Vietä loma kotikaupungissasi ulkomaanmatkan sijaan. Lue vinkkimme kotiloman viettoon!

Vaikka syksy kolkuttelee kohta ovella, sinulla ja kumppanillasi on vielä paljon aikaa rentoutua ja nauttia auringosta.

Kun ihmiset valmistelevat lomaa, useimmat miettivät ulkomaanmatkoja. Suunnittelemme usein kiireisiä matkareittejä ja aikatauluja maksimoidaksemme aikamme ulkomailla ja yrittäessämme nähdä ja tehdä kaiken. Eihän tämä ole mitenkään rennoin tapa viettää lomaa?

Siksi kotiloma kotimaassasi voi olla täydellinen idea lomasi viettämiseen.

Ihan tosissaanko, kotiloma?

Kotilomassa voi olla kaikki samat edut kuin ulkomaanmatkassa ilman stressiä ja aikaa jää käytettäväksi enemmän, kun ei tarvitse kulkea lentokentälle. Myös rahaa säästyy, kun ei tarvitse maksaa hotelleista.

Mitä sinä ja kumppanisi haluaisitte tehdä lomallanne? Useimmille tämä on rannalla makoilemista, ravintoloissa syömistä, museoissa käymistä ja kohteiden näkemistä. Miksi siis ette tekisi näitä asioita kotilomalla?

Muista, että tuhannet turistit käyvät sinun kotikaupungissasi tai kotimaassasi aivan samasta syystä kuin sinä matkaat ulkomaille! Miksi et siis tekisi omassa kotikaupungissasi asioita, joita teet ulkomailla?

Elokuussakin ehtii vielä lomailla ja nauttia hyvistä säistä, joten tässä neljä tapaa viettää lomasi jäämällä kotiin:

1. Vietä rantapäivä

Vaikka kaikki rannat eivät ole trooppisia rantoja valkeilla hiekoilla, vain muutaman tunnin viettäminen auringossa veden äärellä suo samat hyödyt.

Istuitpa sitten järven, joen, meren tai ulkoilma-altaan äärellä, vietä rantapäivä. Pakkaa kirja ja eväät, tuo pullollinen viiniä tai hieman olutta, ja olet jo valmis.

Vaikka asuisit parin tunnin päässä rannalta, vie se silti vähemmän aikaa kuin ulkomaille matkustaminen.

2. Koe makunautintoja

Yksi parhaista asioista ulkomailla on taatusti löytää uusia ravintoloita, syödä mitä ikinä haluammekaan ja maistella ylellisiä ruokalajeja. Eikä tarvitse kokata itse!

Lomallahan annamme itsemme syödä mitä vain haluamme. Miksemme siis tekisi samaa kotilomalla?

Ehkä haluatte käydä kumppanisi kanssa jossain vasta-auenneessa ravintolassa? Ehkä johonkin ravintolaan pitää varata aika viikkoja etukäteen? Nyt on sen hetki!

Ota aikaa ravintolaillallisille ja käy kaikissa paikoissa, joista olet kuullut, joiden ohi olet kävellyt ja, joita olet miettinyt.

3. Tee enemmän ja näe enemmän

Usein lomaillessamme teemme monia hauskoja aktiviteetteja, kuten käymme huvipuistoissa, tutkimme kirkkoja, vuokraamme kajakkeja tai käymme museoissa.

Olipa sitten kyseessä taidenäyttely, torniin kiipeäminen, kaupungissa pyöräily, vesipuistossa vierailu, ooppera tai konsertti, lista aktiviteeteista on loputon.

Ahtaudu turistien mukaan ja tee jotain hauskaa, jota tekisit yleensä vain ulkomailla.

4. Rentoudu puistossa tai vietä piknik

Harva asia on mukavampaa kuin paikallisessa puistossa tai puutarhassa käynti, nurmella istuskelu ja piknikin vietto auringossa.

Lue kirja tai kutsu ystävät grillijuhliin. Pelaa jalkapalloa tai heitä frisbeetä. Mitä ikinä päätätkään tehdä, jo ympäröivä luonto tekee taikoja mielellesi.

Toteuta kotilomasi

Ehkä tarvitset vähän apurahaa, ennen kuin saat seuraavan palkkasi. Ferratum Joustava-luotto on paras lyhytaikainen ratkaisu, jotta kesästäsi tulee ikimuistoinen.

Täytä verkossa hakemus, jonka täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti. Hakemukset ovat ilmaisia ja saat lainapäätöksen sekunneissa. Kun laina on hyväksytty, saat rahasi seuraavana päivänä. Yksinkertaista.

Toivotamme hyvää loppukesää ja kotilomaa!

 

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error