Prime-laina

Ferratum yrityksenä

Mikä Ferratum on?

Ferratum Finland Oy on osa Ferratum Oyj:tä, joka on listattu Frankfurtin pörssin päälistalla. Lisätietoja osoitteesta www.ferratumgroup.com

Ferratum on suomalainen rahoitusyhtiö, ja tavoitteenamme on tarjota palveluita jotka ovat more than money to everyone, enemmän kuin rahaa kaikille. Me ymmärrämme monenlaisia elämäntilanteita ja tarjoamme luotettaville aikuisille tukea hetkellisten taloudellisten haasteiden yli pääsemiseen. Meidän avullamme päätät itse miten, milloin ja mihin rahasi käytät.

Ferratumin toiminta perustuu siihen, että pidämme huolta asiakkaistamme ja heidän taloudellisesta hyvinvoinnistaan

Huolenpito alkaa siitä, että tarkistamme lainanhakijoittemme tiedot tarkasti ja myönnämme lainaa vain vastuullisille aikuisille. Lainamme eivät sisällä yllättäviä piilokuluja, ja kerromme aina kaikista lainan kuluista täysin läpinäkyvästi: näin laina on helppo mitoittaa oman talouden ja takaisinmaksukyvyn mukaiseksi. Asiakaspalvelumme neuvoo sopivan lainamäärän ja maksuajan räätälöimisessä omaan elämäntilanteeseen sopivaksi sekä antaa hyödyllisiä vinkkejä yleisen taloudenpidon kehittämiseksi.

On luonnollista, että kuka tahansa voi hetkellisesti tarvita vaivatonta lainaa, eikä siitä meidän mielestämme saa joutua kärsimään

Kun hätä on suurin, ei ihmistä pidä rangaista monimutkaisilla ja aikaa vievillä lainanhakuprosesseilla eikä missään nimessä epärehellisen toiminnan aiheuttamilla pitkäaikaisilla talousongelmilla. Tämän vuoksi parannamme palveluamme jatkuvasti, ja olemme aktiivisesti mukana kehittämässä alamme käytäntöjä avoimiksi ja rehellisiksi.

Suomalainen rehellisyys on vientituote

Avoimen, palvelevan ja luotettavan toimintansa ansiosta Suomessa syntynyt Ferratum on laajentunut yhteensä jo 23 maahan. Vuosien aikana Ferratum on palvellut miljoonaa asiakasta ja tulevaisuudessa haluamme tuoda taloudellista helpotusta yhä useampien ihmisten ulottuville – maailmanlaajuisesti.

Kun haluat päättää itse miten, milloin ja mihin rahasi käytät, ota yhteyttä joustavan taloudenhallinnan asiantuntijoihimme!

 

Puhelin:
0800 166 308 (maksuton)
Fax:
020 74 11 612
Osoite:
Ferratum Finland Oy
Asiakaspalvelu
Ratamestarinkatu 11 A
00520 Helsinki

 

Suomen kaupparekisteri
Y-tunnus 1950970-4
Päätoimiala: Rahoitus
 

Ferratum Group

Ferratum Finland Oy on osa Ferratum Oyj -konsernia, joka on Frankfurtin päälistalla listattu julkinen yhtiö. Ferratum Finland Oy on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin 29.12.2010. Lisätietoa aluehallintoviraston verkkosivuilta.

 


Other countries

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error