Prime-laina

Osallistu Joulubarometriimme ja voit voittaa lahjakortin

 

Jouluun on enää huimat 7 viikkoa, joten on aika polkaista käyntiin Ferratumin perinteinen Joulubarometri! Puolivuosittain järjestettävä tutkimuksemme on nyt sarjassaan seitsemäs, ja siihen osallistuu 23 Euroopan ja kansanyhteisön maata. Osallistu kyselyymme ja voit voittaa 100€ arvoisen Lippu.fi-lahjakortin!

Oletko joskus miettinyt, miten joulua juhlitaan Meksikossa? Tai mihin ihmiset kuluttavat jouluna eniten rahaa Romaniassa tai Latviassa? Miten suomalaisten ja ruotsalaisten perheiden joulubudjetti eroaa toisistaan ja missä maassa käytetään eniten rahaa joululomalla matkusteluun? Kaikkiin näihin ja myös useaan muuhun mielenkiintoiseen kysymykseen saat vastaukset Ferratumin Joulubarometri-tutkimuksesta. Osallistu siis kyselyyn alta löytyvästä linkistä! 

Vastaaminen kysymyksiin vie vain noin kolme minuuttia ja tutkimustulokset esitetään ainoastaan anonyymeina, maakohtaisina yhteenvetoina eikä henkilökohtaisia vastauksia julkaista. Maakohtaiset tulokset painotetaan ostovoimapariteetin mukaisesti Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) tilastoihin perustuen.

Osallistu kyselyyn>>

 

Arvonnan säännöt: Arvonnan osallistumisaika on 1.11.-12.11.2017 ja kilpailun järjestäjä on Ferratum Finland Oy. Kysely sulkeutuu 12.11.2017 klo 23:59. Kilpailun palkinnot (3 kpl 100 euron arvoisia Lippu.fi:n lahjakortteja) arvotaan kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostilla. Palkinto toimitetaan voittajalle sähköpostilla 30 päivän sisällä tutkimustulosten julkistamisesta. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta 14 vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa palkinto uudelleen. Kilpailun voittajat eivät voi muuttaa heille valittua palkintoa. Järjestäjän työntekijät tai heidän lähisukulaisensa eivät saa osallistua kilpailuun. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat kilpailusta, jotka pyrkivät järjestäjän näkemyksen mukaan vääristämään kilpailun tuloksia. Julkaisemme voittajien etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen blogissamme julkistaessamme myös tutkimustulokset.

 

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error