Prime-laina

Näin laadit uudenvuodenlupaukset

“Uskot sitten pystyväsi tai et – olet todennäköisesti oikeassa”
– Henry Ford

Tässä me nyt olemme, kokonainen viikko uutta vuotta on jo kulunut. Millaisia tavoitteita olet asettanut itsellesi tänä vuonna? Oletko valmis haastamaan itsesi, oppimaan jotain uutta tai menemään johonkin uuteen paikkaan?

Ellemme tietoisesti haasta itseämme, on suuri todennäköisyys, että asetamme tavoitteita, jotka ovat tuttuja ja turvallisia. Meillä on tietty uskomus itsestämme ja kyvyistämme joka perustuu mielikuvaamme itsestämme.

Siksi mielikuvasi sanelee sinulle millaisia tavoitteita asetat itsellesi.

Miten näet itsesi?

Asetamme tavoitteet taitojemme perusteella.

Mieti hetki, miten muiden ihmisten mielipide sinusta ja taidoistasi on voinut vaikuttaa tavoitteisiisi, persoonaasi ja ammattimaisuuteesi. Saatat huomata, että olet tehnyt päätöksiä ja asettanut tavoitteita oman mielikuvasi perusteella.

Kun asetamme tavoitteita, oma mielikuvamme voi joko rohkaista tai estää meitä kokeilemasta uusia asioita, haastaa itseämme tai auttaa meitä löytämään asioita, joista nautimme ja joissa olemme hyviä.

Tämän takia on tärkeää pohtia, miksi usein valitset A-vaihtoehdon B:n sijaan. Teetkö valintasi sillä perusteella, että valinta on helpompi, koska se on turvallisempi vai teetkö valintoja aiempien onnistumisien tai epäonnistumisien perusteella?

Ole utelias

Uudessa kirjassaan Mindset: The New Psychology of Success Carol Dweck, kirjailija ja psykologian professori Stanfordin yliopistosta, tutkii tietoisia ja tiedostamattomia uskomuksia ja kuinka uskomustemme muuttaminen voi vaikuttaa suuressa mittakaavassa elämäämme.

Rajoitetulla ajattelutavalla näemme kykymme rajallisena ja pysähtyneenä. Avaralla ajatustavalla uskomme taas, että voimme oppia uusia asioita, kehittyä ja edetä.

Kokeilemme uusia asioita todennäköisemmin, kun olemme avoimia uudelle. Kun avarramme ajatusmaailmaamme, on todennäköisempää, että vaikka kohtaisimme haasteita ja esteitä, niin toteutamme tavoitteemme siitä huolimatta.

Avarra ajatusmaailmaasi

Tutkimukset ovat osoittaneet, että avartamalla ajatusmaailmaamme edes vähän, voimme nähdä parannuksen kaikessa, mitä teemme tai mitä yritämme hallita.

Sen sijaan, että uskomme, ettemme ole hyviä jossain tietyssä asiassa, voimme huomata, että ponnistelujemme jälkeen on tapahtunut kehitystä ja kasvua.

Miten sinun uskomuksesi ovat vaikuttaneet tavoitteiden asettamiseen?

Ole kuka haluat ja mene minne tahdot

Nyt, kun uusi vuosi on täällä, ota hetki ja mieti, mitä haluaisit kokeilla, mitä haluaisit tehdä, minne haluaisit mennä ja katso minne päädyt.

Jos haaveilet toisenlaisesta elämästä tai tilanteesta, ota hetki ja mieti ajatusmaailmaasi sekä mitä olet kertonut itsellesi. Kysy itseltäsi, kuinka voit muokata ajatusmaailmaasi, jotta pääset sinne, minne haluat päästä.

Muutos alkaa tästä

Me Ferratumilla innostamme ihmisiä tavoittelemaan heille tärkeimpiä asioita. Uskalla elää elämääsi kuten haluat.

Välillä kohtaat haasteita. Haasteet ovat vain tilapäisiä esteitä, jotka sinun täytyy siirtää tieltäsi, jotta voit jatkaa matkaasi. Kuten avain, joka avaa lukitun oven, Ferratum tarjoaa lyhytaikaisia lainoja jotka auttavat heitä, jotka tarvitsevat apua pääsemään nykyisestä tilanteesta siihen tilanteeseen, johon he haluavat päästä.

Lainamme ovat nopein ja helpoin tapa saada asiat tapahtumaan. Hakemuksen täyttäminen verkossa kestää vain muutaman minuutin. Ei paperitöitä, eikä jonottamista! Saat lainapäätöksen minuuteissa.

Auta itseäsi. Voit tehdä sen nyt!

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error