Joustoluotto

Ferratum Joustoluotto

Noston suuruus

€ / 2000 €
Noston suuruus: X &euro
 
 

 

Joustoluotto on asiakkaan jatkuvassa käytössä oleva luottotili. Joustoluottomme on nimeltään Ferratum Joustava. Joustoluotto sopii niin pienempiin kuin suurempiinkin hankintoihin ja voit nostaa luottoa juuri sen summan minkä tarvitset, aina 2000 € saakka. Luottopäätöksen saat hetkessä! Ensimmäisen noston maksamme klo 7-23 välillä, mutta jatkossa nostoja voi tehdä myös vuorokauden ympäri. Takaisinmaksettu luotto on uudelleen nostettavissa, ilman uuden lainahakemuksen täyttämistä. Joustava-luotto tuo sinut ja tarvitsemasi rahan yhteen missä ja milloin vain. 

Ferratum Joustava aina käytössäsi

Joustava-luotto on aina käytettävissäsi, olipa tarpeesi pieni tai suuri. Lainapalvelumme toimii laitteella kuin laitteella, joten Joustava-luotto kulkee mukanasi missä menetkään. Lainaa saat näin tarpeen tullen yhtä vaivattomasti arkisten kiireiden keskellä kuin lomamatkalla. Ja koska rahantarve ei kelloa katso, luotoltasi nostat rahaa ihan mihin kellonaikaan tahansa ja laina maksetaan tilillesi jopa muutamassa minuutissa. Tarvitsemasi kertalainat tai luotot haet Ferratumilta hetkessä.

Tutustu lainaehtoihimme!

 

Luotettava luotto nopeasti

Joustoluotto on nykyään suosittu lainaamismuoto juuri sen helppouden ja pitkien takaisinmaksuaikojen vuoksi. Takaisinmaksuaika Joustava-luotossa riippuu lainaamastasi summasta ja takaisinmaksuerien suuruudesta. Ferratumin joustolaina on turvallinen tapa hakea lainaa, sillä emme peri luotosta kiinteitä kuukausimaksuja tai tilinhoitopalkkioita. Joustava-luotto on sinulle siis täysin maksuton, mikäli sinulla ei ole luottoa käytössä! Voit tehdä uuden noston taas, kun sitä haluat. 

 

6 syytä valita Joustoluotto 

  • Luottoa 2000 € asti, käytössäsi 24/7
  • Nyt uusi edullisempi lainahinnoittelu - nimelliskorko 20 %
  • Lainaa rahaa heti, kun sitä tarvitset
  • Ei kiinteitä kuukausimaksuja tai piilokuluja 
  • Uusille asiakkaille korko 0 % ja kulut 0 € ensimmäiset 30 päivää
  • Jatkuva luotto ilman takaajia tai vakuuksia
 

Joustoluottoa heti, missä vain oletkin

Otettuasi joustoluoton käyttöösi, vararahastosi on käytettävissä kellon ympäri. Kerran hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit kirjautua palveluumme PIN-koodilla, pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tämän jälkeen voit valita nostettavan lainasumman ja rahat siirretään tilillesi luottorajan puitteissa jopa muutaman minuutin kuluessa asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Ensimmäinen nosto maksetaan hetkessä klo 7-23 välisenä aikana.

 

Hae Joustavaa

 

Tutustu Ferratumin joustoluottoon