Ferratum mobiilisovellus - Luotto aina puhelimessasi

Joustava-luotto on käytettävissäsi kaikkialla, luonnollisesti siis myös älypuhelimessasi. Kun lataat puhelimeesi Ferratumin maksuttoman mobiilisovelluksen, voit tehdä luotolta tarvitsemasi noston 2000 € milloin vain. Sovellus on kätevin tapa sekä hakea luottoa uutena asiakkaana että nostaa rahaa luotolta olemassaolevana asiakkaana. Uutena asiakkaana saat Joustava-luoton käyttöön hetkessä ja jatkossa voit tehdä puhelimellasi nostoja ilman verkkopankkitunnuksia.

Sovellukseen kirjaudutaan henkilökohtaisella PIN-koodilla ja siirtääksesi rahaa omalle tilillesi sinun ei tarvitse täyttää enää erillistä hakemusta. Rahantarpeen kohdatessa sinun ei siis tarvitse olla kotona verkkopankkitunnusten äärellä, vaan noston luotolta teet kädenkäänteessä puhelimellasi ja saat rahat tilille vain minuuteissa tästä. Ihmiset liikkuvat, joten myös tarvitsemasi raha kulkee aina mukana Ferratum mobiilisovelluksessa.

Yhtä kätevästi kuin teet tarvitsemiasi nostoja, näet sovelluksesta kaikki tarvitsemasi tiedot Joustava-luotostasi. Voit tarkastaa luottotilisi reaaliaikaisen saldon ja nostettavissa olevan luoton määrän silloin kun haluat, missä vain. Puhelimesi kautta pystyt myös seuraamaan milloin ja minkä suuruisia nostoja olet tehnyt. Kun sinulla on jotain kysyttävää Joustava-luotosta, saat yhteyden maksuttomaan asiakaspalveluumme suoraan mobiilisovelluksesta 24 tuntia vuorokaudessa. Laina-asioidesi kokonaiskuva on aina nähtävilläsi parin klikkauksen päässä, ajasta ja paikasta riippumatta.

Ferratumin mobiilisovelluksen voit ladata iOS- tai Android-puhelimellesi maksutta AppStoresta tai Google Playsta. Lataa sovellus puhelimeesi nyt, ja sopiva laina kulkee aina mukanasi!

Näin käytät Ferratum-mobiilisovellusta 

Luoton hakeminen ja nostojen tekeminen 

1. Lataa sovellus maksutta iOS- tai Android-puhelimeesi App Storesta tai Google Playsta

2. Avaa sovellus ja valitse haluamasi nostosumma laskurista. Syötä mahdollinen alennuskoodisi ennen noston varmistukseen siirtymistä.

3. Nykyinen asiakas: siirry noston varmistukseen ja vahvista nosto PIN-koodillasi

Uusi asiakas: rekisteröidy asiakkaaksi verkkopankkitunnuksillasi ja siirry Joustava-luoton hakemukseen

4. Tarkista nostosi tiedot sekä omat yhteystietosi ja tee nosto

5. Rahat siirretään tilillesi muutaman minuutin sisällä

Omat tiedot

Kun olet kirjautunut sisään PIN-koodillasi, klikkaamalla sovelluksen alapalkista Profiili-kohtaa pääset tarkastamaan yhteystietosi, tilinumerosi ja laskutustietosi. Jos haluat muuttaa tietojasi, pyydämme kirjautumaan asiakastilillesi selaimen kautta. Tietojesi muuttamiseen tarvitset verkkopankkitunnukset. 

Lainatiedot 

Kun olet sisäänkirjautuneena asiakastilillesi sovelluksen kautta, löydät sovelluksen alapalkissa olevasta Historia-kohdasta viimeisimmät lainanostosi (kolme edellistä), Joustava-luottosi avoimen saldon ja seuraavan laskusi tiedot. Laajemman nostohistoriasi, koko laskuhistorian ja mahdollisuuden maksaa Joustava-luoton laskusi suoraan laskuhistoriasivulta löydät, kun kirjaudut asiakastilillesi nettisivullemme selaimesi kautta.  

Lataa sovellus AppStoresta 

Lataa sovellus Google Play-kaupasta