Prime-laina

Arvostele meidät Trustpilotissa

Meillä asiakaspalvelu ja se myötä myös asiakkailta saatu palaute on erityisen tärkeää. Saadaksemme palautetta ja siten parantaaksemme omaa toimintaamme ja asiakkaidemme tyytyväisyyttä, teemme yhteistyötä Trustpilotin kanssa, joka on asiakasarvosteluihin keskittynyt verkkoyhteisö. Kyseessä on idealtaan samanlainen palvelu, kuin Tripadvisor, Foursquare tai Yelp. Löydät jo annettuja asiakasarvostelujamme niin etusivultamme, sekä Asiakasarvostelut-osiosta.

Trustpilot siis tarjoaa kuluttajille tietoa eri toimijoista, joiden kuluttajat ovat jakaneet kokemuksensa verkko-ostoksistaan tai muusta kaupankäynnistä. Ulkopuolisena osapuolena Trustpilot on puolueeton ja kaikki annettu palaute näkyy saman tien yrityksen profiilisivulla. Yritykset eivät voi muokata, poistaa tai muuten sensuroida arvioita, joten sivuilla näkyvät arviot ovat todellisten käyttäjien rehellinen näkemys palvelusta. Lue lisää Trustpilotista!

Me Ferratumilla kannustamme kaikkia asiakkaitamme jättämään arvostelunsa lainapalvelustamme, jotta voimme kehittää toimintaamme jatkossakin. Jos olet ollut tyytyväinen, pistä sana kiertämään! Trustpilotin lisäksi arvostelun voit tehdä Facebook-sivuiltamme löytyvän Trustpilot Reviews-välilehden kautta. 

Toivommekin siis, että voisit käyttää muutaman minuutin Ferratumin arvostelemiseen Trustpilotissa

Arvostele Ferratum

Kiittäen, 
Ferratumin Asiakaspalvelu

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error