Outdo Yourself -tarina: Tuo pala luontoa jokapäiväiseen elämääsi

Lue Outdo Yourself -kilpailijamme inspiroiva tarina, kuinka hän tuo palan luontoa jokapäiväiseen elämään.

“Kaikista miljoonista avaruuden planeetoista tämä on meidän planeettamme, tämä on pienokaisemme, joten meidän on pakko olla tietoisia siitä ja pitää siitä huolta.”

- Paul McCartney

 

Järjestimme aikaisemmin tänä vuonna kilpailun nimeltään Outdo Yourself, jossa pyysimme ihmisiä tekemään itsestään lyhyen videon, jossa he kertovat, mikä heidän tavoitteensa tai unelmansa on, miksi se on heille tärkeä ja miten raha auttaisi heitä toteuttamaan sen.

Katsottuamme kaikki videot, palkitsimme kolme voittajaa huomattavalla apurahalla sekä mentoroinnilla, jotta he pystyvät saavuttamaan tavoitteensa tai unelmansa. 

Unelmoi vihreästä

“Pidä unelmasi elossa. Tiedosta, että saavuttaaksesi jotain, tarvitset uskoa ja luottamusta itseesi, näkemystä, kovaa työtä, päättäväisyyttä ja omistautumista. Muista, että kaikki on mahdollista sille, joka uskoo.”
- Gail Devers

 

Yksi kilpailun osallistujista oli latvialainen Anna. Anna on erinomainen esimerkki henkilöstä, jolla on motivaatiota sekä päättäväisyyttä ja joka luo omat mahdollisuutensa odottelun sijaan. Nämä kaikki ovat tärkeitä ominaisuuksia, jos haluaa saavuttaa tavoitteensa.

Anna on yrittäjä ja valmistaa käsityönä luonnonmukaisia saippuoita sekä kosmetiikkaa. Tuotteiden tavoitteena on tuoda pieni pala luontoa jokapäiväiseen elämään.

 

“Uskon entistä enemmän siihen, että maapallon pelastaminen on yksittäisen kuluttajan käsissä.”

- Denis Hayes

 

Anna haluaa luoda työpaikkoja paikalliselle yhteisölle työnsä kautta. Työpaja sijaitsee Latvian maaseudulla, ja Annan pitkäaikaisempi tavoite onkin luoda yrityksen kautta maaseutumatkailua. Näin ihmiset pääsevät lähemmäs luontoa ja heitä kannustetaan elämään vihreämmin.

Näiden kahden asian avulla, jotka ovat elintärkeitä tavoitteiden saavuttamiseksi, eli Annan päättäväisyyden sekä pitkän aikavälin tavoitteensa vuoksi, hän on jo matkalla toteuttamaan unelmaansa.

Positiivisen fiiliksen jakaminen

Vastaanotimme kaiken kaikkiaan 133 videota 18 maasta. Oli mieleenpainuvaa nähdä ja kuulla niin monen henkilön jakavan tavoitteensa ja unelmansa kanssamme.

Oli vaikeaa valita vain kolme voittajaa, ja ymmärsimmekin heti, että meidän tulee jatkossakin edistää Outdo Yourself -kampanjan positiivisuutta ja hyvää fiilistä jakamalla lisää videoita kilpailun osanottajilta.

Ensi kuussa saat kuulla lisää Outdo Yourself -kampanjan inspiroivia tarinoita!