2000€ Joustava luotto

Joustava banner

Noston suuruus
800€
Esimerkki lainan takaisinmaksusta:
1000 € noston kuukausikorko on 8,5 %, ja nostopalkkio 125 €.

Joustava-luotolta nostat lainaa milloin sitä tarvitset, aina 2000 € saakka. Luottopäätöksen saat heti ja rahat maksetaan tilillesi tavallisesti alle 5 minuutissa, ensimmäisen noston jälkeen vuorokauden ympäri. Joustava tuo sinut ja tarvitsemasi rahan yhteen missä vain, milloin vain.

Joustava-luotto on aina käytettävissäsi, olipa tarpeesi pieni laina arjen juokseviin menoihin tai isompi elämän suuriin hankintoihin. Joustava on jatkuva kulutusluotto 2000 € asti, eli luottosi puitteissa nostat sopivan suuruista lainaa aina tarvitessasi. Lataamalla Ferratumin kätevän mobiilisovelluksen puhelimeesi Joustava taas kulkee mukanasi missä menetkään – lainaa saat näin tarpeen tullen yhtä vaivattomasti arkisten kiireiden keskellä kuin lomamatkalla. Ja koska rahantarve ei kelloa katso, luotoltasi nostat rahaa ihan mihin kellonaikaan tahansa. 

Rahan tarpeen kohdatessa Joustava-luotolta avun saat heti. Oli kello mitä vain, laina maksetaan tilillesi vain minuuttien sisällä. Joustavalta lainaa nostat aina tarpeen tullen ilman erillistä hakemusta, tarjoten näin nopean ratkaisun odottamattomiinkiin menoihin. Luoton saat käyttöösi heti missä vain, täyttämällä nopean hakemuksen kotisivuillamme tai maksuttomassa mobiilisovelluksessamme.

Joustava-luotto tarjoaa aina saatavilla olevan ja vaivattoman turvan raha-asioillesi kaikkiin tilanteisiin elämässä.

7 syytä valita Joustava-luotto

 • Luottoa 2000 € asti
 • Nosta lainaa aina sopivan suuruisena
 • Käytettävissä vuorokauden jokaisella hetkellä
 • Jatkuva luotto eli yhdellä hakemuksella aina käytössä
 • Lainaa ilman erillistä hakemusta, myös mobiilissa
 • Ei kiinteitä kuukausimaksuja tai piilokuluja
 • Takaisinmaksu kuukausittaisin minimilyhennyksin (min. 12,5 % lainasaldosta, kuitenkin vähintään 150€)

 

Apua laina-asioissasi 24h vuorokaudessa:

Hae Joustavaa

 

 
 

Meiltä on helppo hakea lainaa

Valitse summa

Valitse sinulle sopiva summa lainalaskurista

Täytä lainahakemus

Tunnistaudu verkkopankki- tunnuksilla ja täytä lainahakemus

Lainapäätös heti

Saat päätöksen heti ja myönnetyissä lainoissa rahat tililläsi minuuteissa

 

Miten Joustava-luotto toimii?

Vain 5 minuuttia ja luotto on käytössäsi…

…Ja tarvitsemasi laina tililläsi. Luottohakemuksen täyttämiseen tarvitset vain muutaman minuutin ja verkkopankkitunnuksesi, joilla tunnistaudut palveluumme. Luottopäätöksen saat välittömästi ja tililläsi myönnetty lainasumma on vain minuuteissa. Keskimäärin lainahakemuksen avaamisen ja lainan maksamisen välillä on vain 5 minuuttia – apu siis on aina nopeasti käden ulottuvilla tiukassakin paikassa. Et maksa Joustava-luotosta avaus- tai kuukausimaksuja, vaan jatkossa nostat lainaa aina tarvitessa luottolimiittisi sisällä.

Luottoa 2000 € asti – lainaa aina haluamissasi erissä

Joustavalla saat käyttöösi 2000 € luoton, joka tarpeen tullen on turvanasi kaikenlaisissa tilanteissa elämässä. Näin voit nostaa pientä lainaa aina sitä tarvitessasi – yhtä nopeasti ja vaivattomasti saat milloin tahansa käyttöösi myös isomman lainan elämän suuriin hankintoihin ja tapahtumiin. Otettuasi Joustavan käyttöön nostat lainaa aina tarvitessasi ilman erillistä hakemusta, minkä suuruisena tahansa. Rahat saat luonnollisesti käyttöösi hetkessä, vain minuuteissa mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.

Sopiva laina kerralla, maksu takaisin sopivissa erissä

Joustava-luotolta saat suuremmankin lainan hetkessä, mutta luottoasi voit halutessasi lyhentää sinulle sopivin kuukausierin. Luottoa voi aina toki maksaa takaisin kuukausittaista lyhennystä suuremmankin erän, emmekä peri siitä ylimääräisiä kuluja. Luottokortin tapaan takaisinmaksettu osuus luotosta on aina uudelleen käytettävissä, taas seuraavien äkkimenojen tai pakkohankintojen varalle. Ajantasalla luottosi saldosta ja lainahistoriasta pysyt kätevästi henkilökohtaista asiakastiliäsi seuraamalla, maksuttoman mobiilisovelluksemme kautta vaikka älypuhelimesi ruudulta.

Joustava hinnasto

 • Luoton avauspalkkio 0€
 • Tilinhoitomaksu 0€
 • Nostopalkkio 12,5%
 • Kuukausikorko 8,5%
 • Nimellinen vousikorko 103,42%

 

Esimerkki lainan takaisinmaksusta: 1500 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 219,29%, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3311,31€ mikäli asiakas nostaa kerralla 1500€ ja maksaa sen takaisin 20 erässä kuukausittain.

Ferratum Joustava-luotto on jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Takaisinmaksettu osuus luotosta on asiakkaan uudelleen käytettävissä ja uusi nosto voidaan tehdä suoraan verkkopalvelussa ilman uuden luottohakemuksen tekemistä. Asiakas voi itse päättää milloin ja minkäsuuruisia nostoja myönnetystä luottosummasta tekee. 

» Joustava lainaehdot

 

 

 

 

Hae Joustavaa

 
 

Palvelemme 24h, maksutta

Saat vastauksen kysymyksiisi Joustava-luotosta milloin tahansa, sillä asiantuntevat asiakaspalvelijamme ovat tavoitettavissasi puhelimitse tai sähköpostilla, kellon ympäri. Puhelimitse palvelemme numerossa 0800 166 308 ja sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu@ferratum.fi. Yhteyden suoraan asiakakaspalveluun saat myös sivuiltamme löytyvän chatin kautta.

Kuten nostot Joustava-luotolta, täytyy apu asiakaspalvelustakin olla saatavilla viikon jokaisena päivänä ja tuntina. Ja kun kyse on laina-asioista, täytyy palvelun olla aina henkilökohtaista ja sen me tarjoamme. Kun mikä tahansa lainan hakemisesta laskuihin mietityttää, tartu puhelimeen tai näppäimistöön ja asiakaspalvelijamme auttaa sinut kyllä eteenpäin. 

 

 

Miksi valita Ferratum

 

Ferratumin lainanhakuprosessi on hakijalle mutkaton, joten saat luoton ja tarvitsemasi lainan käyttöösi juuri silloin kun tarvitset. Palvelemme kellon ympäri ja näin myös saat luottopäätöksen heti, milloin sitten lainaa haetkaan. Yksinkertaisen lainahakemuksen täytät kotisivuillamme tai mobiilisovelluksessamme, ja hyväksytyissä luottopäätöksissä maksamme lainan tilillesi tavallisesti 5 minuutin sisällä. 

Tarjoamme nopean ja vaivattoman avun kaikenlaisissa raha-asioissa, tämän tueksi käytössäsi on myös esimerkiksi kätevä mobiilisovelluksemme ja joka kodin taloudenhallintapalvelu Balancion (www.balancion.com). Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa 24 tuntia vuorokaudessa puhelimitse ja sähköpostilla, joten et ole koskaan yksin lainoihin liittyvien kysymystesi kanssa.

Suomalainen Ferratum on kansainvälinen yritys, jonka lainapalvelut ovat olleet jo miljoonan asiakkaan apuna 21 eri maassa Ruotsista Australiaan. Me tuomme ihmiset ja rahan yhteen ja erityisesti haluamme helpottaa jokapäiväisten raha-asioiden hoitamista mobiilissa tulevaisuudessa.