapäivän yhdessä rakkaasi seurassa rentoutuen ja hemmoteltuna.

2. Lennot

On vaikea löytää kokemusta, joka olisi palkitsevampi kuin matkailu. Monet lentoyhtiöt, tarjoavat lahjakortteja, jotka voi ostaa netistä ja tulostaa kotona. Lahjakortilla voidaan ostaa lentolippuja mihin tahansa sadoista eri kohteesta.

3.  Ravintolat

Ravintolaillallinen on yksi takuuvarmoista ystävänpäivälahjoista ja se on myös hyvä tapa viettää aikaa yhdessä kumppanisi kanssa ja parantaa yhteyttä toisiinne. Mikset tekisi tänä ystävänpäivänä varausta ravintolaan, jota olette molemmat halunneet kokeilla?

4. Elokuvat

Yksi ystävänpäivän perinteisistä ja romanttisista treffikohteista ovat elokuvat. Osta rakkaallesi elokuvaliput netistä tai hae liput lähimmästä elokuvateatteristasi.

5. Hotellit

Pitkä viikonloppu tai vain yksi yö, kuka ei haluaisi karata romanttiselle reissulle?

Hotelliketjut tarjoavat lahjakortteja hotelleihinsa ympäri maailmaa.  Esimerkiksi Sokos-hotellit, Scandic-hotellit ja Radisson Blu-hotellit tarjoavat kaikki lahjakortteja hotelleihinsa – valinta on sinun!

Kun kyseessä on viimehetken hankinta

Jos et saa palkkaasi kuin vasta ensi viikolla tai sinulla on mennyt paljon rahaa jo tässä kuussa, me Ferratumilla ymmärrämme, että rahat voivat olla tiukoilla.

Jos suunnittelet yllättäväsi lähimpäsi ystävänpäivänä ja haluat tarjota heille elämyksiä, jotka he muistavat vielä pitkään, Ferratum tarjoaa auttavaa kättä. Me olemme suunnitelleet helppoja ja joustavia lainoja, joiden avulla voit sanoa ’kyllä’ uusille kokemuksille.

Hae Ferratumin lainaa ja saat lainapäätöksen minuuteissa. Kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen, saat rahat tilillesi seuraavana päivänä. Joten jos olet jättänyt ystävänpäivän lahjaostokset viimehetkeen, ei hätää – me autamme!

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error