Ferratum yrityksenä

Strategia

Keskitymme kasvuun ja toimintamme laajentamiseen. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme asiakkaidemme tarpeet huomioon ottaen. 

Visio

Visionamme on olla johtava mobiilipankki- ja luotonantopalveluita tarjoava toimija Suomessa.

Missio

Tavoitteenamme on "More than money to everyone". Tällä tarkoitamme helpoimpia lainatuotteita ja parasta palvelua. 

Arvot

Luottamus ja läpinäkyvyys ovat perusarvojamme. Ammattitaito ja avoimuus asiakkaidemme kanssa on meille erityisen tärkeää. 

 

 

Mikä Ferratum on?

Ferratum on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa nopeita ja helppokäyttöisiä luotonanto- ja pankkipalveluita yhdistettynä yksilölliseen asiakaspalveluun. Me ymmärrämme monenlaisia elämäntilanteita ja tarjoamme luotettaville aikuisille tukea hetkellisten taloudellisten haasteiden yli pääsemiseen. Meidän avullamme päätät itse miten, milloin ja mihin rahasi käytät. Haluamme toiminnallamme mahdollistaa ”Rahaa tekijöille - Money for the doers”.

Ferratum Finland Oy on osa Ferratum Oyj:tä ja on listattu Frankfurtin pörssin päälistalla. Ferratum Groupin toimitusjohtaja ja perustaja Jorma Jokelan visio on yksinkertainen: ”Meitä ajaa eteenpäin intohimo innovaatioihin sekä kunnianhimoinen kasvustrategia.” Lisätietoja Ferratum Groupista voit lukea osoitteesta www.ferratumgroup.com.

Pidämme huolta asiakkaistamme ja heidän taloudellisesta hyvinvoinnistaan

Huolenpito alkaa siitä, että tarkistamme lainanhakijoidemme tiedot tarkasti ja myönnämme lainaa vain raha-asiansa moitteettomasti hoitaneille täysi-ikäisille aikuisille. Luotettavana luotonantajana kerromme aina kaikista lainan kuluista täysin läpinäkyvästi eivätkä lainamme sisällä yllättäviä piilokuluja. Näin laina on helppo mitoittaa oman talouden ja takaisinmaksukyvyn mukaiseksi. Asiakaspalvelumme neuvoo sopivan lainamäärän ja maksuajan räätälöimisessä omaan elämäntilanteeseen sopivaksi sekä antaa hyödyllisiä vinkkejä yleisen taloudenpidon kehittämiseksi.

On luonnollista, että kuka tahansa voi hetkellisesti tarvita vaivatonta lainaa

Kun hätä on suuri, haluamme tarjota helpon ja nopean lainanhakuprosessin. Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä hallitsemaan omaa elämäänsä. Tämän vuoksi parannamme palvelujamme jatkuvasti, ja olemme aktiivisesti mukana kehittämässä alamme käytäntöjä avoimiksi ja rehellisiksi.

Suomalainen avoimuus on vientituote

Avoimen, palvelevan ja luotettavan toimintansa ansiosta Suomessa syntynyt Ferratum on laajentunut yhteensä jo 25 maahan, joista viidessä on toiminnassa mobiilipankki. Vuosien aikana Ferratum on palvellut monia tyytyväisiä ihmisiä ja nyt asiakkaita on jo yli kaksi miljoonaa. Tulevaisuudessa haluamme tuoda taloudellista helpotusta yhä useampien ihmisten ulottuville.

Kun haluat päättää itse miten, milloin ja mihin rahasi käytät, ota yhteyttä joustavan taloudenhallinnan asiantuntijoihimme!

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot:
0800 166 308 (maksuton)
 
Laskutuksen yhteystiedot:
0800 552 136 (maksuton)
laskutus@ferratum.fi
 
Fax:
020 74 11 612
 
Osoite:
Ferratum Finland Oy
Asiakaspalvelu
Ratamestarinkatu 11 A
00520 Helsinki

 

Suomen kaupparekisteri
Y-tunnus 1950970-4
Päätoimiala: Rahoitus
 

Ferratum Group

Ferratum Finland Oy on osa Ferratum Oyj -konsernia, joka on Frankfurtin päälistalla listattu julkinen yhtiö. Ferratum Finland Oy on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin 29.12.2010. Lisätietoa aluehallintoviraston verkkosivuilta.

 


Other countries