Lainaa 4000 €

Valitse lainasumma

Lainan suuruus: X
Laina-aika: X
Lainan nimellinen vuosikorko: Z $
Yhteensä: W
Eräpäivä: X
Lyhennyserä: X

 

Tarvitsetko lainaa 4000 euroa? Ferratumilta saat tarvitsemasi lainan vaivatta, joten kannattaa tutustua lisää Plus-lainaan! Plus-laina on kertalaina, jonka voit räätälöidä juuri sinulle sopivaksi ja saat summan käyttöösi hetkessä ilman vakuuksia ja takaajia. Lainahakemustasi täyttäessä valitset lainasumman, laina-ajan, ja näet saman tien automaattisesti kuukausittaisten lainalyhennystesi summan. Myönnettyämme lainasi, maksetaan se tilillesi muutamassa minuutissa. Plus-lainaa, kuten myös muita Ferratumin lainatuotteita, voit hakea kellon ympäri mihin aikaan tahansa, viikon jokaisena päivänä. Huomioithan kuitenkin, että tilillesi laina maksetaan kello 07-23 välisenä aikana.

Ei yllätyksiä

Lainahakemuksesi hyväksymisestä saat kuitenkin vahvistuksen aina sähköpostiisi. Mikäli haluat tarkastella tulevia laskujasi tai avoinna olevaa lainaasi, kirjaudu omalle asiakastilillesi. Plus-laina on harvinaisen mutkaton lainakokonaisuus, sillä nostokulun ja koron lisäksi et maksa kiinteitä kuukausimaksuja, tilinhoitokuluja tai muita piilokuluja. Koska voit itse valita lainan kokonaisuuden omien tarpeidesi ja maksukykysi mukaisesti, et koe yllätyksiä lainan takaisinmaksussa. Myönnetty Plus-laina on erinomainen ratkaisu erilaisiin elämän isoihin investointeihin, kuten unelmalomasi matkakassaan, pintaremontointiin tai hääkulujen kattamiseen. Alla olevasta taulukosta näet esimerkkejä siitä, mikä tarvitsemasi suuruisen lainan kuukausittainen lyhennyserä olisi eri maksuajoilla. Voit kokeilla myös eri laina-ajan ja -summan yhdistelmiä Plus-lainan sivulla.  Huomioithan, että taulukon esimerkit ovat suuntaa-antavia.

 

Lainasumma Takaisinmaksuaika Kuukausttainen
lyhennyserä
3000 € 12 kk 367,70 €
3500 € 24 kk 291,89 €
4000 € 24 kk 333,59 €
4500 € 36 kk 326,31 €
5000 € 36 kk 362,57 €

Ferratumilta löydät ratkaisun

Jo monien vuosien ajan on tehty tutkimuksia stressin vaikutuksesta hyvinvointiin elämässämme. Tulokset ovat johdonmukaisesti osoittaneet, että yksi johtavista stressin syistä ihmisten elämässä on raha. Palkan riittäminen koko kuukaudeksi tai laskujen maksaminen ajallaan voi olla huolen aiheista suurimpia.

On kuitenkin asioita, joita voit tehdä lievittääksesi stressiä. Mikäli olet helposti raha-asioista stressaava ihminen, yritä löytää se syy, jonka takia stressiä eniten ilmenee. Mieluiten myös ennen ahdistuksen syöksykierrettä, joka alkaa vaikuttaa muihin osa-alueisiin. Muistuta itseäsi myös siitä, että harvoissa tilanteissa on todella kysymys elämästä ja kuolemasta ja jokaiseen ongelmaan löytyy myös ratkaisu.

Miksi hakea pikalainaa?

On monia syitä miksi asiakkaamme hakevat meiltä lainaa. Toisinaan elämä on rauhallista ja sujuvaa, kun taas toisinaan kohtaamme epämiellyttäviä tai yllättäviä tilanteita. Olipa kyse äkillisestä hammaslääkärikäynnistä tai kiireellisestä korjauksesta kotona tai autoosi liittyen, joskus tililtä ei yksinkertaisesti löydy käytettävää rahaa, vaikka sitä tarvitsisit. Näin voi käydä meille kaikille, ei hätää. Muutama viikko voi tuntua loputtoman pitkältä ajalta, kun autosi pitäisi saada korjattua tai jos sinulla on kiire maksaa esimerkiksi eläinlääkärin lasku ajallaan. Juuri näihin tilanteisiin meillä on sinulle ratkaisu. Ferratumilta saat haettua pikalainaa netistä, ja saat tarvitsemasi helpotuksen.

Ymmärrämme, että tällaisen hätätilanteen sattuessa kohdalle, viimeinen asia mitä tarvitset on rahahuolet. Siksi Ferratum laina voi auttaa sinua nopeasti ja vaivattomasti, kun tarve ilmenee.

Näin haet lainaa Ferratumilta

Me Ferratumilla tiedämme, että aika on rahaa. Tiedämme myös, että viimeinen asia jota kaipaat, on ylimääräiset hankaluudet, kun kaipaat lisävaroja tilillesi. Ferratumilta lainaa hakiessasi et käy läpi pitkää paperisotaa, tai odottele turhia. Lainahakemus tehdään sujuvan ja helppokäyttöisen verkkosivumme kautta tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Valitse vain sinulle pairhain vaihtoehto lainoistamme ja täytä hakemus. Tarvitset siis vain verkkoyhteyden! Hakemuksen täyttäminen vie keskimäärin 5 minuuttia ja sen lähetettyäsi saat lainapäätöksen heti. Saat lainapäätöksen tekstiviestillä tai sähköpostilla hetkessä ja rahat tilillesi muutamassa minuutissa klo 7-23 välillä. Niin yksinkertaista se on.

Hae Plus-lainaa»

 
Ferratum Plus –laina on 2050-5000€ määräaikainen kertalaina, joka maksetaan sopimuksessa määrätyssä maksuajassa (12, 24 tai 36 kk) kokonaan pois. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: 4000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 112,91 %, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 7979,09 €, kun asiakas nostaa lainan 4000 € ja maksaa sen takaisin 24 erässä kuukausittain. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 päivän kuluessa.

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error