Prime-laina

Pikalaina

Noston suuruus

€ / 2000 €
Noston suuruus: X &euro
Ensimmäinen kuukausierä: X

 

Ferratumin pikalainalla saat taloudellisen tuen arkeesi tai varoja isompiin hankintoihin. Joustava-luottotili on asiakkaan jatkuvassa käytössä oleva luotto. Pikalaina sopii niin moneen tilanteeseen ja luottotililtäsi voit nostaa luottoa juuri sen summan minkä tarvitset, aina 2000€ saakka.  Pikalaina tuo lainaa heti tilille, ja voit jatkaa arkeasi huoletta.

Luottopäätöksen saat heti ja rahat maksetaan tilillesi tavallisesti alle 5 minuutissa. Takaisinmaksettu luotto on uudelleen nostettavissa, ilman uuden lainahakemuksen täyttämistä. Ensimmäinen nosto maksetaan lakisyistä klo 7-23 välillä, mutta jatkossa voit tehdä nostoja Joustava-luotolta vuorokauden ympäri.  Joustava-luotto tuo sinut ja tarvitsemasi rahan yhteen missä ja milloin vain. 

Ferratum Joustava - pikalainaa nopeasti

Joustava-luotto on aina käytettävissäsi, olipa tarpeesi pieni tai suuri. Lainapalvelumme toimii laitteella kuin laitteella, joten Joustava-luotto kulkee mukanasi missä menetkään. Lainaa saat näin tarpeen tullen yhtä vaivattomasti arkisten kiireiden keskellä kuin lomamatkalla. Ja koska rahantarve ei kelloa katso, luotoltasi nostat rahaa ihan mihin kellonaikaan tahansa ja laina maksetaan tilillesi minuuteissa. 
Tutustu Ferratum Joustavan lainaehtoihin!

 

Luotettava laina yllättäviin menoihin

Pikalainat ovat helppoutensa ja joustavan takaisinmaksuaikojensa vuoksi hyvä ratkaisu erilaisiin tilanteisiin. Takaisinmaksuaika Joustava-luotossa riippuu lainasummasta ja takaisinmaksuerien suuruudesta. Ferratumin pikalaina on turvallinen tapa hakea lainaa, sillä emme peri luotosta kiinteitä kuukausimaksuja tai tilinhoitopalkkioita. Joustava-luotto on sinulle siis täysin maksuton, mikäli sinulla ei ole luottoa käytössä! Voit tehdä uuden noston taas, kun sitä haluat. Jatkuva luotto on paras tapa saada pikalaina heti, kun sitä tarvitset.

 

5 syytä hakea Joustava-pikalaina heti 

  • 2000 € luotto käytössäsi 24/7
  • Lainaa rahaa tarpeesi mukaisesti
  • Ei kiinteitä kuukausimaksuja tai piilokuluja 
  • Takaisinmaksu kuukausittaisin minimilyhennyksin (min. 10 % lainasaldosta, kuitenkin vähintään 100€)
  • Luottopäätös heti 

Apua laina-asioissasi 24h vuorokaudessa:

Hae Joustavaa

 

 

Pikalainaa heti - missä vain, milloin vain

Joustava-luottosi  on käytettävissäsi kellon ympäri. Kerran hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit kirjautua palveluumme PIN-koodilla tai pankkitunnuksilla. Tämän jälkeen voit valita nostettavan lainasumman ja asiakaspalvelumme siirtää rahat tilillesi luottorajan puitteissa muutaman minuutin kuluessa asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Ensimmäinen nosto maksetaan hetkessä klo 7-23 välisenä aikana.

 

Hae Joustavaa

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error