Prime-laina

Tarina itsesi päihittämisestä, luonnosta ja miten olla osa jotain suurempaa

Opi sanomaan kyllä useammin.

Monella meistä on varmasti ollut joskus omituinen tunne siitä, että olemassa on toinen elämä, jota odotamme elävämme - elämä, joka meidän on tarkoitus elää.

Me Ferratumilla pyrimme luomaan tuotteita, jotka mahdollistavat ja kannustavat ihmisiä ottamaan elämänsä haltuun ja oppimaan sanomaan kyllä useammin.

Avasimme mahdollisuuksien oven

Ymmärrämme hyvin, että raha avaa uusia ovia ja luo uusia mahdollisuuksia. Järjestimme aikaisemmin keväällä Outdo Yourself -kilpailun juuri tästä syystä.

Jotta voisimme kannustaa ja motivoida ihmisiä pistämään toimeksi, pyysimme osallistujia lähettämään videopätkän unelmistaan tai tavoitteistaan, jotka olivat heille tärkeitä. Oli se sitten tavoite tai unelma, jonka he ovat aina halunneet aloittaa, mutta erinäisten syiden vuoksi heillä ei ollut heillä ei ole ollut varaa tai aikaa tehdä unelmistaan totta

Palkitsimme videon lähettäjät tarjoamalla heille runsaan apurahan sekä olimme heidän tukenaan matkalla kohti unelmia.

Inspiraation jakaminen

Meillä on ilo kertoa, että saimme erittäin monta inspiroivaa videota - yhteensä 133 videota 18 eri maasta. Kun olimme katsoneet jokaisen videon, meidän oli pakko myöntää, että meidän oli erittäin vaikeaa valita ainoastaan kolme voittajaa.

Huomasimme heti valittuamme kolme voittajaa, että jokainen video ansaitsisi palkinnon ja näkyvyyttä, sillä niissä oli potentiaalia innostaa vielä enemmän ihmisiä.

Yhtä luonnon kanssa

Kun on kyse unelmista ja tavoitteista, tärkeintä on, että ne innostavat ja motivoivat. Joidenkin ihmisten tavoitteet pyörivät matkustamisen ympärillä ja toisilla uran ympärillä. Virolainen Merilin kertoi videossaan, että luonnossa vietetty aika on hänelle erittäin tärkeää.  

Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että luonnossa vietetty aika tekee meistä terveempiä ja onnellisempia ihmisiä. Ympäristöpsykologian tutkimusten mukaan luonnossa vietetyllä ajalla on kolme myönteistä vaikutusta:

  1. Lieventää stressiä
  2. Kohentaa mielialaa
  3. Parantaa kognitiivista suorituskykyä

Videossaan Merilin kuvaa luontoa maagisena paikkana, jossa sielu lepää ja mieli tyhjenee. Luonnossa on piilotettuja salaisuuksia, joissa tapahtuu seikkailuja ja joissa on iloa.

Merilin kertoo, että hänen unelmansa on muuttaa puutarha, jossa hän kasvoi ja vietti kaikki kesät, rentouttavaksi, inspiroivaksi ja turvalliseksi ympäristöksi, jossa hän itse ja hänen perheensä ja kaverinsa voi viettää yhteistä aikaa.

Me kaikki tiedämme, että tavoitteiden asettaminen on tärkeää motivaatiomme kannalta, joten, yhdistä tavoitteiden luominen ja luonnon hyödyt. Uskomme, että Merilin on oikeilla jäljillä ja haluamme kiittää häntä siitä, että hän jakoi unelmansa kanssamme.

Pysy kuulolla taas ensi kuussa, jolloin kerromme lisää inspiroivia Outdo Yourself-kampanjamme tarinoita.

 

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error