Prime-laina

Vinkkimme häiden järjestämiseen

Hääpäivä - mikä se on, joka tekee siitä yhtä aikaa sekä iloisimman että stressaavimman tapahtuman elämässämme?

Monille ihmisille hääpäivän suunnittelu ja järjestäminen tuntuu kokopäivätyöltä. Usein käy niin, että koko elämä alkaa myös pyöriä pelkästään hääpäivän ympärillä. Hääpäivän ja –paikan valinta, vieraslistan ja istumajärjestyksen tekeminen sekä hääkuvaajien, cateringin, bändin ja floristien valinta – lista tuntuu olevan loputon!

Jäljelle jää vain hääpäivän budjetti. Keskimäärin eurooppalainen käyttää noin 5495 dollaria häidensä järjestämiseen, kun taas amerikkalainen käyttää keskimäärin noin kuusi kertaa suuremman summan. Budjetin laskeminen hääpäivälle voi olla pitkä ja stressaava prosessi. Kuinka
monta vierasta kutsutaan? Missä hääpaikka on? Kuinka paljon catering maksaa? Kuluja on paljon kutsujen tulostamisesta hääpaikan vuokraamiseen, ja häämekon valinnasta cateringiin. 

Kun hääpäivä on vihdoin täällä, on seuraava stressin aihe se, että sujuuko kaikki, kuten on suunniteltu. Muistaako sulhanen sormuksen? Sataako vai paistaako? Totuus on se, että häiden ei tarvitse olla niin stressaavia. Alla neljä vinkkiä siihen, että tuot hieman zen-henkeä häävalmisteluihin:

1. Poista häiriötekijät suunnittelusta

Hääsuunnittelija voi auttaa sinua suunnittelemaan hääpäiväsi, mutta olemme koonneet sinulle muutaman vinkin, joilla pääset itse alkuun. Unohda aikataulutus, to do –listat ja lahjalistojen valmistelu ja ota käyttöön sovellus!

2. Muista miksi ryhdyit tähän

Päivän päätteeksi on hyvä muistaa, että olet menossa naimisiin rakastamasi ihmisen kanssa. Loppujen lopuksi se on kaikki, jolla on väliä. Suuren päiväsi tulee olla iloinen tilaisuus. Nauti yhdessä suunnittelusta, naura, äläkä ota asioita liian vakavasti. Kaikki järjestyy kyllä, niin kauan kuin teillä on toisenne, se on tärkeintä.

3. Rahahuolesi kaikki heitä

Kun olet asettanut budjetin häillesi, sen saaminen kasaan on usein hyvin haastavaa. Luottokortin käyttäminen häiden kustannusten kattamiseen ei todennäköisesti ole paras idea. Kuitenkin monelle henkilökohtainen laina on täydellinen ratkaisu. Korot henkilökohtaisille lainoille ovat yleisesti paljon pienempiä kuin luottokorteille ja ne tarjoavat hyvin paljon joustavampia takaisinmaksuaikoja. Esimerkiksi Ferratumilla voit tehdä lainahakemuksen minuuteissa ja rahat ovat tililläsi 24 tunnin sisällä.

4. Päästä irti

Älä ota liikaa painetta tehdä hääpäivästäsi täydellinen. Voit suunnitella ainoastaan tiettyyn pisteeseen saakka ja mitä tapahtuu, tapahtuu! Ehkä vertaat omia häitäsi ystäväsi häihin tai elokuvakohtaukseen? Älä ota painetta, hengitä syvään ja juhlista ihanaa hääpäivääsi!

 

Oliko blogipostauksestamme apua? Tykkää postauksesta painamalla "Like"-nappia sivun yläosasta. Laita vinkit jakoon myös kavereillesi, ehkä hekin hyötyvät ohjeistamme! Lisää mahtavia tarinoita ja vinkkejä blogissamme!

Miten Ferratum voi helpottaa elämääsi? Lue meistä ja lainoistamme lisää täällä!

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error