Prime-laina

Mitä tehdä pääsiäisenä?

Monessa maassa pääsiäinen on pidennetty viikonloppu, joka tekee siitä yhden suosituimmista ajoista matkustaa, tavata ystäviä ja viettää laatuaikaa lasten kanssa.

Saadaksesi kaiken irti pidennetystä viikonlopusta, kokosimme alle hieman ehdotuksia tämän pääsiäisen tekemiselle:

Pääsiäismatka

Jos olet harkinnut lomamatkaa pääsiäiseksi, et ole ainoa. Pidennetty viikonloppu on suosittua aikaa matkustella. Erityisesti Lappi ja pohjoisen hiihtokeskukset ovat suosittuja lomakohteita pääsiäisenä. Lento- ja junalippuja voi myös vielä saada edullisin hinnoin tiettyihin kohteisiin – jopa kaukomaille.

Shoppailu

Jos mielessäsi on ”shoppailuterapia” pääsiäisviikonloppuna, olet onnekas. Monella yrityksellä on pääsiäisenä alennusmyynnit liikkeissä sekä verkkokaupoissa. Tarkkaile alennuksia ja voit tehdä löytöjä.

Ruokailu

Käytämme pääsiäisenä rahaa muuhunkin kuin pelkästään kauppoihin. Yhä useampi suosii rahojensa käyttämistä elämyksiin ennemmin kuin materiaan. Ravintolat ovatkin viime vuosina kehitelleet sesonkiin sopivia pääsiäisruokalistoja. Katso, mitä ravintolat lähelläsi tarjoavat tänä pääsiäisenä.

Virpominen

”Virvon varvon tuoreeks terveeks tulevaks vuodeks. Vitsa sulle, palkka mulle.” Virpominen on mainio koko perheen aktiviteetti pääsiäisenä. Lapset pääsevät koristelemaan pajunoksia ja nauttimaan makeisista. Lisäksi koko perhe saa raikasta ulkoilmaa ja liikuntaa.

Mitä sinä annat virpojille palkaksi?

Makeat mahdollisuudet

Pitkän viikonlopun hyödyntäminen on ’must’. Ymmärrämme toki, että joskus palkat saatetaan maksaa vasta seuraavalla viikolla ja rahasi saattavat näin ollen olla kyseisenä viikonloppuna niukassa. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen. Lainatuotteemme tekevät pääsiäisestäsi helpompaa. 

Ferratum-lainat maksetaan tilillesi hetkessä hyväksytyn hakemuksen jälkeen, joten ne ovat nopein ja helpoin tapa turvata varasi. Täytä vain lainahakemus verkkosivuillamme! Paperityötä ei tarvita.

Lainan hakeminen on täysin ilmaista ja saat lainapäätöksen jopa minuuteissa. Hyväksytyn lainapäätöksen saatuasi rahat siirretään tilillesi muutamissa minuuteissa.

Jos tarvitset nopean ratkaisun rahatilanteeseen täksi pääsiäiseksi, suuntaa Ferratumille!

 

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error