Näin käytät Prime-lainaa

Lainan hakeminen

Prime-lainaa haet yhtä helposti, kuin Joustava-luottotiliä. Tarvitset verkkopankkitunnuksesi ja hetkisen aikaa, jotta hakuprosessi saadaan onnistuneesti loppuun asti. Vahvistamme asiakkaan maksukyvyn palkkatodistuksella, jonka voit ladata hakemuksesi liitteeksi. Hakemisessa ja luottopäätöksen saamisessa kestää yleensä noin 5 minuuttia ja saatuasi myönteisen luottopäätöksen sähköpostiisi rahat maksetaan tilillesi välittömästi 07-23 välisenä aikana. Lainahakemuksen voit toki täyttää ja lähettää mihin kellonaikaan tahansa, mutta laki vaatii, että lainanmaksu tapahtuu ns. päiväsaikaan. Prime-laina on kertalaina, jonka lainasumman ja takaisinmaksuajan voit itse räätälöidä omiin tarpeisiisi sopivaksi.

Lainaa  3000 - 20 000 €

Lainahakemuksesi ohessa sinun tulee valita, kuinka paljon haluat nostaa lainaa. Voit itse päättää sopivan summan tarpeisiisi nähden 3000 € ja 20 000€ väliltä ja samoin myös valita takaisinmaksuajan: 1-10 vuotta. Prime-laina on vaihtoehtosi elämän suurempiin hankintoihin, kuitenkaan unohtamatta Ferratumin tuotteille tuttua joustavuutta. Prime-lainaan ei kuulu tilinhoitomaksuja, tai muita piilokuluja. Vuosikorko lasketaan lyhennyserään valmiiksi jo lainan hakemisvaiheessa, jonka takia tiedät heti kuukausilyhennyksesi summan. Näin voit suunnitella lainasi takaisinmaksua jo ennen lainan ottamista. Lainan hakeminen on mutkatonta, sillä et tarvitse takaajaa tai vakuuksia.  

Lainan takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksuaika valitaan lainahakemuksen yhteydessä. Voit valita lainallesi takaisinmaksuaikaa 1-10 vuoden väliltä. Näet jo hakemusta tehdessäsi ensimmäisen eräpäiväsi, sekä lyhennyseräsi summan. Halutessasi voit tehdä myös ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa kerralla enemmän lainaasi takaisin. Löydät eräpäivän ja takaisinmaksun tiedot myös laskultasi. 

Jos sinulla on kysyttävää Prime-lainan hakemisesta, ehdoista tai takaisinmaksusta, ota meihin yhteyttä! Asiakaspalvelustamme saat vastauksia kaikkiin laina-asioihisi 24 tuntia vuorokaudessa. Voit olla yhteydessä maksuttomaan puhelinpalveluumme numerossa 0800 166308 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@ferratum.fi Voit myös ottaa yhteyttä sivuiltamme löytyvän asiakaspalveluchatin kautta. 

Hae Prime-lainaa
 

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error