Sano elämälle useammin kyllä! Ferratumin Joustava-luoton avulla toteutat unelmasi.

Loppujen lopuksi elämässä on kyse ihmisistä, jotka tapaamme, paikoista, joissa käymme ja muistoista, joita meille jää. Niistä hetkistä, joina koemme olevamme elossa.

Totuus on kuitenkin se, ettemme ole täällä kauaa. Mutta joka päivä voimme tehdä valinnan – voimme vain unelmoida kaiket päivät tai pyrkiä tekemään unelmistamme totta.

Ikimuistoiset hetket

Haluamme kertoa teille kanadalaisen Markin tarinan tilaisuuteen tarttumisesta. Mark oli valokuvausopiskelija Ontariosta, jonka valmistuminen alkoi lähestyä. Tarina alkaa siitä, kun hän oli melomassa Brittiläisen Kolumbian kauniissa luonnossa.

Mark ei koskaan unohda sitä uskomatonta tunnetta, kun vesi ympäröi hänet – vettä oli silmänkantamattomiin. Hän oli kauniilla Hornby Islandilla Brittiläisessä Kolumbiassa – vain hän, kajakki ja tyyni meri. Ei kuulunut ääntäkään paitsi melan syviä ja seesteisiä vettä hellästi pyyhkiviä sipaisuja.

Kaukaisuudessa siinsi valkoinen hiekka, vehreät metsät ja kymmenet kivillä loikoilevat merileijonat. Markin edessä erilaiset merilinnut liikkuivat ylös ja taas alas, ja kotkat liisivät hänen yllään sulavasti.

Muutamaa hetkeä myöhemmin Mark tarkensi kameransa linssin vangitakseen upean näyn, jossa miekkavalaat hyppivät meren syvyyksistä kohti taivasta. Hän ei koskaan unohda sitä näkyä.

Päätös laittaa asiat tapahtumaan

Kun Mark opiskeli viimeistä vuottaan valokuvauksen tutkintoa, hän oli unelmoinut jo pitkään matkustavansa Ontariosta Brittiläiseen Kolumbiaan ottamaan kuvia hänen lopputyötänsä sekä ensimmäistä näyttelyään varten.

Opintojensa ohessa Mark työskenteli osa-aikaisesti valokuvalaboratoriossa, jossa hän oli aloittamassa kokoaikaisen työn valmistuttuaan yliopistosta kuukauden päästä. Ainut asia, joka esti Markia toteuttamasta unelmaansa, oli raha.

Se vaihtoehto, että hän palauttaisi lopputehtävän, josta hän ei olisi innoissaan, tuntuisi pettymykseltä vuosien omistautumisen ja matkasta haaveilun jälkeen.

Mark tiesi kuitenkin, että muutaman kuukauden päästä hänellä olisi varaa lähteä kuvausretkelle Brittiläiseen Kolumbiaan, mutta lopputyön oli oltava valmis kahden viikon päästä.

Kuten sanotaan, “nykyhetki on paras hetki”, ja siksi Mark haki lainaa Ferratum Moneyn kautta. Hänen sai hyväksytyn lainapäätöksen vain muutamissa minuuteissa ja rahat laitettiin pankkitilille heti seuraavana päivänä. Näin ollen Mark pystyi varaamaan vielä saman päivän aikana itselleen lennon Brittiläiseen Kolumbiaan.

Sano elämälle kyllä

Ferratumilla me pyrimme kuromaan umpeen kuilua ihmisten unelmien ja todellisuuden välillä, tekemään unelmista totta ja mahdottomasta mahdollista.

Olemme luoneet Joustava-lainan työkaluksi, jonka avulla ihmiset voivat useammin sanoa elämälle kyllä, ja joka auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa.

Ferratum tarjoaa rahaa tekijöille – muutoksentekijöille, seikkailijoille sekä heille, jotka uivat vastavirtaan tai tanssivat oman pillinsä mukaan.

Johtavana kansainvälisenä rahoituspalveluiden tarjoajana ja finanssiteknologian pioneerina Ferratum Group on tukenut ihmisiä vuodesta 2005 alkaen nopeilla, yksinkertaisilla ja innovatiivisilla taloudellisilla ratkaisuillaan.

Kuinka voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi?

Hae Joustava-lainaa jo tänään!