Lainaa vastuullisesti vastuullisille ihmisille

Ferratumin toiminta-ajatus

Ferratumin keskeinen toiminta-ajatus on tarjota joustoa talouteen vastuullisille aikuisille. Vastuu on tietenkin myös meillä, että noudatamme kaikessa toiminnassamme hyvää luotonantotapaa ja selvitämme lainanhakijan taloudelliset olosuhteet huolellisesti ennen lainapäätöstä. Lainatuotteidemme on tarkoitus olla avuksi arjen talouden pienissä ja suurissa haasteissa, kuluttajalle turvallisesti ja avoimesti. Kannamme vastuumme asiakkaistamme tarjoamalla neuvontaa ja apua laina-asioissa asiakaspalvelussamme ympäri vuorokauden. Arvioimme asiakkaidemme taloudelliset tarpeet aina lainaa haettaessa, ja yksi pyrkimyksistämme on tukea asiakkaitamme myös yleisesti oman taloudenhallinnassa. Haluamme olla asiakkaidemme apuna järkevän taloudenpidon haasteissa ja balanssin löytämisessä henkilökohtaiseen budjettiin. Arjen rahoitustuotteiden lisäksi Ferratum tarjoaakin myös mobiilisovelluksen, jonka avula hallinnoit lainaasi helposti ja nopeasti.

Tasapainoista taloudenpitoa

Lainatuotteemme on suunniteltu väliaikaiseksi avuksi vastuulliseen taloudenpitoon, eikä Ferratum koskaan esimerkiksi markkinoinnillaan rohkaise harkitsemattomaan lainanottoon. Lainaa haettaessa pyrimme aina sovittamaan lainan suuruuden ja maksuaikataulun hakijan taloudelliseen tilanteeseen sopivaksi. Ennen luottopäätöstä tarjoamme hakijalle aina yksityiskohtaiset ja selkeät tiedot luotonehdoista – myös tällä pyrimme edesauttamaan asiakkaidemme tervettä ja tasapainoista taloudenpitoa. Maksuvaikeuksienkin kohdatessa haluamme tarjota asiakkaalle kaikki kohtuulliset keinot oman talouden pitämiseksi tasapainossa, kuten kertoa maksuviivästysten vaikutuksista avoimesti ja selkeästi.

Ferratumin vastuu yrityksenä on kaksipuoleinen: yhtä lailla kannamme vastuuta asiakkaistamme ylläluetelluin keinoin, toisaalta taas olemme osaltamme vastuussa koko kulutusluottoalan luotettavuudesta kuluttajien silmissä omalla toiminnallamme. Vastuulliset kulutusluottopalvelut ja vastuullinen taloudenpito tukevat toisiaan, näin uskomme ja lupaamme.
  

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error