Prime-laina

Nollaamme koko lainasaldon ainakin yhdeltä asiakkaaltamme

Jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut ovat käynnissä ja tänä vuonna ne järjestetään Saksassa ja Ranskassa. Suomen Leijonien kanssa samassa lohkossa kilpailevat mm. Kanada ja Tšekki, joten peukut pystyyn, että Suomi jatkaa puolivälieriin ja finaaliin saakka!

Kisojen kunniaksi pistämmekin pystyyn mielenkiintoisen arvonnan: Jos Suomi voittaa kultaa jääkiekon MM-kisoissa nollaamme 10 asiakkaamme koko lainasaldon. Hopeamitalista arvomme 5 onnekasta ja pronssisijasta 3. Vaikka kisat menisivätkin huonommin, arvomme joka tapauksessa yhden asiakkaan, jonka laina nollataan kokonaan. Kisamenestyksestä riippumatta arvomme nollattavan tilin (tai tilit) finaalin jälkeisenä maanantaina 22.5.2017 kello 11.00. Olet automaattisesti mukana arvonnassamme, mikäli sinulla on käytössäsi jokin Ferratumin lainatuotteista. Voiton arvo voi siis olla lainasaldon suuruudesta riippuen jopa yli 2000 euroa!

Tutustu lainatuotteisiimme

Kilpailun säännöt:

MM-kilpailun lopputuloksesta riippuen arvomme 1, 3, 5 tai 10 asiakasta koko asiakaskannastamme. Sattumanvaraisesti valittujen asiakkaidemme avoin lainasaldo korot ja muut kulut mukaan lukien nollataan 22.5.2017 klo 11.00 Esimerkki: asiakas, jonka avoin lainasaldo lainakuluineen on arvontahetkellä 1500 €, vapautetaan kokonaan em. velkasumman takaisinmaksuvelvoitteesta. Etu on kertaluonteinen emmekä takaa sen toistumista. Asiakkaat, joilla on avoimia maksumuistutuksia eivät ole mukana arvonnassa. Ilmoitamme voittajille voitosta puhelimitse heti maanantaina arvonnan jälkeen henkilökohtaisesti. Voimme julkaista voittajan etunimen, sukunimen ensimmäisen kirjaimen ja nollatun lainasaldon suuruuden Ferratumin kotisivuilla ja Facebook-sivulla. Arvontaan osallistuvat kaikki henkilöt, joilla on voimassa oleva sopimus jostakin Ferratumin lainatuotteesta 22.5.2017 klo 11:00.

 

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error