Miihn sinun perheesi suunta kesälomamatkalle? Lue 5 matkavinkkiä!

Työnteon ja lasten kesäharrastusten ohessa yhteisen loman varaaminen sinulle ja perheellesi tuntuu taatusti luksukselta.

Älä pelkää, sillä aikaa on vielä. Jos haluat yhä karata aurinkoiseen kesään, mutta tarvitset ideoita mihin mennä ja mitä tehdä, meillä on sinulle vastauksia!

Tässä on viisi viime hetken perheystävällistä kesälomakohdetta:

1. Gjerrild Nordstrand, Djursland, Tanska

Kun puhutaan rantalomista Euroopassa, ihmiset ajattelevat usein Espanjaa, Portugalia tai Italiaa. Kuitenkin myös Djurslandin niemimaalla oleva Gjerrild Nordstrand on kaunis ja rauhallinen tanskalainen rantakohde aikuisille ja lapsille.

Vaalea hieno hiekka ja matalat vedet tekevät Gjerrild Nordstrandista perheystävällisen ja erinomaisen paikan uimiseen ja auringonottoon. Voit yöpyä monilla perheiden leirintäalueilla, joista kaikista löytyy yhdistelmä leikkipuistoja, trampoliineja, minigolfratoja sekä lämmitettyjä uima-altaita lapsille ja aikuisille.

2. Disneyland Paris, Ranska

Euroopan suosituin huvipuisto. Vuodesta 1992 lähtien eurooppalaiset ovat viihtyneet Pariisin Disneylandissa hyvästä syystä – onhan se ”onnellisin paikka maan päällä”.

Puisto on jaettu viiteen teemamaahan, ja siellä on yhteensä 49 kohdetta. Disneyland on paikka kaikenikäisille. Pidä silmä tarkkana kaksi yhden hinnalla -lippuja sekä hotelli- ja pysäköintipaketteja varten.

3. Somerset, Englanti

Kun puhutaan rentouttavista lomamatkoista ja seesteisestä kauneudesta, maailmassa on harvoja paikkoja, jotka ovat ihastuttavampia kuin Somerset lounais-Englannissa. Kumpuilevat mäet ja upea maaseutu tekevät Somersetistä kauniin englantilaisen maaseudun perikuvan.

Vie perheesi upealle Secret Valley -maatilalle. Anna lasten silittää eläimiä tai leikkiä Black Rock Outdoor Centressä samalla kun aikuiset maistelevat viiniä Secret Valleyn omilta viinitarhoilta.

4. Lisebergin huvipuisto, Göteborg, Ruotsi

Ruotsin Göteborgissa sijaitseva Liseberg on Skandinavian suurin huvipuisto, ja se sopii kaikenikäisille jännityksen etsijöille. Lisebergissä on vuosittain lähes kolme miljoonaa kävijää, ja sen 42 laitetta ja kohdetta tarjoaa kaikille jotain.

Puistossa on maailmankuulu puinen Balder-vuoristorata, Euroopan pisin äkkipudotusrata Valkyria ja Skandinavian nopein vuoristorata HELIX. Perheen pienimmät voivat puolestaan viettää aikaa Barnens Paradisissa.

5. Lanzarote, Kanariansaaret, Espanja

Sen lisäksi, että Lanzarotella on taianomaiset maisemat ja kauniit rannat, Unescon biosfäärisuojelualue Afrikan länsipuolella on myös erinomainen kohde lapsille.

Lanzarote tarjoaa kaksi erinomaista ja ainutkertaista kokemusta. Voit kävellä kuun pinnalla Timanfayan kansallispuistossa henkeäsalpaavissa vulkaanisissa maisemissa. Vaihtoehtoisesti voit tutkia Atlantin syvyyksiä sukellusvenesafarilla, joka vie vieraansa jopa 30 metriä pinnan alle.

Muita suosittuja aktiviteetteja ovat Aqualava- ja Aquapark-vesipuistot sekä Rancho Texas Lanzarote Park -eläintarha, jossa vieraat voivat uida merileijonien kanssa ja katsoa esiintyviä eläimiä.

Missä sinä ja perheesi vietätte tämän vuoden kesäloman?

 

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error