Joustoluotto

 

Noston suuruus

€ / 2000 €
Noston suuruus: X &euro
 
 

 

Joustoluotto on asiakkaan jatkuvassa käytössä oleva luottotili. Joustoluottomme on nimeltään Ferratum Joustava. Joustoluotto sopii niin pienempiin kuin suurempiinkin hankintoihin ja voit nostaa luottoa juuri sen summan minkä tarvitset, aina 2000€ saakka. Luottopäätöksen saat heti ja rahat maksetaan tilillesi tavallisesti alle 5 minuutissa. Ensimmäisen noston maksamme lakisyistä klo 7-23 välillä, mutta jatkossa nostoja voi tehdä myös vuorokauden ympäri. Takaisinmaksettu luotto on uudelleen nostettavissa, ilman uuden lainahakemuksen täyttämistä. Joustava-luotto tuo sinut ja tarvitsemasi rahan yhteen missä ja milloin vain. 

Ferratum Joustava aina käytössäsi

Joustava-luotto on aina käytettävissäsi, olipa tarpeesi pieni tai suuri. Lainapalvelumme toimii laitteella kuin laitteella, joten Joustava-luotto kulkee mukanasi missä menetkään. Lainaa saat näin tarpeen tullen yhtä vaivattomasti arkisten kiireiden keskellä kuin lomamatkalla. Ja koska rahantarve ei kelloa katso, luotoltasi nostat rahaa ihan mihin kellonaikaan tahansa ja laina maksetaan tilillesi minuuteissa. Tarvitsemasi kertalainat tai luotot haet Ferratumilta hetkessä.

Tutustu lainaehtoihimme!

 

Luotettava luotto nopeasti

Joustoluotto on nykyään suosittu lainaamismuoto juuri sen helppouden ja pitkien takaisinmaksuaikojen vuoksi. Takaisinmaksuaika Joustava-luotossa riippuu lainaamastasi summasta ja takaisinmaksuerien suuruudesta. Mikäli koko 2000€ luotto nostetaan kerralla ja luottoa lyhennetään 12 kuukauden ajan, maksuerä yhdelle kuukaudelle on 294,50 euroa. Ferratumin joustolaina on turvallinen tapa hakea lainaa, sillä emme peri luotosta kiinteitä kuukausimaksuja tai tilinhoitopalkkioita. Joustava-luotto on sinulle siis täysin maksuton, mikäli sinulla ei ole luottoa käytössä! Voit tehdä uuden noston taas, kun sitä haluat. 

 

5 syytä valita Joustoluotto 

  • Luottoa 2000 € asti, käytössäsi 24/7
  • Lainaa rahaa heti, kun sitä tarvitset
  • Ei kiinteitä kuukausimaksuja tai piilokuluja 
  • Takaisinmaksu kuukausittaisin minimilyhennyksin (min. 10 % lainasaldosta, kuitenkin vähintään 100€)
  • Jatkuva luotto ilman takaajia tai vakuuksia

Apua laina-asioissasi 24h vuorokaudessa:

Hae Joustavaa

 

 

Joustoluottoa heti, missä vain oletkin

Otettuasi joustoluoton käyttöösi, vararahastosi on käytettävissä kellon ympäri. Kerran hyväksytyn  lainapäätöksen  jälkeen voit kirjautua palveluumme PIN-koodilla, pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tämän jälkeen voit valita nostettavan lainasumman ja asiakaspalvelumme siirtää rahat tilillesi luottorajan puitteissa muutaman minuutin kuluessa asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Ensimmäinen nosto maksetaan hetkessä klo 7-23 välisenä aikana.

 

Hae Joustavaa

Joustoluotto on helppo hakea

 

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error