Miten teillä vietetään joulua?

Jouluun on enää alle kaksi kuukautta, joka meillä Ferratumilla tarkoittaa suosikkivuodenajan ohella myös perinteisen barometritutkimuksemme ajankohtaa! Tutkimuksemme järjestetään kahdesti vuodessa, kesällä ja ennen joulua, jolloin otamme selvää Ferratum-maiden kuluttajien rahankäytöstä ja suunnitelmista. Osallistu siis sinäkin kyselyymme! Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme 3 kpl 100 € arvoisia SuperLahjakortteja!

Näin se toimii

Vastaaminen kysymyksiin vie vain noin kolme minuuttia ja tutkimustulokset esitetään ainoastaan anonyymeina, maakohtaisina yhteenvetoina eikä henkilökohtaisia vastauksia julkaista. Maakohtaiset tulokset painotetaan ostovoimapariteetin mukaisesti Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) tilastoihin perustuen.

Oletko miettinyt, mihin Brasiliassa kulutetaan eniten rahaa jouluna, tai mitä australialaiset ajattelevat joulusta? Missä maassa on isoin joulubudjetti, ja missä käytetään eniten rahaa lomalla matkustamiseen? Kaikkiin näihin ja myös useaan muuhun mielenkiintoiseen kysymykseen saat vastaukset Ferratumin Joulubarometri-tutkimuksesta. Osallistu siis kyselyyn alta löytyvästä linkistä! 

OSALLISTU >>

 

Arvonnan säännöt: Arvonnan osallistumisaika on 1.11.-11.11.2018 ja kilpailun järjestäjä on Ferratum Finland Oy. Kysely sulkeutuu 11.11.2018 klo 23:59. Kilpailun palkinnot (3 kpl 100 euron arvoisia SuperLahjakortteja) arvotaan kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostilla. Palkinto toimitetaan voittajalle sähköpostilla 30 päivän sisällä tutkimustulosten julkistamisesta. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta 14 vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa palkinto uudelleen. Kilpailun voittajat eivät voi muuttaa heille valittua palkintoa. Järjestäjän työntekijät tai heidän lähisukulaisensa eivät saa osallistua kilpailuun. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat kilpailusta, jotka pyrkivät järjestäjän näkemyksen mukaan vääristämään kilpailun tuloksia. Julkaisemme voittajien etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen blogissamme julkistaessamme myös tutkimustulokset.