Prime-laina

Ferratum on Putouksen yhteistyökumppani

Uusi vuosi otetaan haltuun valtavalla ryminällä, kun kauan Putouksen odotettu uusi tuotantokausi palaa ruutuun lauantaina 21.1. Tulevat 8 viikkoa tulevat olemaan täynnä vauhtia ja hulvatonta menoa Putouksen uudistuneen porukan kanssa. Muista siis kääntää televisio MTV3-kanavalle lauantaisin kello 19.30. Liveohjelman puolitoistatuntinen täyttyy niin käsikirjoitetuista sketseistä, kuin myös improvisoiduista esityksistä, sekä joka jakson loppuhuipennuksesta - Vuoden Sketsihahmo-kilpailusta!

Putouksen uuden tuotantokauden alkaessa Ferratum järjestää kilpailuja ja arvontoja, joista voit voittaa niin lippuja Putouksen livelähetykseen, kuin riihikuivaa käteistäkin! Osallistu lippukilpailuun osoitteessa www.ferratum.fi/putous, täytä osallistumislomake ja olet mukana jokaisen viikon lippuarvonnoissa! Arvomme 2 lippupakettia viikottain, ja voittaja saa liput itselleen ja kaverilleen. Instagramissa kannattaa jakaa oma Putous-hetkesi hashtgilla #FerratumFiilis ja voit voittaa 50€! Facebookimme kautta pääset seuraamaan Putous-klippejä ja Behind the Scenes-videoita. Kannattaa siis ottaa Ferratumin some-kanavat haltuun! 

 

 

Putous on palkittu suomalainen viihdeohjelma, jonka puolitoistatuntinen livelähetys rakentuu erilaisille sketseille. Käsikirjoitettujen pätkien ohella sarjan näyttelijät esiintyvät myös improvisoiden. Myös uudella kaudella mukana on monien suosikkiosio, Vuoden sketsihahmo-kilpailu. Putouksen kahdeksannelle tuotantokaudelle on otettu paljon uusia kasvoja mukaan. Näyttelijöinä nähdään Jenni Kokander, Ernest Lawson, Minka Kuustonen, Mikko Penttilä, Timo Lavikainen, Kaisa Hela, Pilvi Hämäläinen, sekä ohjelman juontaja Roope Salminen. Aiemmilta kausilta tutuksi tullut Joonas Nordman toimii alkavalla kaudella ohjaajana.

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error