Muista kehittää taitojasi ja haastaa itseäsi. Lue inspiroiva tarina jatkuvasta oppimisesta!

”Jokainen unelma alkaa unelmoijalla. Pitää aina muistaa, että sinulla on voima, kärsivällisyys ja intohimo tavoitella unelmiasi ja muuttaa maailmaa.”

- Harriet Tubman

Yhden inspiroivimmista videoista, jonka saimme Outdo Yourself -kilpailuun, lähetti virolainen Mariann. Hänen videonsa vangitsee Outdo Yourself -kilpailun tarkoituksen eli itsensä ylittämisen.

Saatuaan toisen lapsensa Mariann löysi intohimonsa valokuvaamista, ja erityisesti vauvojen valokuvaamista kohtaan. Vuoden innokkaan valokuvaamisen jälkeen Mariann kertoi, että hän oli saavuttanut pisteen, jonka jälkeen hänen oli vaikea enää kehittyä valokuvaajana.

Pian tämän jälkeen Mariann löysi creativelive.com -sivuston, josta löytyy aktiivinen yhteisö täynnä innovatiivisia tekijöitä sekä tuhansia videoita ja tutoriaaleja – ja Mariann ymmärsi, että on olemassa vielä paljon asioita, joita hän haluaa oppia.

 

”Kuvan ottaminen, hetken pysäyttäminen – paljastaa kuinka rikasta todellisuus on.”
- Anonyymi

 

Sen jälkeen, kun Mariann oli ostanut netistä useita tutoriaaleja, hänen janonsa osaamista ja tietoa kohtaan kasvoi kasvamistaan. Mariannin tavoitteena on ostaa lisää tutoriaaleja, jotta hän voi kehittää editointi- sekä valokuvaustaitojaan, ja tutustua siihen, millaisia uusia välineitä hänen kannattaisi ostaa.

Mariannin video muistuttaa meitä siitä, että on tärkeää jatkuvasti kehittää omia taitojaan, jatkaa oppimista, haastaa itseään sekä pyrkiä olemaan paras versio itsestään.

Itsensä ylittäminen

”Minun tehtäväni elämässä ei ole vain selviytyä, vaan menestyä ja tehdä se hippusella intohimoa, myötätuntoa, huumoria ja tyyliä.”

- Maya Angelou

 

Kun järjestimme Outdo Yourself -kilpailun alkuvuodesta, tavoitteenamme oli innostaa ihmisiä jakamaan heidän tavoitteensa ja unelmansa meidän kanssamme. Halusimme inspiroida ihmisiä tavoittelemaan heille tärkeitä unelmiaan.

Meidän tavoitteemme Outdo Yourself -kilpailun takana oli auttaa ihmisiä toteuttamaan unelmansa.

Osallistuakseen kilpailuun, pyysimme ihmisiä lähettämään meille videon, jossa he kertoivat tavoitteistaan ja unelmistaan, miksi heille on tärkeää toteuttaa omat unelmansa ja miksi ne ovat jääneet toteutumatta.

Joidenkin ihmisten unelmat olivat jääneet taka-alalle, koska he olivat jo aikaisemmin aloittaneet unelmansa toteuttamisen, mutta he olisivat tarvinneet apua unelmansa saavuttamiseksi. Jotkut osallistujistamme eivät olleet vielä aloittaneetkaan unelmiensa tavoittelua siksi, että heillä ei ollut siihen varaa tai resursseja.

Kun olimme katsoneet kaikki huikeat 133 videota 18 eri maasta, valitsimme onnelliset voittajat, jotka palkitsimme suurella apurahalla. Olimme myös voittajiemme tukena ja autoimme heitä saavuttamaan unelmansa.

Mitä unelmien toteuttaminen vaatii?

Omistautumisen, itseensä uskomisen, taidon ja intohimon lisäksi, me Ferratumilla tiedämme, että raha on yleensä yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa siihen, lähteekö ihminen tavoittelemaan unelmiansa vai ei.

Raha voi joskus avata ovia ja mahdollistaa sen, että mahdollisuuden voi ottaa vastaan, kun se osuu kohdalle.

Me toivotamme Mariannille kaikkea parasta valokuvaukseen sekä jatkuvaan oppimiseen.

Pysy kuulolla ensi kuussa, jolloin pääset lukemaan uusia inspiroivia tarinoita Outdo Yourself -kilpailumme osallistujista.

”Kehitä intohimo oppimiseen. Jos onnistut siinä, et koskaan lakkaa kasvamasta.”

- Anthony J. D’Angelo

 

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error