Tästä lahjavinkit rakkaallesi

Ystävänpäivä maailmalla on hieman erilainen kuin Suomessa, sillä se on yleisesti ottaen ystävien muistamiseen tarkoitettu päivä. Suomessakin on hiljalleen otettu askeleita kohti yhdysvaltalaista rakastavaisten juhlaa, ja yhä useampi viettääkin ystävänpäivän puolisonsa kanssa. Lahjat kuuluvat kuitenkin myös suomalaisten juhlaan, ja täydellisen lahjan metsästys voi osoittautua haasteelliseksi tehtäväksi.

Ystävänpäivä on loistava tilaisuus jakaa rakkautta ja yllättää elämän tärkeimmät henkilöt. Tässä siis muutama lahja idea inspiroimaan sinua parhaan lahjan etsinnässä!

Kello - tyylikäs lahja

Kello on elegantti lahja kenelle tahansa, sukupuoleen katsomatta. Tämän lahjan kanssa on vaikea epäonnistua, varsinkin, jos lahjan saaja on muutenkin tottunut käyttämään kelloja.

Faktahan on se, että aika on arvokkain lahja, jonka toiselle voi antaa. Mikä olisikaan parempi lahja, kuin antaa läheiselle esine, joka muistuttaa tätä antajastaan joka kerta, kun hän katsoo, paljonko kello on.

Lahja harrastajalle

Antamalla lahjan, joka liittyy lahjansaajan harrastukseen, kerrot läheisellesi, että välität asioista, joista hän on kiinnostunut. Lisäksi lahja tukee ja kannustaa ystävääsi harrastamaan. Lahjan ei kuitenkaan tarvitse välttämättä liittyä harrastukseen. Uudet kaiuttimet, konsolipeli tai vaikka elokuvaliput ovat lahjoja, joista voitte nauttia yhdessä. Voit myös miettiä, olisiko ystävälläsi jokin vanha laite, joka kaipaisi päivitystä, esimerkiksi viimeisiään vetelevä älypuhelin. Ystäväsi varmasti ilahtuisi huomaavaisuudestasi sekä olisi iloinen siitä, että teit hänen elämästään hiukan helpompaa!

Yhteinen kokemus

Usein paras lahja ei ole jokin esine, vaan yhteinen hieno kokemus, jonka voitte jakaa ystäväsi tai rakkaasi kanssa. Kokemus voi olla esimerkiksi reissu johonkin Euroopan kaupunkiin esimerkiksi Berliiniin tai Kööpenhaminaan, jossa voitte kokea kunnon irtioton arjesta laatuseurassa. Mutta mikäli matkustaminen ei onnistu, voisi olla mukavaa tehdä jotain rentouttavaa, kuten mennä vaikka yhdessä kylpylään tai vaikka kunnon illalliselle.

Jotain hauskaa

Eräässä elokuvassa päähenkilö antaa ystävänpäivänä kimpun porkkanoita lahjaksi ystävälleen. Se voisi olla hauska tapa yllättää lahjansaaja. Riippuen siitä kenelle hauska lahja annetaan, kannattaa kuitenkin pohtia riittääkö se yksinään, vai kannattaisiko se yhdistää johonkin käytännölliseen lahjaan. Huumori on kuitenkin tärkeä osa ihmissuhteita, joten ystävänpäivä voi olla hyvä tilaisuus jakaa kunnon naurut.

Ystävänpäivä on kerran vuodessa, joten kannattaa ottaa siitä kaikki irti. Läheisten ihmisten onni on myös sinun onnesi, ja jokainen ansaitsee muistamista vähintään kerran vuodessa. Rahanpuute ei tulisi olla esteenäsi. Me uskomme, että jokaisen tulisi saada nauttia ystävänpäivästä täysillä, ja me tarjoamme sinulle keinot tehdä niin.