Ferratum mobiilisovellus - Luotto aina puhelimessasi

Joustava-luotto on käytettävissäsi kaikkialla. Lataa puhelimeesi Ferratumin maksuton mobiilisovellus ja voit tehdä tarvitsemasi noston luotoltasi milloin vain. Sovellus on kätevin tapa sekä hakea luottoa että nostaa rahaa luotoltasi. Sovellukseen kirjaudutaan henkilökohtaisella PIN-koodilla. Siirtääksesi rahaa omalle tilillesi sinun ei tarvitse täyttää enää erillistä hakemusta. 

Yhtä kätevästi kuin teet tarvitsemiasi nostoja, näet sovelluksesta kaikki tarvitsemasi tiedot Joustava-luotostasi. Voit tarkastaa luottotilisi reaaliaikaisen saldon ja nostettavissa olevan luoton määrän aina kun haluat, missä vain. Jos sinulla on jotain kysyttävää Joustava-luotosta, saat yhteyden maksuttomaan asiakaspalveluumme suoraan mobiilisovelluksesta 24 tuntia vuorokaudessa. 

Ferratumin mobiilisovelluksen voit ladata iOS- tai Android-puhelimellesi maksutta AppStoresta tai Google Playsta. Lataa sovellus puhelimeesi nyt, ja sopiva laina kulkee aina mukanasi!

Näin käytät Ferratum-mobiilisovellusta: 
 

Luoton hakeminen ja nostojen tekeminen 

1. Lataa sovellus maksutta iOS- tai Android-puhelimeesi App Storesta tai Google Playsta

2. Avaa sovellus ja valitse haluamasi nostosumma laskurista. Syötä mahdollinen alennuskoodisi ennen noston varmistukseen siirtymistä.

3. Nykyinen asiakas: siirry noston varmistukseen ja vahvista nosto PIN-koodillasi

Uusi asiakas: rekisteröidy asiakkaaksi verkkopankkitunnuksillasi ja siirry Joustava-luoton hakemukseen

4. Tarkista nostosi tiedot sekä omat yhteystietosi ja tee nosto

5. Rahat siirretään tilillesi muutaman minuutin sisällä

Omat tiedot

Kun olet kirjautunut sisään PIN-koodillasi, klikkaamalla sovelluksen alapalkista Profiili-kohtaa pääset tarkastamaan yhteystietosi, tilinumerosi ja laskutustietosi. Jos haluat muuttaa tietojasi, pyydämme kirjautumaan asiakastilillesi selaimen kautta. Tietojesi muuttamiseen tarvitaan aina verkkopankkitunnukset. 

Lainatiedot 

Sisäänkirjauduttuasi asiakastilillesi sovelluksen kautta, löydät sovelluksen alapalkissa olevasta Historia-kohdasta kolme viimeisintä lainanostoasi, Joustava-luottosi avoimen saldon ja seuraavan laskusi tiedot. Laajemmin tietoja nostohistoriasta, aiemmista laskuista ja mahdollisuuden maksaa Joustava-luoton laskusi löydät, kun kirjaudut omalle asiakastilillesi nettisivullamme selaimesi kautta.  

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error