Norja on uusi Ferratum-maa

Norjasta tuli perjantaina 10.4.2015 uusin tulokas Ferratum-maiden joukossa, joita on nyt jo 21.  Tämän vuoden aikana Norja on jo toinen uusi maa, jossa Ferratum on aloittanut toimintansa. Pohjois-Amerikan markkinat avautuivat tammikuussa 2015 yhtiön aloittaessa toimintansa Kanadassa, ja jatkossakin toimintaa tullaan laajentamaan johdonmukaisesti yhä uusille markkina-alueille.

Norjassa Ferratum toimii eurooppalaisen pankkilisenssin alaisuudessa. Lisenssi mahdollistaa säänneltyjen pankkitoimintojen tarjoamisen niissä EU-maissa, joissa tämä vaatii kyseisen pankkilisenssin. Norjalaisille asiakkailleen Ferratum tulee aluksi tarjoamaan tavallisia pienlainoja. Ajan myötä myös viime vuonna lanseeratut lainatuotteet, jatkuva luotto (Suomessa Joustava) ja Plus-laina, tullaan tuomaan saataville Norjan kuluttajamarkkinoille.

Ferratum Oyj:n perustaja ja toimitusjohtaja Jorma Jokela kommentoi laajentumista todeten, että toiminnan jakautuminen usealle maantieteelliselle alueelle on avaintekijä yhtiön kasvustrategiassa, jossa pyritään hyötymään suuruuden ekonomiasta. Jokelan mukaan yhtiössä ollaan ilahtuneita uudesta virstanpylväästä Ferratumin kehityksessä, millainen laajentuminen Norjan markkinoille on. Norjan ja Kanadan jälkeen näköpiirissä ovat jo uudet kohdemaat laajentumiselle.

Parhaillaan Ferratum valmistelee toimintojen avaamista Italiassa, Ranskassa ja Turkissa. Yhtiön kasvustrategiassa keskipitkän aikavälin tähtäimessä on liiketoiminnan laajentaminen kattamaan kaikkiaan 30 maata maailmanlaajuisesti.

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error