Tutustu matkavnkkeihimme!

Nyt, kun kesä on ohi, se tarkoittaa taas töihin paluuta Jos kuitenkin sinulla ja kumppanillasi on takataskussanne muutama lomapäivä, syksy on erinomaista aikaa matkailulle.

Vaikka syksyä pidetään yleisesti välikautena, jolloin kesän lämpö on jo laantunut eikä kylmä ilma ole vielä ennättänyt saapua, syysmatkailussa on oma viehätyksensä.

Oli kyseessä sitten lyhyt viikonloppumatka tai viikon syysloma ulkomailla, tässä muutama syy, miksi matkailu syksyllä kannattaa.

1. Edullista, edullista, edullista

Ensimmäinen ja tärkein syy on se, että syksyä ei pidetä sesonkiaikana, kuten kesää, ja tämän vuoksi voit löytää hyviä lento- ja hotellitarjouksia. Voi olla, ettei sinun edes tarvitse etsiä tarjouksia, sillä hotelleilla on yleensä erikseen hinnat kesäsesongille ja edullisemmat hinnat muulle vuodelle. Eli toisin sanoen voit varata hotellin edullisemmalla hinnalla, joka tekee syksystä automaattisesti yhden edullisimmista vuodenajoista lomailla.

2. Täydellinen lämpötila

Paras asia syksyssä on se, että silloin on vielä luvassa reilusti aurinkoa. Kun säästät rahaa majoituksessa, voit nauttia syksyn aurinkolomasta huomattavasti kesäaikaa edullisemmin. Vaikka syksy tarjoaa muutamia kuumia päiviä, ilmasto on miellyttävämpi, mutta kuitenkin lämmin vielä syksyllä, mikä tekee ulkona olemisesta mukavampaa.

3. Kaunis luonto

Jos pidät ulkoilusta, syksy tarjoaa jotain jokaiselle aistille. Olet sitten vaeltamassa, kävelemässä metsässä tai veneilemässä - keltaisen, oranssin ja punaisen sävyt puiden lehdissä luovat kauniin, lähes maalauksellisen syysmaiseman.

Lähde siis nauttimaan syksyisestä luonnosta esimerkiksi vaelluksen merkeissä tai suuntaa roadtripille kauniisiin maisemiin.

4. Vähemmän matkailijoita tarkoittaa vähemmän ruuhkaa

Syksyisin matkustajia on vähemmän liikkeellä kuin kesällä, mikä tarkoittaa vähemmän turisteja ja vähemmän ruuhkaa. Ja tämä totta kai tarkoittaa sitä, että vältät turhan jonottelun esimerkiksi nähtävyyksissä tai museoissa.

Kun turisteja on vähemmän, sinulla on aikaa ottaa hyviä kuvia esimerkiksi Eiffel-tornista tai Pienestä merenneidosta ilman, että kuvasi ovat täynnä muita turisteja. Turistien vähäinen määrä tarkoittaa myös sitä, että aikataulusi voi olla joustavampi, sillä on pienempi riski, että esimerkiksi konsertti- tai päiväretken liput myydään loppuun.

5. Maukkaat kauden herkut

Kun turisteja on joka paikassa vähemmän, on sinun myös helpompi päästä hyviin ja suosittuihin ravintoloihin maistelemaan maukkaita ruokia. Syksyisin etenkin sienet, kurpitsa, kaali, omena sekä bataatti ovat parhaimmillaan. Kun matkustat ja etsit hyviä ravintolavaihtoehtoja, kannattaa etsiä ravintoloita, joissa tarjotaan kauden herkkuja.

Minne ikinä tiesi viekään tänä syksynä…

Mihin sitten päätätkään suunnata tänä syksynä, muista, että Ferratum voi auttaa sinua pääsemään kohteeseesi. Mutkattomat lainamme ovat nopein tapa saada asioita tapahtumaan. Aloita pakkaamalla laukkusi ja tee lainahakemus netissä. Lainahakemuksen täyttäminen vie muutaman minuutin ja saat lainapäätöksen heti. Ei paperitöitä tai turhaa jonottelua. Kun lainasi on hyväksytty, saat rahat tilillesi hetkessä.

Joten, minne matkaat tänä syksynä?