Prime-laina

2000 € Joustava-luotto: 30 päivää korkovapaata
ja ensimmäinen nosto ilman nostokuluja*

*Uuden asiakkaan etu

 

Noston suuruus:
X &euro

Joustava hinnasto

 • Luoton avauspalkkio ja tilinhoitomaksu 0€
 • Nostopalkkio 7,5%
 • Uudelle asiakkaalle ensinoston nostokulu 0€
 • Nimellinen vuosikorko 103,42%
 • Minimi kuukausilyhennys 10% lainasaldosta, kuitenkin väh. 100€
 • 2000€ lainan min. laina-aika on 3kk, max. laina-aika 50kk
 • Max. todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 216,20%. 
 

Joustava-luotolta nostat lainaa heti tilille kun sitä tarvitset, aina 2000 € saakka. Luottopäätöksen saat heti ja rahat maksetaan tilillesi tavallisesti alle 5 minuutissa. Ensimmäistä nostoa tehdessäsi maksamme rahat tilillesi hetkessä klo 07-23 välisenä aikana lakisyistä. Jatkossa voit nostaa rahaa luottotililtäsi kellon ympäri. Ferratum Joustava tuo sinut ja tarvitsemasi rahan yhteen missä vain, milloin vain.

Nostettua luottoa on lyhennettävä kuukausittain vähintään 10 % nostetun luoton ja kertyneiden luottokustannusten määrästä tai, jos näin saatu summa on vähemmän kuin 100 euroa, vähintään joka tapauksessa 100 euroa (minimilyhennys). Asiakkaalla on aina oikeus lyhentää luottoa myös enemmän kuin määritellyn minimilyhennyksen verran.

Esimerkki lainan takaisinmaksusta: 2000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 216,20%, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3534,01 € mikäli asiakas nostaa 2000€ kerralla ja maksaa sen takaisin 12 kuukaudessa 294,50 € erissä..

Ferratum Joustava-luotto on jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Takaisinmaksettu osuus luotosta on asiakkaan uudelleen käytettävissä ja uusi nosto voidaan tehdä suoraan omalla asiakastilillä ilman uuden luottohakemuksen tekemistä. Asiakas voi itse päättää milloin ja minkäsuuruisia nostoja myönnetystä luottosummasta tekee. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 päivän kuluessa. 

5 syytä valita Joustava-luotto

 • Luottoa 2000 € asti, josta nostat lainaa netistä sopivissa erissä
 • Laina heti tilille ja luotto on käytössäsi 24h 
 • Lainaa haet missä vain kaikilla laitteilla
 • Ei piilokuluja
 • Takaisinmaksu kuukausittaisin minimilyhennyksin (min. 10 % lainasaldosta, kuitenkin vähintään 100€)

Hae Joustavaa

 

Joustava-luotto on aina käytettävissäsi, olipa lainan tarpeesi pieni arjen juokseviin menoihin tai isompi elämän suuriin hankintoihin. Joustava on jatkuva kulutusluotto 2000 € asti, eli luottosi puitteissa nostat sopivan suuruista lainaa aina tarvitessasi. Joustava-luotto kulkee mukanasi missä menetkään aina nettiyhteyden päässä – lainaa saat näin tarpeen tullen yhtä vaivattomasti arkisten kiireiden keskellä kuin lomamatkalla. Hae lainaa netistä, älypuhelimellasi tai tabletilla. Ja koska rahantarve ei kelloa katso, luotoltasi nostat rahaa ihan mihin kellonaikaan tahansa. Voimme myöntää Joustava-luottoa 21-vuotta täyttäneille asiakkaille.

» Joustava lainaehdot
» Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Meiltä on helppo hakea lainaa

Valitse summa

Valitse
summa

Valitse sinulle sopiva summa lainalaskurista
 

Täytä lainahakemus

Täytä
lainahakemus

Tunnistaudu verkkopankki- tunnuksilla ja täytä lainahakemus

Lainapäätöksen saat heti

Lainapäätös
heti

Saat päätöksen heti ja myönnetyissä lainoissa rahat tililläsi minuuteissa

Nosta rahaa, kun tarvitset

Nosta, kun
tarvitset

Nosta lainaa luottolimiittisi puitteissa niin usein kuin tarvitset

Jos sinulla on jo Joustava-luotto käytössäsi, voit tehdä uuden noston kirjautumalla omalle asiakastilillesi sivun ylälaidassa olevan Kirjaudu-painikkeen kautta.

Miten Joustava-luotto toimii?

Vain 5 minuuttia ja luotto on käytössäsi…

…Ja tarvitsemasi laina heti tililläsi. Luottohakemuksen täyttämiseen tarvitset vain muutaman minuutin ja verkkopankkitunnuksesi, joilla tunnistaudut palveluumme. Luottopäätöksen saat välittömästi ja tililläsi myönnetty lainasumma on vain minuuteissa. Keskimäärin lainahakemuksen avaamisen ja lainan maksamisen välillä on vain 5 minuuttia – apu siis on aina nopeasti käden ulottuvilla tiukassakin paikassa. Et maksa Joustava-luotosta avaus- tai kuukausimaksuja, vaan jatkossa nostat lainaa aina tarvitessa luottolimiittisi sisällä. Huomaathan, että ensimmäistä nostoa tehdessäsi maksamme rahat tilillesi klo 07-23 välisenä aikana lakisyistä. Jatkossa voit nostaa rahaa luottotililtäsi kellon ympäri.

Luottoa 2000 € asti – lainaa aina haluamissasi erissä

Joustavalla saat käyttöösi 2000 € luoton, joka tarpeen tullen on turvanasi kaikenlaisissa tilanteissa elämässä. Näin voit nostaa pientä lainaa aina sitä tarvitessasi – yhtä nopeasti ja vaivattomasti saat milloin tahansa käyttöösi myös isomman lainan elämän suuriin hankintoihin ja tapahtumiin. Otettuasi Joustavan käyttöön nostat lainaa aina tarvitessasi ilman erillistä hakemusta, minkä suuruisena tahansa. Rahat saat luonnollisesti käyttöösi hetkessä, vain minuuteissa mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.

Sopiva laina kerralla, maksu takaisin sopivissa erissä

Joustava-luotolta saat suuremmankin summan hetkessä, mutta luottoa voit halutessasi lyhentää sinulle sopivin kuukausierin: minimissään 10% lainapääomasta, kuitenkin vähintään 100€. Luottoa voit aina lyhentää myös minimierää suuremmalla summalla, ilman ylimääräisiä kuluja. Luottokortin tapaan takaisinmaksettu osuus luotosta on uudelleen käytettävissä kun siihen tulee tarve. Pysyt ajantasalla luottosi saldosta seuraamalla henkilökohtaista asiakastiliäsi.

Apua laina-asioissasi 24h vuorokaudessa:

Hae Joustavaa

Palvelemme 24h, maksutta

Saat vastauksen kysymyksiisi Joustava-luotosta milloin tahansa, sillä asiakaspalvelijamme ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla kellon ympäri. Palvelemme numerossa 0800 166 308 ja sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu@ferratum.fi. Yhteyden suoraan asiakakaspalveluun saat myös sivuiltamme löytyvän chatin kautta.

Apua asiakaspalvelustamme on saatavilla viikon jokaisena päivänä ja tuntina; samoin voit tehdä nostoja Joustava-luotoltakin. Ja kun kyse on laina-asioista palvelumme on aina henkilökohtaista. Kun mikä tahansa lainan hakemisesta laskuihin mietityttää, tartu puhelimeen tai näppäimistöön ja asiakaspalvelijamme auttaa sinut kyllä eteenpäin. 

 

Tutustu Ferratum Joustavaan

 

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error