Prime-laina

Ferratum ja Viasat yhteistyössä

Kevät 2017 polkaistaan käyntiin urheilun kirkkaimpien tähtien seurassa! Ferratum ja Viasat tarjoavat yhdessä kaikkien aikojen urheilukauden. Helmikuussa Valioliiga on yhä käynnissä ja Mestarien liigan pudotuspelit ovat aluillaan. Pidemmälle kohti kevättä päästyämme luvassa on myös Makwan Amirkhanin UFC Fight Night, KHL:n finaali sekä NHL:n playoffit. Toukokuussa ovat futiskauden huipentumat ja kesäkuussa vielä NHL:n Stanley Cup-finaalit.

Uusi yhteistyömme Viasatin kanssa on mahtava lisäys toimintaamme ja ehdimme jo startata koko komeuden viime viikonloppuna Super Bowl-kilpailullamme. Viasat-urheilun somekanavissa kysyttiin lyhyesti ja ytimekkäästi kumpi joukkueista tulee voittamaan SuperBowlin ja 1000€ pääpotin voittajaksi arpoutui Senja Laakso. Vielä kerran isot onnittelut Senjalle! Kevät on kuitenkin vasta aluillaan, joten ehdimme järjestämään vielä vaikka kuinka kilpailuja ja arvontoja. Kannattaa seurata Ferratumia ja Viasat Urheilua niin Facebookissa ja Twitterissä, niin pysyt mukana menossa.  

Ferratum Facebook | Ferratum Twitter | Viasat Facebook | Viasat Twitter

Ferratum ja Viasat ovat kevään 2017 aikana yhteistyössä tarjotakseen paljon mielenkiintoisia pelejä, livelähetyksiä ja koosteita Viasat Urheilu-kanavalla. Lisää urheilua näet myös Viaplayn kautta. Voit tutustua Viasat- ja Viaplay-palveluihin oheisista linkeistä.

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error