Lainaa heti

Ferratumilta lainaa hetkessä

Lainaa erilaisiin tilanteisiin löydät helposti Ferratumilta. Lainatuotteemme auttavat palauttamaan tasapainon talouteesi silloin, kun tulot ja menot ovat tilapäisesti epätasapainossa. Voit hakea lainaa meiltä helposti ja nopeasti! Hakemuksen täyttämiseen kotisivuillamme tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja lainapäätöksen saat aina hetkessä.

Koroton-pikavippi on nopea apu pieneen ja tilapäiseen rahantarpeeseen. Jatkuvan avun arjen yllättäviin menoihin löydät puolestaan Joustava-luotosta. Elämän suuret investoinnit rahoitat Plus-lainalla. Tutustu tuotteisiimme ja valitse omiin tarpeisiisi sopivin laina!

Ferratum Koroton-pienlaina 

Kun tarvitset uutena asiakkaana lainaa 50–300 euroa, Koroton-pikavippi on ratkaisu sinulle. Se on 50–300 euron täysin kuluton ja koroton ensilaina, josta maksat takaisin tismalleen saman summan kuin olet lainannut. Lainaamastasi summasta riippuen takaisinmaksuaika lainalle on 7-30 päivää.

Hae Korotonta » Lue lisää

Ferratum Joustava-luotto

Ferratum Joustava on 2000 euron luottotili, josta nostat rahaa haluamasi suuruisissa erissä. Luotto on jatkuvassa käytössäsi ja tarvittaessa teet tililtäsi noston helposti verkkopalvelumme kautta missä ja milloin vain. Kun luotto on myönnetty, voit tehdä nostoja vuorokauden ympäri ja ne maksetaan tilillesi hetkessä.  

Hae Joustavaa » Lue lisää

Ferratum Plus-laina

Ferratum Plus-laina on 2050-5000 euron kertalaina, jonka avulla rahoitat elämäsi suuria hankintoja. Valitset itsellesi sopivan laina-summan ja takaisinmaksuajan, 12, 24 tai 36 kuukautta. Plus-lainan avulla saat tarvitsemasi rahoituksen ilman vakuuksia tai takaajia. Näet jo ennen lainahakemuksen lähettämistä kuukausittaisen lyhennyserän määrän, joten vältyt kaikilta yllätyksiltä lainan takaisinmaksun suhteen.

Hae Plus-lainaa » Lue lisää

Ferratum Prime-laina

Prime-laina on 3000-20000 euron laina, jonka avulla saat tarvitsemasi rahoituksen tärkeisiin elämän investointeihin. Prime-lainaa hakiessasi voit valita itsellesi laina-summan sekä sopivan takaisinmaksuajan. Prime-lainan lopullinen korko määräytyy hakijaan liittyvien tekijöiden perusteella, joten olemme keränneet mahdollisista lainakokonaisuuksista esimerkkejä Prime-lainan lainaesimerkit-sivullemme.

Hae Prime-lainaa » Lue lisää

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error