Prime-laina

Plus-lainalla teet unelmistasi totta

Sinulla on ollut unelmana remontoida toinen huoneistasi ja tehdä siitä sekä työ- että vierashuone ystävillesi ja perheellesi. Tämä kaikki on kuitenkin jäänyt haaveksi sen jälkeen, kun muutit uuteen kotiisi kaksi vuotta sitten.

Pari vuotta on mennyt nopeasti ja toinen huoneesi on muuttunut varastoksi. Joka kerta, kun kurkistat huoneeseen, muistuttaa se sinua siitä, että sinun todella tulisi remontoida huone tänä viikonloppuna. Ehkä ensi viikonloppuna, huokaiset. 

Kuinka ollakaan, muutama päivä myöhemmin saat viestin ystävältäsi toiselta paikkakunnalta. Hän olisi vihdoin tulossa kaupunkiin kuun lopussa ja hän kyselee voiko hän majoittua toiseen huoneeseesi.

Vastaat myöntävästi ja ajatus siitä, että näet parhaan ystäväsi ensimmäisen kerran vuoteen, saa sinut hymyilemään. 

Ei ole parempaa, kuin deadline, joka pakottaa meidät toimimaan!

Unelmoi se todeksi

Käärit hihasi ja marssit toiseen huoneeseesi tekemään suunnitelmaa siitä, miten remontoit ja laitat huoneesi uuteen uskoon. Ensimmäisenä täytyy ostaa ja asentaa kirjahylly rakkaalle kirjakokoelmalle. 

Haluaisit myös ostaa tyylikkään vuodesohvan, jossa vieraat voivat nukkua, vaatekaapin sekä ison ja mukavan lukutuolin laiskoja sunnuntaiaamuja varten. Lisäksi muutamia muita huonekaluja täyttämään huonetta. 

Seisot oven suussa ja siristät silmiäsi. Voit jo melkein nähdä, miltä huone tulee näyttämään ja hymyilet. Viimein vierashuoneesta tulee toimiva ja sellainen, joksi olet sen aina kuvitellutkin. 

Jotta tämä kaikki toteutuu lyhyellä varoitusajalla, tarvitset hieman apua. 

Ajattele lainaa auttavana kätenä 

Tässä kohtaa Ferratumin Plus-laina tulee apuun. Meidän Plus-lainamme tarjoaa lainaa 2050 eurosta 5000 euroon 12-36 kuukauden maksuajalla. 

Toisin kuin tavalliset pienlainat, Plus-laina maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä ja näin ollen sinun on helpompaa tehdä budjetti takaisinmaksulle. 

Kiitokset teknologialle siitä, että voimme varmentaa maksukykysi ja antamaan luottopäätöksen minuuteissa. Tee lainahakemus muutamassa minuutissa – ei paperitöitä tai jonottamista. Meidän tavoitteenamme on sanoa kyllä, kun pankit sanovat ei. 

Tehtävämme on tarjota parasta asiakaspalvelua luottoasioissa 24 tuntia vuorokaudessa. Täältä voit lukea asiakkaidemme palautetta toiminnastamme: Ferratum kokemuksia!

Miten voisimme auttaa juuri sinua?

Tykkää postauksesta, jos koit sen hyödylliseksi. Jaa postaus myös kavereillesi! Lisää ohjeita ja hyvä stooreja löydät blogistamme.

Haluatko tietää miten Ferratum voi auttaa sinunkin elämääsi? Tutustu Ferratumiin!

 

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error