Prime-laina

Näin pidät uudenvuodenlupauksesi

Miten pitää uudenvuodenlupaus ja aloittaa terveellinen elämä? Ei varmaan yllätä ketään, että lupaus syödä terveellisemmin, pudottaa painoa ja saavuttaa rantakunto on yleisin uudenvuodenlupaus vuosi toisensa jälkeen. Hakutermillä ”terveellinen elämä” haetaan Googlesta noin 2 520 kertaa vuodessa. Maailmanlaajuisesti termillä "get healthy" hakuja oli huimat 62 776 640 tammikuusta lokakuun loppuun.

Ei myöskään ole yllättävää, että amerikkalaisen uutismedian mukaan, 80 % uudenvuodenlupauksista rikotaan jo tammikuun toiseen viikkoon mennessä.

Miksi uudenvuodenlupauksia rikotaan

Yleisimmät syyt uudenvuodenlupauksen rikkomiseen ovat liian epätarkat, epärealistiset, liian kunnianhimoiset tai kestämättömät tavoitteet.

Psykologian lehtorin Philip Clarken mukaan suurin virhe, johon useimmat sortuvat on se, että mietitään mitä halutaan saavuttaa, mutta ei ajatella miten tavoitteeseen päästään.

Hyvät aikomukset

Mitä tulee painonpudotukseen ja kuntotavoitteisiin, näkyy trendi selvästi kuntosalijäsenyyksien ostomäärissä. Amerikkalaisen kuntosaliketjun Gold’s Gymin mukaan jäsenyyksien ostomäärä nousee 40 % joulukuun ja tammikuun välisenä aikana joka vuosi.

Vuonna 2016, Googlen hauissa nähtiin 315 % nousu hakutermillä “gym” eli kuntosali.

Ongelmana on se, että vaikka ihmisillä on hyvät aikomukset ja he saattavat käydä kuntosalilla useasti joululomansa aikana, kun työt alkavat ja ihmiset pääsevät takaisin omiin rutiineihinsa, kuntosalilla käyminen unohtuu.

Ihmiset siis tiedostavat omat tavoitteensa, mutta he eivät tiedä kuinka he saavuttaisivat ne.

Löydä itsellesi sopivat tavoitteet

Avain uudenvuodenlupauksen pitämiseen on rutiinien ja tapojen muodostaminen ja niistä kiinni pitäminen. Muodosta itsellesi sellaiset rutiinit, joissa on helppo pysyä ja jotka toimivat juuri sinulle.

Kun tekee pitkiä päiviä töissä, tai pitää hakea lapset koulusta iltapäivisin, voi tuntua mahdottomalta ehtiä kuntosalille monta kertaa viikossa.

Eli kun tullaan siihen, miten parantaa kuntoa, on ehkä parempi vaihtoehto hankkia kotiin kuntovälineitä, joiden avulla treenata.

Kotitreeni tarjoaa mahdollisuuden pysyä lupauksessa, sillä voit treenata juuri silloin, kun sinulle itsellesi sopii. Näin ollen treenaamisen todennäköisyys on paljon suurempi, kuin se että ehtisit käymään kuntosalilla useamman kerran viikossa.

Lisäksi kotona treenaaminen voi olla paljon motivoivampaa siinä mielessä, että sinun ei tarvitse nousta aikaisin aamulla lähteäksesi kuntosalille.

Aloita terveellinen elämä tänään

Eli jos tavoitteesi on painonpudotus, parempaan kuntoon pääseminen tai terveellisemmin syöminen, paras aika aloittaa on tänään. Ei tekosyitä.

Ferratumilla me rohkaisemme ihmisiä tekemään parhaansa ja olemaan paras versio itsestään.

Tarjoamme lyhytaikaisia lainoja heille, jotka haluavat elää elämäänsä täysillä. Joten jos kotikuntosalin pystyttäminen auttaisi sinua pääsemään alkuun omassa kuntoprojektissasi, on lainamme nopein ja helpoin tapa tehdä asioista totta jo tänään.

Hakemuksen täyttäminen netissä kestää vain pari minuuttia. Ei paperitöitä, neuvotteluja eikä jonossa seisomista. Hakemus ei ole sitova ja lainapäätöksen saat hetkessä.

Ole paras versio itsestäsi, tänään.

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error