Prime-laina

Tee oma unelmalista

Haluamme kaikki elää onnellista ja sisältörikasta elämää. Jumitumme kuitenkin usein omiin rutiineihimme ja unohdamme tehdä niitä asioita, jotka tuovat meille iloa ja luovat mieleenpainuvia muistoja.

Vietämme iltamme television edessä katsomassa, kun muut ihmiset elävät elämäänsä täysillä. Viikonloput menevät hujauksessa tekemättä mitään.

Elämä on parhaimmillaan silloin, kun saamme kokea ja tuntea asioita. Milloin viimeksi teit jotakin, josta nautit täysin rinnoin? Milloin teit jotakin lapsenlapsille kertomisen arvoista?

Miksi tehdä unelmalista 

Unelmalistan kokoaminen on yksi tapa varmistaa, että elät sellaista elämää, josta voit olla ylpeä.

Unelmalista on tärkeä useastakin syystä. Lista auttaa kertomaan, mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä ja mitkä asiat antavat elämällesi tarkoituksen.

Kun saat asioita yliviivattua unelmalistastasi, pääset myös kokemaan onnistumisen tunteen, joka on suoraan yhteydessä kokonaisvaltaiseen onnellisuuteen.

Henkilökohtainen unelmalista 

Unelmalistan tulisi aina olla henkilökohtainen. Sen tulisi sisältää asioita, jotka ovat juuri sinulle tärkeitä ja asioita joita haluat toteuttaa elämäsi aikana.

Ei ole olemassa kahta samanlaista unelmalistaa.

Antaa palaa! 

Monen urheilufanin unelmana on nähdä oma kotijoukkue jääkiekon MM-mestareina tai ylipäätänsä päästä paikan päälle jääkiekkomatsiin kokemaan urheilutunnelmaa.

Joten, miksi et tekisi unelmista totta?

Ajattele voivasi katsella peliä livenä täydellä stadionilla, jossa tuhannet muut jääkiekkofanit hurraavat ja laulavat pukeutuneena kotimaasi väreihin.

Nämä hetket ovat elämisen arvoisia. Tämänkaltaisia tarinoita haluamme kertoa eteenpäin lapsenlapsillemme.

Älä sivuuta mahdollisuutta 

Joskus mahdollisuus voi seistä suoraan edessämme ja emme kuitenkaan tartu siihen. Mietimme, että ehkä sitten jonain päivänä. Mutta jos ei tänään, niin milloin sitten?

Me Ferratumilla emme usko mahdollisuuksien sivuuttamiseen.

Ferratum Money on suunniteltu siten, että ihmiset voisivat sanoa kyllä elämälle. Tarjoamme lyhytaikaislainoja seikkailuhenkisille ihmisille, jotka haluavat elää elämäänsä täysillä.

Hakemuksen täyttäminen netissä kestää vain pari minuuttia. Ei paperitöitä, neuvotteluja eikä jonossa seisomista. Hakemus ei ole sitova ja lainapäätöksen saat hetkessä. Ferratumilla haluamme sanoa kyllä, kun muut sanovat ei.

 

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error