2000 € Joustava-luotto: 30 päivää korkovapaata

Hyödynnä uuden asiakkaan etu

 

Noston suuruus:
X &euro

Joustava hinnasto

 • Luoton avauspalkkio ja tilinhoitomaksu 0 €
 • Ensimmäisen noston nostopalkkio 0 %, jatkonostoissa nostopalkkio 7,5 %
 • Nimellinen vuosikorko 103,42 %
 • Max. todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 216,20 %. 
 • Minimi kuukausilyhennys 10% lainasaldosta, kuitenkin väh. 100 €
 • Joustava-luoton tyypillinen min. laina-aika 3 kk, max. laina-aika 54 kk. 
 

Joustava-luotolta nostat lainaa heti tilille kun sitä tarvitset, aina 2000 € saakka. Luottopäätöksen saat heti ja rahat maksetaan tilillesi tavallisesti alle 5 minuutissa. Ensimmäistä nostoa tehdessäsi maksamme rahat tilillesi hetkessä klo 07-23 välisenä aikana lakisyistä. Jatkossa voit nostaa rahaa luottotililtäsi kellon ympäri. Ferratum Joustava tuo sinut ja tarvitsemasi rahan yhteen missä vain, milloin vain.

Nostettua luottoa on lyhennettävä kuukausittain vähintään 10 % nostetun luoton ja kertyneiden luottokustannusten määrästä tai, jos näin saatu summa on vähemmän kuin 100 euroa, vähintään joka tapauksessa 100 euroa (minimilyhennys). Asiakkaalla on aina oikeus lyhentää luottoa myös enemmän kuin määritellyn minimilyhennyksen verran.

Esimerkki lainan takaisinmaksusta: 2000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 216,20%, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3534,01€ mikäli asiakas nostaa 2000€ kerralla ja maksaa sen takaisin 12 kuukaudessa 294,50 € erissä.

Ferratum Joustava-luotto on jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Takaisinmaksettu osuus luotosta on asiakkaan uudelleen käytettävissä ja uusi nosto voidaan tehdä suoraan omalla asiakastilillä ilman uuden luottohakemuksen tekemistä. Asiakas voi itse päättää milloin ja minkäsuuruisia nostoja myönnetystä luottosummasta tekee. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 päivän kuluessa. 

Joustava-luotto on aina käytettävissäsi, olipa lainan tarpeesi pieni arjen juokseviin menoihin tai isompi elämän suuriin hankintoihin. Joustava on jatkuva kulutusluotto 2000 € asti, eli luottosi puitteissa nostat sopivan suuruista lainaa aina tarvitessasi. Joustava-luotto kulkee mukanasi missä menetkään aina nettiyhteyden päässä – lainaa saat näin tarpeen tullen yhtä vaivattomasti arkisten kiireiden keskellä kuin lomamatkalla. Hae lainaa netistä, älypuhelimellasi tai tabletilla. Ja koska rahantarve ei kelloa katso, luotoltasi nostat rahaa ihan mihin kellonaikaan tahansa. Voimme myöntää Joustava-luottoa 21-vuotta täyttäneille asiakkaille.

» Joustava lainaehdot
» Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Lainalaskuri

lainasumma X
ensimmäisen laskun minimilyhennys X

Month

5 syytä valita Joustava-luotto

 • Luottoa 2000 € asti, josta nostat lainaa sopivissa erissä
 • Jatkuva luotto on käytössäsi 24h
 • Lainaa haet missä vain kaikilla laitteilla
 • Ei piilokuluja
 • Takaisinmaksu kuukausittaisin minimilyhennyksin (min. 10 % lainasaldosta, kuitenkin vähintään 100€)

Hae Joustavaa

 

Tutustu Ferratum Joustavaan

Joustoluottoa käytät rahan tarpeeseesi joustavasti yllättävinä hetkinä tai normaaleissa arjen kuluissa. Voit käyttää tiliäsi nettiyhteyden kanssa millä tahansa laitteella ja liikkuessasi missä tahansa. Lisäksi luoton takaisinmaksu on selkeää.

Ferratum on luotettava luotonantaja. Toimimme vastuullisesti toimintamme kaikilla osa-alueilla noudattaen voimassaolevaa lainsäädäntöä, kuluttajaviranomaisen suosituksia ja vastuullisen luotonannon kriteerejä. Haluamme hyvän luotonantotavan mukaisesti todentaa kuluttajan henkilöllisyyden sekä luottokelpoisuuden.

 

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error