Usko itseesi, usko elämään ja hyviä asioita alkaa tapahtua. Lue kuinka Ferratum auttaa toteuttamaan haaveita.

Aikaisemmin tänä vuonna julkistimme Outdo Yourself-kilpailun voittajat. Kilpailuun osallistuakseen ihmisten tuli jakaa heidän unelmansa meidän kanssamme ja vastineeksi me tarjosimme kilpailun voittajille runsaan apurahan sekä tukea heidän matkallaan kohti unelmia.

Jotta unelmat toteutuisivat, siihen vaikuttaa moni tekijä ja yksi tärkeimmistä elementeistä on yleensä raha. Se mahdollistaa sen, että ihmiset voivat sanoa kyllä mahdollisuuksille, joita he kohtaavat.

Miten ihmiset osallistuivat kilpailuun?

Pyysimme osallistujia lähettämään meille videon itsestään, jossa he kertovat heidän unelmistaan ja tavoitteistaan, miksi ne ovat heille tärkeitä, mikä esti heitä toteuttamasta unelmansa ja miten Ferratum voisi auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa.

Kilpailumme voittajat

Yksi voittajistamme oli ranskalainen innokas matkailija sekä valokuvaaja Lucas, jonka tavoite oli matkustaa Afrikkaan voidakseen täydentää valokuvakirjansa eri maan kouluista.

Toinen voittajistamme oli Liisa Lotta Virosta ja hänen unelmansa oli täyttää isoisänsä unelma Etelä-Afrikan Kapkaupunkiin matkustamisesta.

Voittajiemme reaktiot

Yksi parhaimmista puolista kilpailun järjestämisessä on nähdä ihmisten reaktiot, kun he saavat tunnustusta vaivannäöstään.

Kun ilmoitimme Lucasille hänen olevan yksi voittajistamme, hän sanoi, että toimittamamme hyvät uutiset todistivat, että ”jos haluat jotain elämässä, sinun täytyy taistella sen puolesta.” Lucas myös kertoi, että on tärkeää ”uskoa itseensä, uskoa elämään ja hyviä asioita alkaa tapahtumaan.”

Lucas ilmaisi innostuksensa Afrikan matkastaan saamalla valmiiksi valokuvakirjansa, jonka parissa hän oli työskennellyt neljän vuoden ajan. Katso Lucasin reaktio, kun hän kuuli voitostaan täältä.

Kun Liisa Lotta kuuli uutiset siitä, että hän on yksi voittajista, hän kuvaili tunnetta uskomattomaksi. Kuultuaan uutisen, hän kiirehti isoisänsä luokse ja kertoi isoisälleen, että heidän yhteinen Kapkaupungin matkansa on toteutumassa. Liisa Lotan isoisä otti tätä kädestä kiinni kyyneleet silmissään. Liisa Lotta kertoi valmistautuvansa matkaan katsomalla tusinoittain videoita matkakohteestaan ja hän painotti myös, että mukavuusalueelta poistuminen on tärkeää. Katso Liisa Lotan reaktiovideo täältä.

Mitä voittajillemme tapahtuu seuraavaksi?

Voittajien julistamisesta on nyt kulunut jo tovi, joten mitä tapahtui Lucakselle ja Liisa Lotalle?

Me voimme ylpeänä kertoa, että Ferratum lähettää molemmat voittajat Afrikan kohteisiin, jotta he voivat toteuttaa unelmansa.

Tulevina viikkoina tulemme jakamaan videoita voittajiemme matkalta. Joten pysy kuulolla ja seuraa Facebook-sivujamme, niin tiedät, miten tarina jatkuu.