Pikavippi 500 €

Noston suuruus

€ / 2000 €
Minimilyhennys: 3 %, alk. 20 €/kk
Noston suuruus: X &euro
 
 

 

Lainaa jokaiseen arjen tilanteeseen

Joustava-pikavippi auttaa silloin, kun pankkitili tarvitsee hetkellisesti täytettä. Lainaa voit saada jopa 2000 euroon asti ja laina-ajankin saa päättää itse. Ferratumin lainat siis auttavat monessa yllättävässä tilanteessa. Menipä pesukone rikki tai halusitpa sitten matkalle, hae lainaa kätevästi ja nopeasti netissä. Saat päätöksen vain muutamien minuuttien odottelun jälkeen! 

Ferratumin laina auttaa selviämään tiukoista tilanteista, joita jokainen talous jossakin vaiheessa kohtaa. Ferratumilta haet pikavippiä esim. 500 euroa nopeasti netissä täytettävällä hakemuksella. Täytä ja lähetä hakemus, jonka jälkeen saat päätöksen. Lainapäätös heti kuuluu Ferratumin periaatteisiin!

Maksa takaisin joustavasti sopivissa erissä

Kun etsinnässäsi on pikalaina heti, käänny Ferratumin puoleen. Lainan hakeminen alkaa siitä, että päätät tarvitsemasi lainasumman. Sen jälkeen täytät nettihakemuksen, josta saa päätöksen välittömästi ilman päivien odottelua. Kun päätös on hyväksytty, saa rahat tilillesi välittömästi. Myönteisen lainapäätöksen saaminen edellyttää, että olet täyttänyt 20 vuotta, sinulla on henkilökohtainen sähköpostiosoite, puhelinnumero ja pankkitili sekä että olet hoitanut raha-asiasi hyvin eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Kun nämä asiat ovat kunnossa, ovat lainan saamisen mahdollisuudet hyvät. Hae Ferratum-laina netistä ja paikkaa talouden tilapäisiä aukkoja vain muutamassa minuutissa.

Lainapäätöksissä otetaan kuitenkin huomioon muitakin seikkoja. Klikkaamalla linkkiä voit lukea lisää lainan hakemisesta. Lainan takaisinmaksuaika ja kulut ovat selkeät. Joustava-pikavippiä voit saada aina 2000 euroon asti, ja se on nostettavissa milloin tahansa - saat rahat tilille heti ja pääset toteuttamaan suunnitelmiasi vauhdilla.

Pikavippi 500 euroa

Vielä televisiotakin tärkeämpi nykyajan laite on älypuhelin. Kännykkä on laitteista ehdottomin, sillä sen avulla pystyt pitämään yhteyttä muihin ja pysymään ajan tasalla maailman tapahtumista. Älypuhelin on myös tärkeä työväline, joka toimii myös kanavana vaikkapa sosiaaliseen mediaan. Kun älypuhelin rikkoontuu, hätä on kädessä. Tärkeät tiedot aina puhelinnumeroista kalenteriin voivat hetkessä hävitä. Bussiaikataulutkin ovat kännykän rikkoontuneen lasin takana reittisovelluksessa. Älypuhelimet ovat kehittyneitä laitteita, joten niiden hintakin on korkea. Jos kuukauden budjetti on jo ylitetty, saatat tarvita uutta puhelinta varten lainaa 500 euroa.

Mistä voisit siis saada nopean avun tilanteeseen? Tutustu Ferratumin netistä haettavaan Joustava-kulutusluottoon. Hakemuksesi käsitellään aina nopeasti, ja sen täyttäminen on täysin ilmaista. Luottopäätös käsitellään välittömästi, kun olet täyttänyt hakemuksen ja rahat ovat käytettävissäsi jopa viiden minuutin kuluessa. Joustoluotto maksetaan takaisin sinulle sopivissa erissä, joten pystyt arvioimaan helposti, mitä kulutusluotto tulee sinulle maksamaan kuukausitasolla. Mitään piilokuluja ja erillisiä lainanhoitomaksuja ei peritä. Mitä enää odotat?

 

Hae Joustavaa >>

 

Ferratum Joustava-luotto on 2000 € määräinen jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille klo 7:00-23:00 välisenä aikana. Hinnasto: nimellinen vuosikorko 20,00 % ja todellinen vuosikorko 21,94 %. Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 2216,65 € olettaen, että asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Esimerkin kk-erien summat: 1. 200,00 € 2. 197,22 €, 3. 194,44 €, 4. 191,66 €, 5. 188,89 €, 6. 186,11 €, 7. 183,33 €, 8. 180,55 €, 9. 177,78 €, 10. 175,00 €, 11. 172,22 €, 12. 169,44 €. Joustava-luoton tyypillinen laina-aika 3-54 kk. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 pv kuluessa. Luotonantajana toimii Ferratum Finland Oy, Ratamestarinkatu 11 A 00520 Helsinki.