Lainaa 5000 €

Valitse lainasumma

Lainan suuruus: X
Laina-aika: X
Lainan nimellinen vuosikorko: Z $
Yhteensä: W
Eräpäivä: X
Lyhennyserä: X

 

Joskus elämässä nousee tarve isomalle rahasummalle. Suunnitteletko unelmiesi lomamatkaa perheesi kanssa, keittiöremonttia tai häitä? Mikäli tarvitset lainaa 5000 euroa, tutustu Ferratumin Plus-lainaan. Ferratumilta saat tarvitsemasi lainan hetkessä ilman vakuuksia ja takaajia ja saat myönnetyn lainan tilillesi hetkessä. Plus-laina on kertalaina, jonka voit helposti mukauttaa juuri sinulle sopivaksi. Lainahakemustasi täyttäessä valitset lainasumman, laina-ajan, ja näet saman tien automaattisesti kuukausittaisten lainalyhennystesi summan. Myönnettyämme lainasi, se maksetaan tilillesi muutamassa minuutissa. Plus-lainaa, kuten myös muita Ferratumin lainatuotteita, voit hakea kellon ympäri mihin aikaan tahansa, viikon jokaisena päivänä. Huomioithan, että laina maksetaan tilillesi muutamassa minuutissa kello 07-23 välisenä aikana.

Ratkaisu isoihin investointeihin

Lainahakemuksesi hyväksymisestä saat vahvistuksen aina sähköpostiisi. Halutessasi tarkastella tulevia laskujasi tai avoinna olevan lainasi tietoja, kirjaudu omalle asiakastilillesi. Plus-laina on harvinaisen yksinkertainen lainakokonaisuus, sillä nostokulun ja koron lisäksi et maksa kiinteitä kuukausimaksuja, tilinhoitokuluja tai muita piilokuluja. Koska voit itse räätälöidä lainan omien tarpeidesi ja maksukykysi mukaiseksi, ei lainan takaisinmaksussa ilmene yllätyksiä. Myönnetty Plus-laina on erinomainen ratkaisu erilaisiin elämän isoihin investointeihin. Alla olevasta taulukosta näet erilaisia esimerkkejä siitä, mikä tarvitsemasi suuruisen lainan kuukausittainen lyhennyserä olisi eri maksuajoilla. Voit kokeilla myös eri laina-ajan ja -summan yhdistelmiä Plus-lainan sivulla. Alta voit tutkia eri lainasummien ja takaisinmaksuajan vaikutusta kuukausittaiseen lyhennyserään. Huomioithan, että tarjotut esimerkit ovat suuntaa antavia.

 

Lainasumma Takaisinmaksuaika Kuukausttainen
lyhennyserä
3000 € 12 kk 367,70 €
3500 € 24 kk 291,89 €
4000 € 24 kk 333,59 €
4500 € 36 kk 326,31 €
5000 € 36 kk 362,57 €

Miksi valita Ferratum?

Ferratum on kansainvälinen kuluttajalainojen tarjoaja. Fintech- ja mobiilipankkialan pioneerina olemme laajentaneet toimintaamme jo 24 maahan vuodesta 2005 lähtien. Ferratumin tavoite on yksinkertainen – tarkoituksemme on tarjota parhaita, nopeimpia ja helppokäyttöisimpiä laina- ja mobiilipankkipalveluita 24/7 henkilökohtaisella asiakaspalvelulla.

Voit aina kääntyä puoleemme

Kun haet meiltä lainaa, me teemme sen sinulle mahdollisimman helpoksi. Teemme luottotarkastuksen, jonka avulla lyhytaikaisen lainan myöntäminen on mahdollista. Emme etsi vanhoja virheitä, vaan tutkimme nykyisen taloustilanteesi hakemaasi lainaan perustuen. Lainahakemuksen aikana asiakas kulkee usean ”tarkastuspisteen” läpi, jotka vahvistavat asiakkaan antamat tiedot. Prosessin aikana tarkastamme henkilötodistuksen, luottoluokituksen ja asiakkaan maksukyvyn.

Mikäli olet pahassa tilanteessa ja etsit varoja kiireelliseen taloudelliseen hankintaan, et kaipaa ylimääräistä hämminkiä. Siksi voit kääntyä aina meidän puoleemme.

Selkeää toimintaa

Kun haet pikalainaa Ferratumilta, voit olla varma siitä, että tietosi on luotettavissa käsissä. Me pyrimme täydelliseen avoimuuteen toiminnassamme. Meillä et kohtaa piilokustannuksia ja kaikki lainan kulut on selvästi nähtävissä. Ferratumin ja muun rahoitusalan toimintaa säännellään tarkasti lainsäädännöllä, joita mm. Finanssivalvonta seuraa.

Tyytyväisiä asiakkaita

Ymmärrämme, että henkilökohtaisuus on monille tärkeää, ja koska olemme suora lainanantaja, monet asiakkaistamme käyttävät palveluitamme useita kertoja. Kun haet jotakin nopeista lainoistamme, luomme sinulle asiakastilin, jota voit käyttää lainaasi liittyvien asioiden käsittelyssä. Tahdomme, että Ferratumin asiakkaat ovat iloisia asiakkaita.

Hae Plus-lainaa»

 
Ferratum Plus –laina on 2050-5000€ määräaikainen kertalaina, joka maksetaan sopimuksessa määrätyssä maksuajassa (12, 24 tai 36 kk) kokonaan pois. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: 4000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 112,91 %, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 7979,09 €, kun asiakas nostaa lainan 4000 € ja maksaa sen takaisin 24 erässä kuukausittain. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 päivän kuluessa.

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error