Prime-laina

Lue vinkkimme arkeen palaamiseen

Kesä on parasta aikaa rentoutua ja nauttia elämästä. Me kaikki syömme sekä juomme ehkä suunniteltua enemmän, nukumme epäsäännöllisesti ja rikomme totuttua rutiinia.

Mutta hei, se on osa huvia!

Kaikki ylimääräiset sosiaaliset tapahtumat, ulkona syödyt illalliset, ylimääräiset juomat, hotellit ja matkat väistämättä menevät yli budjetin. Mutta eihän mahtaville lomamuistoille ja ystävien sekä perheen kanssa yhdessä vietetylle ajalle voi laittaa hintaa, vai mitä? Kesä on kuitenkin ohi ja on aika taas palata ruotuun. Se tarkoittaa kotona syömistä, liikuntaa, rutiineihin palaamista ja sitä, että otamme taas raha-asiat hallintaan.

Vastaa seurauksista ja sitten budjetista

Aluksi ajatus voi tuntua pelottavalta, mutta ensimmäinen asia, joka kesälomien jälkeen on tehtävä, on seurauksista vastaaminen. Ja tämä tarkoittaa myös velkatilanteen tarkastamista. Mutta ennen sitä, on hyvin tärkeää korvata negatiiviset tunteet positiivisilla tunteilla. Tällöin, kun tarkastelet kesän aikana kertyneitä velkoja, voit heti asettaa itsellesi budjetin.

Päätä ensin kuinka paljon budjetistasi haluat allokoida velanmaksuun. Vain 100 euron velanmaksulla lyhennät velkaasi ja luot itsellesi tunteen, että olet menossa oikeaan suuntaan ja hallitset omia raha-asioitasi.

Täällä ja nyt

Entä, jos olet palannut kesälomaltasi kotiin, jossa sinua odottaa pino laskuja, luottokorttikin on miinuksella sekä viikon ruokaostokset tekemättä, mutta palkkasi tulee vasta ensi viikolla? 

Joskus sitä vain tarvitsee hieman apua päästäkseen takaisin oikeille raiteille. Juuri siksi Ferratum on suunnitellut helpot ja joustavat pienlainat, joiden avulla saat rahat nopeasti tilillesi. Asiakkaamme voivat täyttää lainahakemuksen netissä vain muutamassa minuutissa ja saavat lainapäätöksen silmänräpäyksessä. Ilman paperitöitä ja vakuuksia.

Tarkasti tehdyt suunnitelmat

Kun olet laatinut itsellesi budjetin sekä lyhyen ajan suunnitelman, on aika katsoa kesän velkojen maksua pitkällä tähtäimellä. Sen lisäksi, että olet päättänyt laittaa osan palkastasi velkojen maksuun, voit myös päätyä samaan ratkaisuun kuin moni muukin ja hankkia ylimääräisen tulonlähteen, jotta voit hoitaa raha-asiasi kunnialla.

Omaatko joitakin taitoja, joita voisit tarjota yrityksille palveluina? Voisitko tehdä tuntitöitä freelancerina? Mitä ikinä päätätkään, tärkeintä on tuntea hallitsevansa omia raha-asioitaan eikä antaa minkään lannistaa kesänjälkeistä energistä fiilistä!

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error