Joustavimmat lainat Ferratumilta

Joustava Uusille ja nykyisille

 • Luottoa aina 2000 € asti
 • Joustava takaisinmaksu
 • Juuri silloin kun tarvitset

Lainan nostopalkkio on 12,5% ja vuosikorko 103,42%. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: 1500 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 219,29%, mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 euroa ja maksaa sen takaisin minimilyhennyksillä.

Koroton Uusille asiakkaille

 • Lainasumma 50-300 €
 • Laina-aika 7-30 päivää
 • Täysin koroton ja kuluton

Esimerkki lainan takaisinmaksusta:
200 € lainan vuosikorko on 0 %, ja lainan takaisinmaksettava summa 200 €.                                                             

Tuomme ihmiset ja rahan yhteen

 

Missä ja milloin rahantarve ilmaantuukaan, Ferratum ja Joustava-luotto on apuna aina kätesi ulottuvilla. Joustoluotolta teet nostoja 2000 € saakka, vuorokauden joka hetkellä, myös mobiilissa.

Ferratum Joustava on joustoluottosi aina siellä, missä sinäkin. Kun haluat turvan kaikenlaisten menojen varalle, sen saat ottamalla käyttöösi Joustava-kulutusluoton. Joustava-kulutusluotto palvelee aina tarpeesi mukaan, sillä iso tai pieni laina on saatavillasi 24 tuntia vuorokaudessa.

Voit ottaa Joustava-kulutusluoton käyttöösi vaikka heti, ja lainaa nostat haluamissasi erissä. Luetpa tätä nyt tietokoneen ruudulta, tabletilta tai puhelimesta, lainahakemuksen täytät minuuteissa ja lainapäätöksen saat heti.

 
 

Ajankohtaista

 

Miksi valita juuri Ferratum?

Meiltä löydät helposti lainaratkaisut arjen yllättäviin tarpeisiin. Koska lainanhakuprosessimme on mutkaton, saat helpotusta taloudelliseen tilanteeseesi pienemmästä pikavipistä tai suuremmalla ja pidempiaikaisella joustoluotolla nopealla aikataululla. Lainapäätöksen saatkin meiltä keskimäärin vain viidessä minuutissa, kellonajasta riippumatta.

Haluamme auttaa sinua myös oman taloutesi hallinnassa, ja siksi tarjoammekin lainoihimme valikoiman lisäpalveluita täysin maksutta. Uskomme nimittäin, että vastuullinen lainapalvelumme ja vastuullinen taloudenpito tukevat toisiaan, ja tässä haluamme olla suunnannäyttäjiä koko kulutusluottoalalla.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua vankkumattomalla ammattitaidolla kellon ympäri. Puhelinsoittoosi vastaa aina asiakaspalvelijamme, ei koskaan persoonaton puhelinvastaaja. Vastaamme kysymyksiisi myös chatissa ja sähköpostilla, miten sinulle parhaiten sopiikaan. 

Hae Korotonta

 • Lainaa nopeasti ja luotettavasti
 • Luottopäätös keskimäärin 5 minuutissa
 • Lisäpalvelut lainoihin maksutta
 • Lainahakemus mahdollinen kaikissa laitteissa

Hae Joustavaa

 • Asiakaspalvelumme auttaa kellon ympäri
 • Myönnettyjä lainoja jo yli 1,5 milj. kappaletta
 • Asiakkaamme ovat tutkitusti tyytyväisiä
 • Kannamme vastuun asiakkaistamme
 
 

Palvelemme 24h, maksutta

Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa laina-asioissasi vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä. Tavoitat meidät maksuttomasta numerosta 0800 166 308 tai sähköpostitse. Mieltäsi askarruttavista kysymyksistä voit keskustella asiakaspalvelijoidemme kanssa reaaliaikaisesti myös asiakaspalveluchatissamme. Chat on käytössä myös ollessasi kirjautuneena omalle asiakastilillesi.

Meille Ferratumilaisille on tärkeää palvella asiakkaitamme ammattitaidolla ja sujuvasti. Haluamme myös olla tavoitettavissa aina silloin kun meitä tarvitaan. Tämän vuoksi tavoitettavissasi on aina asiakaspalvelija, joka auttaa sinua laina-asioissasi myös toimistoaikojen ulkopuolella. Uskomme nimittäin, että henkilökohtainen palvelu on aina avain ongelmattomaan ja sujuvaan asiointiin. Toisinaan raha-asioissakaan kaikki ei mene aivan suunnitellusti, ja tällöin pyrimme aina löytämään parhaan ratkaisun tilanteeseesi yhdessä kanssasi. 

;
mobile iOS app

Nyt ladattavissa iPhonelle ja Android- puhelimille!

Laina puhelimessasi

Joustava-kulutusluottomme on tarkoitettu helpottamaan asiakkaidemme päivittäistä elämää. Siksi on tärkeää, että luotto on kätesi ulottuvilla milloin ikinä sitä tarvitsetkin. Voit hakea lainatuotteitamme kotisivuiltamme puhelintasi käyttäen, mutta myös Joustava-mobiilisovelluksemme kautta. Sovelluksen avulla voit uutenakin asiakkaanamme hakea helposti Joustava-kulutusluottoa. Hakemiseen tarvitset vain verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen tunnistautumista varten, aivan kuten hakiessasi Joustava-luottoa kotisivujemme kautta. Kokonaisuudessaan hakeminen kestää vain joitakin minuutteja ja saat lainapäätöksen sähköpostiisi keskimäärin viidessä minuutissa. 

Mobiilisovelluksella voit hallita Joustava-luottoasi kokonaisvaltaisesti. Sovelluksella näet luottotilisi kulloisenkin saldon, teet nostoja luotoltasi, tarkastelet aikaisempien nostojesi tietoja sekä omia asiakastietojasi. Tämän lisäksi sovelluksen kautta saat helposti yhteyden maksuttomaan asiakaspalveluumme, joko puhelimitse tai sähköpostilla. Kaiken tämän voit tehdä ajasta ja paikasta riippumatta, olit sitten kotisohvalla tai ulkomaanmatkalla.

Maksuton Joustava-sovellus on saatavissa sekä iOs- että Android –käyttöjärjestelmille. Voit ladata sovellukset puhelimeesi tai tablet-laitteellesi AppStoresta tai Google Playsta. Lataa sovellus käyttöösi, nosta rahaa luotoltasi silloin kuin tarvitset ja nauti elämästäsi! 

 
 

Asiakkaamme

Ketkä käyttävät kulutusluottoa? Mihin tarkoitukseen pikavippi otetaan? Ferratumin asiakkaina on kaikenlaisia ja ikäisiä aikuisia suomalaisia. Kulutusluottoa tilapäisenä apuna arjen menoissa käyttävät useimmiten työssäkäyvät, keskimääräisen suomalaisen verran ansaitsevat tavalliset ihmiset. Joustoluottoa talouden tasapainottajana hyödynnetään tavallisesti myös tulojen ollessa epäsäännölliset, olipa sitten opiskelija tai yrittäjä. 

Asiakkaamme kokevat kulutusluoton avuksi usein juurikin silloin, kun lainaa tarvitaan vakauttamaan epäsäännöllisten tulojen tai laskusuman aiheuttamaa turbulenssia arjen menoissa. Joustoluottoa tai pikavippiä pidetään tällöin ratkaisuna vaivattomampana kuin maksujärjestelyjä ja varmempana kuin läheisten apuun turvautumista. Kun kokemus pikavipistä tai joustoluotosta on ollut positiivinen ensimmäisellä kerralla, asiakkaamme luottavat meihin jatkossakin erilaisten rahantarpeidensa hetkillä. 

 
 • “Koskaan ei tiedä milloin yllättävä rahantarve iskee ja silloin 24h palvelu on ehdoton.”
  Tomi R.
 • “Hyvä vaan, ettei kaikkee tarvii hoitaa `virka- aikaan`. ”
  Jukka R.
 • “On mukava, että lainaa saa tarvittaessa mihin vuorokaudenaikaan tahansa.”
  Laura K.
 

Joustava joustoluotto

Ferratum Joustava on joustoluotto, joka tarjoaa joustoa jokapäiväisiin menoihisi, yllättäviin ja pakollisiin. Ferratumin Joustava-kulutusluotolla mahdollistat jatkuvan ja kattavan turvan taloudellesi, vuorokauden joka hetkelle aina 2000 euroon saakka. Ymmärrämme, että voit tarvita pientä tai isoa lainaa yhtä hyvin viideltä aamulla kuin illalla, ja siksi voitkin nostaa tarvitsemasi suuruisen lainan mihin kellonaikaan tahansa. Joustoluotto nimensä mukaisesti joustaa rahantarpeesi mukaan – nosta pikavippi pieniin rahareikiin aina tarvittaessa tai ota kerralla isompi laina suurempiin hankintoihin.

Joustavaa on myös luoton takaisinmaksu, ja halutessasi voit maksaa lainaasi takaisin kuukausittaisin minimilyhennyksin. Joustava-kulutusluoton saat käyttösi nopeasti ja vaivattomasti, jonka jälkeen se on apunasi kaikenlaisissa menoissa. Lainahakemuksen täytät minuuteissa, ja lainapäätöksen saat tavallisesti samassa ajassa. Nopeasti ja vaivattomasti teet myös nostot joustoluotoltasi tarpeen hetkellä. Valitset vain tarvitsemasi lainasumman palvelustamme ja rahat ovat käytössäsi normaalitilanteessa noin 5 minuutin sisällä nostopyynnöstä.

Miksi sitten juuri Joustava-kulutusluotto? Joustoluotolla mahdollistat turvan taloutesi hyvien ja pahojen päivien varalle aina 2000 euroon saakka. Tarve nopealle lainalle ei katso kelloa, ja Joustavalta nostat pikavipin todellakin silloin kun tarvitset, oli kello mitä hyvänsä. Rahatilannetta on hankala ennustaa, joten lyhennät nostamaasi lainaa halutessasi vaikka kuukausittaisin minimisuorituksin. Apu raha-asioihisi on tarjolla aina muutaman painalluksen päässä – Noston joustoluotoltasi tehdäksesi kirjaudut vain sisään palveluumme ja valitset tarvitsemasi lainasumman, myös mobiilissa. Haluamme, että joustoluottomme palvelee kaikissa tilanteissa, ajasta tai paikasta riippumatta yhtä nopeasti ja vaivattomasti.

Ferratum Joustava-kulutusluotto on jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Luoton avauspalkkio 0€, tilinhoitomaksu 0€, nostopalkkio 12,5%, kuukausikorko 8,5%, nimellinen vuosikorko 103,42%. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: 1500 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 219,29%, mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 euroa ja maksaa sen takaisin minimilyhennyksillä. 

Hae Joustavaa