Pikavippi 300 €

Noston suuruus

€ / 2000 €
Minimilyhennys: 3 %, alk. 20 €/kk
Noston suuruus: X &euro
 
 

 

Jäikö haluamasi alennussohva vielä sinne kauppaan vai tekisikö mielesi virkistäytymään pienelle viikonloppumatkalle? Jos kaikki vipit kuulostavat sinusta pahaenteiseltä, niin lue eteenpäin ja huomaa, että meiltä lainaat luotettavasti ja joustavasti ilman mitään piilokustannuksia. Tarvitset sitten rahaa arjen pikku hankintoihin tai vaikkapa matkaan, on tämä sopiva vaihtoehto sinulle. Vippiä haet luontevasti verkossa ja takaisinmaksu on joustava. Edellytämme tietenkin, että raha-asiasi ovat muuten kunnossa ja siten pystyt myös maksamaan lainasi takaisin ajallaan. Luottotili on käytettävissäsi aina 2000 euroon saakka, mikäli haluat nostaa lainaa erissä. Tässäkään vaihtoehdossa sinulle ei tule ylimääräisiä kuukausimaksuja tai kalliita piilokuluja. Maksat siis vain käyttämästäsi luotosta, ja takaisin voit maksaa sinulle sopivissa kuukausierissä.

Apua arkeen, kun rahat eivät tunnu riittävän

Vaikka raha-asiasi olisivatkin kunnossa, tulee hetkiä, jolloin pieni lisäraha ei olisi pahitteeksi. Auto tai joku kodinkone saattaa odottamattomasti hajota, tai tarvitset rahaa varataksesi matkan. Pikavippi 300 € auttaa sinua juuri näissä tilanteissa. Luotonantajat vaativat kuitenkin, että lainansaajan talous on kunnossa: vippi luottotiedottomalle on sen takia mahdoton. Moitteettomat luottotiedot ovatkin tärkein edellytys lainan saannille. Ferratum on tehnyt lainaamisen hyvin yksinkertaiseksi. Lainan hakeminen käy helposti ja nopeasti netissä. Katso vielä tarjoamamme lainat ja mieti mikä olisi paras ratkaisu juuri sinun tilanteeseesi.

Lainaa 300 euroa

Kaipaatko etelän lämpöön? On tilanteita, jolloin oma terveys vaatii pientä irtiottoa arjesta. Varsinkin talvella pimeys ja kylmyys saattavat tuntua haastavilta. Äkkilähtöjä on saatavilla edulliseen hintaan - parhaat tarjoukset ovat ulottuvillasi netissä. Parhaisiin matkatarjouksiin kannattaa kuitenkin tarttua nopeasti, sillä ne kiinnostavat monia muitakin. Nopeutesi ratkaisee, pääsetkö unelmiesi matkalle. Jos pankkitililläsi ei ole riittävästi rahaa juuri sillä hetkellä, mutta tiedät, että olet saamassa täydennystä lähiaikoina, hae netistä lainaa 300 euroa - rahat ovat käytössäsi jopa saman päivän aikana ja pääset pian rentoutumaan pitkään ansaitulla lomalla.

Pikalaina on hyvä tapa paikata taloustilanteen aukkoja silloin, kun tiedät rahatilanteesi tasapainottuvan lähiaikoina. Ferratumilta saat 300 euron pikalainan kun sitä tarvitset. Innostuitko kokeilemaan pikavippiä? Sen käyttökohde voi olla mikä tahansa muukin kuin lomamatka. Ferratum ei nimittäin lainaa antaessaan edellytä, että selittäisit sen käyttötarvetta. Luottokelpoisuutesi arvioidaan taloudellisen tilanteesi perusteella. Muistathan kuitenkin, että luoton myöntäminen edellyttää raha-asioidesi olevan kunnossa.

 

Hae Joustavaa >>

 

Ferratum Joustava-luotto on 2000 € määräinen jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille klo 7:00-23:00 välisenä aikana. Hinnasto: nimellinen vuosikorko 20,00 % ja todellinen vuosikorko 21,94 %. Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 2216,65 € olettaen, että asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Esimerkin kk-erien summat: 1. 200,00 € 2. 197,22 €, 3. 194,44 €, 4. 191,66 €, 5. 188,89 €, 6. 186,11 €, 7. 183,33 €, 8. 180,55 €, 9. 177,78 €, 10. 175,00 €, 11. 172,22 €, 12. 169,44 €. Joustava-luoton tyypillinen laina-aika 3-54 kk. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 pv kuluessa. Luotonantajana toimii Ferratum Finland Oy, Ratamestarinkatu 11 A 00520 Helsinki.