Lainaa 24h

Mitä tehdä, kun kohtaat äkillisen tarpeen saada lisärahoitusta? Oli kyseessä sitten 50 euron täydennys loppukuun budjettiin tai odottamattomat eläinlääkärikulut, voit kääntyä Ferratumin puoleen milloin vain.

Ferratumilta voit hakea lainaa 24h vuorokaudessa

Ferratumin lainapalvelu toimii 24 tuntia vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä. Kellon ympäri toimivan lainapalvelun avulla pyrimme palvelemaan kaikkia asiakkaita kaikissa mahdollisissa tilanteissa, heidän aikataulujensa ehdoilla. Voit siis täyttää ja lähettää lainahakemuksen mihin aikaan tahansa ja saat luottopäätöksen saman tien. Huomioithan sen, että uusien Joustava-luottojen ja Prime-lainojen ensimmäiset rahansiirrot teemme lain velvoittamana kello 07.00-23.00 välisenä aikana. Saat myönnetyn lainan tilillesi hetkessä. Jatkossa voit nostaa Joustava-luotoltasi lainaa kellon ympäri, aina kun sitä tarvitset. 

Jotta ajankohtainen laina- tai luottopäätös voidaan tehdä, tulee asiakkaan täyttää lainahakemus. Ferratumin lainahakemus toimii sähköisesti, ja voit hakea lainaa laitteesta riippumatta. Homma toimii niin tietokoneella, älypuhelimella ja tabletilla. Lainahakemusta varten käytetään sähköistä tunnistautumista, jolla varmistetaan hakijan henkilöllisyys. Lainanhaku on nopeaa vuorokaudenajasta riippumatta ja kestää tavallisesti muutaman minuutin. Mikäli haet lainaa 07.00-23.00 välisenä aikana, saat rahat tilillesi heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Joustava

Joustava-kulutusluottoa voit hakea niin uutena kuin nykyisenä Ferratumin asiakkaana. Avatessasi uuden luottotilisi saat ensimmäisen nostosi ilman nostokuluja, ja ensimmäiset 30 päivää korkovapaata kautta! Voit nostaa sovitun luottorajan puitteissa lainaa tarpeidesi mukaisesti ja maksaa haluamassasi summissa ja erissä lainasi takaisin. Kuukausilyhennyksen minimi on 10% lainasummasta, mutta kuitenkin vähintään 100€. Takaisinmaksettu luotto on saman tien uudelleen käytettävissäsi. Jos sinulla on Joustava-luotto, voit nostaa lainaa 24 h vuorokaudessa! Ensimmäisen rahansiirron jälkeen et joudu tekemään noston ohessa uutta hakemusta, vaan luottotilisi on käytettävissäsi kellon ympäri.

Prime-laina

Mikäli Joustava-luoton tarjottavat lainasummat eivät ole tarpeisiisi riittävät, vaihtoehtona on vielä Prime-laina. Prime-lainaa voit hakea 3000 eurosta aina 20 000 euroon asti, ja lainan korko on yksilöllinen. Koska Prime-lainan lopullinen korko määräytyy hakijan tietojen ja tulojen mukaan, emme voi taata jonkin lainaesimerkkimme toteutumista. Prime-laina on yksinkertainen lainakokonaisuus, sillä koron lisäksi et maksa kiinteitä kuukausimaksuja, tilinhoitokuluja tai muita piilokuluja. Koska voit räätälöidä lainasi omien tarpeidesi ja maksukykysi mukaiseksi, ei lainan takaisinmaksussa ilmene yllätyksiä. Prime-laina on erinomainen ratkaisu erilaisiin elämän isoihin investointeihin. Hakemuksessa pyydämme maksukyvyn todisteeksi palkkatodistuksen. Kuten muitakin lainojamme, Prime-lainan hakeminen on mahdollista 24 tuntia vuorokaudessa, mutta myönnetyn lainan maksamme tilillesi hetkessä klo 7.00-23.00 välisenä aikana.

Apua arjen rahoitusasioihin milloin vain!

Toisin kuin monilla muilla lainantarjoajilla, myös asiantunteva asiakaspalvelumme on avoinna myös kellon ympäri. Näin ollen saat apua laina-asioihisi milloin vain. Kaikki asiakaspalvelumme yhteydenottokanavat toimivat yhtä helposti ja selkeästi, joten voit rauhassa ottaa yhteyttä meihin niin puhelimella, sähköpostitse tai käyttämällä sivustoltamme löytyvää chat-palvelua. Puhelinnumeromme 0800 166 308 on maksuton. Muista myös sähköpostiosoitteemme asiakaspalvelu@ferratum.fi

Ferratumin lainapalvelu on auki 24h vuorokaudessa

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error