Prime-laina

Tuemme Pelastakaa Lapset Ry:n työtä

Joulu on erityistä aikaa kaikille, mutta sitä se on varsinkin lapsiperheissä. Kuten viime jouluna, tuemme myös tänä vuonna Pelastakaa Lapset ry:n toimintaa. Tänä vuonna joululahjoituksilla tuetaan erityisesti kotimaan köyhien perheiden lapsia. Joululahjoitusten avulla maksetaan mm. lasten harrastusmaksuja ja oppikirjoja koko lukio- ja ammattiopintojen ajalle. Apua tarvitsevia perheitä on runsaasti, sillä jopa yli 100000 lasta Suomessa elää köyhissä perheissä.

Lahjoitusten avulla köyhien perheiden lasten ja nuorten koulutus ja sitä kautta myös tulevaisuus ei jää pelkästään peruskoulun varaan, vaan heillä on mahdollisuus jatkaa opintoja tai valmistua ammattiin. Pitkittynyt köyhyys siirtyy herkästi myös sukupolvelta toiselle, mutta mm. koulutuksen avulla on mahdollista katkaista köyhyyden kierre. Ferratum tukee Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräystä 1000 eurolla. Voit osallistua myös itse joulukeräykseen alta löytyvästä osoitteesta.

Voit tutustua lisää Pelastakaa Lapset Ry:n toimintaan osoitteessa https://www.pelastakaalapset.fi/ ja vuoden 2016 joulukeräykseen osoitteessa https://www.pelastakaalapset.fi/uutiset/kotimaan-lapset-ja-nuoret-tarvitsevat-apua-pelastakaa-lapset-avaa-joulukerayksen/ 

Kiitos Pelastakaa Lapset ry:lle hienosta työstään. Ferratum toivottaa kaikille oikein hyvää joulun odotusta!

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error