Lainaa 3000 €

Valitse lainasumma

Lainan suuruus: X
Laina-aika: X
Lainan nimellinen vuosikorko: Z $
Yhteensä: W
Eräpäivä: X
Lyhennyserä: X

 

Jos tarvitset 3000 euron lainan mutkattomasti, hae Ferratumin Plus-lainaa! Plus-lainalla saat juuri sinulle sopivan summan käyttöösi hetkessä ilman vakuuksia ja takaajia. Valitse vain hakiessasi lainasumma, sekä laina-aika, jonka jälkeen näet automaattisesti kuukausittaisten lyhennystesi summan. Kun laina on myönnetty, maksamme tilillesi muutamassa minuutissa hakemasi summan, eikä sinun tarvitse muusta huolehtia. Plus-lainaa voit hakea kellon ympäri mihin aikaan tahansa, viikon jokaisena päivänä, mutta huomioithan, että tilillesi laina maksetaan kello 07-23 välisenä aikana. Mikäli haluat tarkastella tulevia laskujasi tai avoinna olevaa lainaasi, kirjaudut omalle asiakastilillesi.

Plus-laina on erittäin yksinkertainen laina, sillä nostokulun ja koron lisäksi et maksa tilinhoitomaksuja tai muita piilokuluja. Voidessasi itse räätälöidä lainan omien tarpeidesi ja maksukykysi mukaiseksi, et koe yllätyksiä lainan takaisinmaksun suhteen. Myönnetty Plus-laina on erinomainen rahoitus erilaisiin elämän suurempiin tarpeisiin, kuten muuttokuluihin, unelmalomasi matkakassaan, remontointiin tai hääkulujen kattamiseen. Allaolevasta taulukosta näet esimerkkejä siitä, mikä tarvitsemasi suuruisen lainan kuukausittainen lyhennyserä olisi eri maksuajoilla. Otathan huomioon, että esimerkit ovat suuntaa-antavia.

 

Lainasumma Takaisinmaksuaika Kuukausttainen
lyhennyserä
3000 € 12 kk 367,70 €
3500 € 24 kk 291,89 €
4000 € 24 kk 333,59 €
4500 € 36 kk 326,31 €
5000 € 36 kk 362,57 €

Rahaa sormien ulottuvilla

Monissa tapauksissa samana päivänä saatavat lainat ovat sekä nopein että parhaiten saatavilla oleva tapa saada lisärahoitusta tarpeeseesi. Sen takia me Ferratumilla olemme kehittäneet helpon ja joustavan lainamuodon, jonka avulla saat lisärahoitusta tarpeen vaatiessa.

Ferratum on kansainvälinen kuluttajalainojen tarjoaja. Fintech- ja mobiilipankkialan pioneerina olemme laajentaneet toimintaamme jo 24 maahan vuodesta 2005 lähtien.

On loputtomasti syitä, miksi asiakkaamme hakevat meiltä lainaa netistä. Asiakaspalvelumme on auttanut tuhansia ihmisiä juuri kuten sinä saamaan lainaa heti. Ja mikä parasta, kun haet meiltä lainaa, saat rahat tilille heti. Saat siis rahaa juuri silloin kun sitä tarvitset.

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa laitteella kuin laitteella ja käsittelemme hakemukset muutamassa minuutissa. Valitse vain lainatuotteistamme sinulle sopivin vaihtoehto, täytä hakemus, ja saat lainapäätöksen hetkessä.

Koska me välitämme

Kun päätät hakea Ferratumilta lainaa, voit olla varma, että käsittelemme lainaasi liittyvät asiat tarkasti ja luotettavasti. Korostamme toiminnassamme läpinäkyvyyttä, joten et ikinä kohtaa yllättäviä kuluja.

Ymmärrämme, että henkilökohtaisuus on monille tärkeää, ja koska olemme suora lainanantaja, monet asiakkaistamme käyttävät palveluitamme useita kertoja. Kun haet jotain lainoistamme, luomme sinulle asiakastilin, jota voit käyttää lainaasi liittyvien asioiden käsittelyssä. Tahdomme, että asiakkaamme ovat mahdollisimman tyytyväisiä.

Ferratumin tavoite on yksinkertainen – tarkoituksemme on tarjota parhaita, nopeimpia ja helppokäyttöisimpiä laina- ja mobiilipankkipalveluita 24/7 henkilökohtaisella asiakaspalvelulla.

Hae Plus-lainaa»

 
Ferratum Plus –laina on 2050-5000€ määräaikainen kertalaina, joka maksetaan sopimuksessa määrätyssä maksuajassa (12, 24 tai 36 kk) kokonaan pois. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: 4000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 112,91 %, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 7979,09 €, kun asiakas nostaa lainan 4000 € ja maksaa sen takaisin 24 erässä kuukausittain. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 päivän kuluessa.

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error