Prime-laina

Usein kysytyt kysymykset

Tällä sivulla vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin. 

Lue tästä lisää tietoa päivitetystä tietosuojaselostamme.

Yleistä

MIKÄ ON FERRATUM?

Ferratum on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa mahdollisuuden nopeaan, joustavaan ja vakuudettomaan rahoitukseen. Ferratum Finland on osa Ferratum Oyj:tä, joka on listattu Frankfurtin pörssin päälistalla. Luotettavana luotonantajana Ferratum pitää huolta asiakkaistaan ja näin ollen toimintamme perustuu vastuulliseen ja hyvään luotonantotapaan. Ferratum Finland Oy on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin 29.12.2010. Lisätietoa aluehallintoviraston verkkosivuilta.

Yleistä Ferratumista

Ferratum maailmalla

KUKA VOI HAKEA FERRATUM-LAINAA?

Ferratumin Joustava-lainaa voi hakea jokainen 21 vuotta täyttänyt luottokelpoinen ja raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö. Prime-lainaa hakeaksesi sinun tulee olla 25-vuotta täyttänyt. Kaikilla hakijoilla tulee olla oma sähköpostiosoite ja matkapuhelinliittymä. Lainanhakua varten tarvitset myös verkkopankkitunnuksesi. Pankkitilin tulee olla henkilökohtainen. Ennen kuin haet lainaa, suosittelemme tutustumaan tarkasti lainaehtoihin: Joustava-luoton lainaehdot & Prime-lainan lainaehdot

Ferratumin uutena asiakkaana käytössäsi on Joustava-luotto sekä Prime-laina. Ferratumin nykyisenä asiakkaana voit hakea Joustava-luottoa, jolta tarvitsemasi laina 2000 € asti on nostettavissa koska vain, sekä Prime-lainaa, jonka avulla saat isompiin hankintoihin sopivan rahoituksen.

Näin käytät Joustavaa

Näin käytät Prime-lainaa

MILLOIN ASIAKASPALVELU ON AVOINNA?

Ferratum Finland Oy:n asiakaspalvelu palvelee 24h vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä.Olemme tavoitettavaissa puhelimitse ja sähköpostilla lainaa hakiessa ja laskutukseen liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi sivuiltamme löytyy asiakaspalveluchat.   

MINULLA JA PUOLISOLLANI ON YHTEINEN PANKKITILI. MINULLA ON AVOIN LAINA. VOIKO PUOLISONI TÄSTÄ HUOLIMATTA HAKEA LAINAA SAMALLE TILINUMEROLLE?

Puoliso ei voi hakea lainaa, sillä päällekkäisiä lainoja ei myönnetä samalle tilinumerolle. Puoliso voi hakea lainaa omalle tilinumerolle.

VOINKO HAKEA LAINAA TOISEN HENKILÖN TILINUMEROLLA?

Tämä ei ole mahdollista. Henkilökohtainen pankkitili on edellytys sille, että laina voidaan myöntää. 

VOINKO HAKEA KAHTA ERI FERRATUM-LAINAA SAMAAN AIKAAN?

Emme myönnä kahta päällekkäistä lainaa yhtä aikaa. Ennen uuden lainan hakemista sinulla tulee olla maksettuna kaikki takaisinmaksuerät aikaisemmasta lainastasi. Esimerkiksi mikäli sinulla vielä takaisinmaksamaton Prime-laina, et voi hakea lainaa Joustava-luotolta ennen takaisinmaksua.  

MITEN KIRJAUDUN VERKKOPALVELUUN?

Uutena asiakkaana sinun tulee kirjautua verkkopalveluun Tupas-tunnistautumispalvelun kautta. Tällöin tarvitset tunnistautumiseen verkkopankkitunnukset. Halutessasi voit tunnistautua myös mobiilivarmenteella. Nykyisenä asiakkaana voit kirjautua palveluun puhelinnumerosi ja henkilökohtaisen PIN tunnuksen avulla. Mikäli muutat tietojasi omalla asiakastililläsi, tulee sinun tunnistautua aina verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. 

SAIN LÄHETTÄMÄÄNI HAKEMUKSEEN HYLKÄÄVÄN VASTAUKSEN "PUUTTEELLISET TAI VÄÄRÄT TIEDOT". MITÄ TÄMÄ TARKOITTAA?

Puutteelliset tai väärät tiedot tarkoittavat, että hakemuksesta on jäänyt puuttumaan jokin tieto. Tällöin esimerkiksi tilinumero tai osoitetiedot ovat jääneet puutteellisiksi, lähetetyt tiedot ovat virheellisiä tai tiedot ovat väärässä järjestyksessä. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asian korjaamiseksi!

KUINKA NOPEASTI LAINA MAKSETAAN TILILLENI?

Laina maksetaan muutamassa minuutissa lainan hyväksymisen jälkeen Nordean, Danske Bankin, OP-Pohjolan, Aktian, Säästöpankin, ja POP pankin sekä Handelsbankenin tileille. Ålandsbankenin tileille rahansiirrot kestävät 1-2 pankkipäivää lainan hyväksymisestä. 

Nostot siirtyvät S-pankin asiakkaiden tileille saman päivän aikana, kun nosto on tehty ennen klo 14. Pyhäpäivinä, viikonloppuisin ja pankkipäivinä klo 14 jälkeen tehdyt nostot siirtyvät vasta seuraavana pankkipäivänä.

Kun haet Ferratum-lainaa ensimmäistä kertaa, rahat maksetaan tilille klo 07-23 välisenä aikana. Joustava-luoton nykyiset asiakkaat voivat tehdä nostoja luotolta 24 tuntia vuorokaudessa. Asiakaspalvelumme on aina auki 24/7.

MITEN MAKSAN LAINANI TAKAISIN?

Asiakkaalle toimitetaan lasku joko postitse tai sähköpostilla asiakkaan valinnan mukaan. Mikäli sinulla on Joustava-luottotili ja haluat laskun postitse, veloitamme paperilaskusta 2,90€/lasku. Sähköpostitse toimitettava lasku on aina maksuton.

Joustava-asiakkaana sinun on mahdollista ladata PDF-muodossa kaikki laskusi viimeiseltä 10 kuukaudelta, kun olet kirjautunut asiakastilillesi. Kaikki laskutietosi löytyvät "Laskut"-osiosta, ja tätä kautta voit myös maksaa viimeisimmän Joustava-luoton laskusi omalta asiakassivultasi, Paytrail-palvelun avulla. Näin laskun takaisinmaksu kirjautuu järjestelmäämme välittömästi, ja nostettavissa oleva laina päivittyy ajantasalle. Lainan kokonaissaldo päivittyy 1-2 pankkipäivän viiveellä.

Laina tulee maksaa laskun eräpäivään mennessä. On tärkeää maksaa aina henkilökohtaisella viitenumerolla, jotta maksu kirjautuu heti oikein.

EN OLE SAANUT LASKUA / OLEN HÄVITTÄNYT LASKUN. MITEN TOIMIN?

On mahdollista, että lasku ohjautuu sähköpostipalvelimen roskapostiin. Jos lasku toimitetaan sinulle sähköpostitse, suosittelemme tarkistamaan, että löytyisikö lasku oman sähköpostisi roskapostikansiosta. Mikäli lasku toimitetaan sinulle postitse tai laskua ei löydy roskapostin joukosta, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Ilmainen asiakaspalvelumme auttaa kaikissa laskutukseen liittyvissä kysymyksissä puhelimitse 0800 166 308 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ferratum.fi 

Mikäli sinulla on Joustava-luottotili, löydät kaikki laskut PDF-muodossa 10 kuukauden ajalta kirjautuessasi palveluumme, osiosta nimeltä "Laskut".

SAIN LASKUN SÄHKÖPOSTITSE OSOITTEESTA LASKUTUS@FERRATUM.FI, JOSSA SANOTAAN MAKSAMISEN TAPAHTUVAN ACCEPTEMAIL-PALVELUN AVULLA. MISTÄ ON KYSE?

AcceptEmail on palveluntarjoaja, jota käytämme laskujen lähettämiseen. Näet sähköpostistasi laskun tiedot, summan ja käytettävän viitenumeron. Kun klikkaat itsesi eteenpäin ja vahvistat maksun, laskun tila sähköpostiviestissä muuttuu sinisestä (maksamaton) vihreäksi (maksettu). Lisää tietoa AcceptEmailista löydät täältä!

MAKSOIN TÄNÄÄN LASKUNI. KUINKA NOPEASTI MAKSU NÄKYY TILILLÄNI?

Maksun kirjautumiseen menee normaalisti 1-4 pankkipäivää. Kun käytössäsi on Joustava-luotto ja maksat laskun suoraan asiakastilisi kautta Paytrail-palvelun avulla, kirjautuu takaisinmaksu välittömästi. 

MITEN HAEN LAINAKIELLON?

Lainakielto tulee tehdä aina kirjallisesti, esimerkiksi sähköpostilla tai chat-palvelussamme. Lainakielto astuu voimaan heti. Lainakiellon purkupyyntö tulee tehdä kirjallisesti, vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@ferratum.fi  tai postitettuna. Lainakiellon purkamisen jälkeen on 14 vrk karenssiaika ennen kuin asiakas voi nostaa uuden luoton. Karenssiaika alkaa siitä, kun olemme vastaanottaneet asiakkaan purkupyynnön.   

MITEN SAAN PIN-KOODIN FERRATUMIN ASIAKASTILILLE?

Uutena asiakkaanamme voit ottaa käyttöösi kätevän PIN-koodin. Joustava-luoton asiakkaille PIN-koodi lähetetään sähköpostilla automaattisesti. PIN-koodin muuttaminen edellyttää vahvan tunnistautumisen, eli verkkopankkitunnuksilla kirjautumisen palveluumme. Osiossa Omat tiedot voi valita itselleen sopivan 4-8 numeroisen koodin.  

OLEN UNOHTANUT PIN-TUNNUKSENI. MITEN SAAN UUDEN KÄYTTÖÖNI?

Voit tilata uuden PIN-tunnuksen tästä

 

Haluatko tietää lisää lainoista ja lainanhakuun liittyvistä asioista? Lue lisää:

Hyvä luotonantotapa

Joustoluotto

Kirjautuminen verkkopalveluun

Lainahakemus

Lainapäätös

Mikä on kulutusluotto?

Paytrail - Joustava-luoton laskun maksu oman asiakastilin kautta

AcceptEmail - laskun maksaminen suoraan sähköpostin kautta

PIN-koodin vaihtaminen

Maksuvapaa kuukausi

Lainaa 24h

Joustava-luotto

PALJONKO OVAT LAINAN KÄSITTELYKULUT? ENTÄ LAINAN TAKAISINMAKSUAIKA?

Ferratum-lainojen käsittelykulut ja maksuajat löytyvät lainatuotteiden sivuiltaJoustava-luotolta lainaa nostettaessa asiakkaalta ei peritä nostopalkkion ja kuukausikoron lisäksi muita maksuja. Voit maksaa lainaa takaisin joustavasti haluamissasi erissä. Minimilyhennys on 10% lainasta, mutta kuitenkin vähintään 100€. Lainan ensimmäinen lasku toimitetaan asiakkaalle 14 vrk ennen eräpäivää.

MITKÄ SEIKAT VAIKUTTAVAT LAINANSAANTIIN?

Lainansaantiin vaikuttavat hakijan ikä ja maksukäytöshistoria. Lisäksi hakijalla täytyy olla vakituinen osoite Suomessa, jotta laina voidaan myöntää. Joustava-luottoa hakevan tulee olla vähintän 21-vuotias.

MITEN HAEN FERRATUM-LAINAA?

Kaikki lainahakemukset tulee tehdä Internetin välityksellä. Löydät kirjautumissivun osoitteessa www.ferratum.fi/kirjaudu. Ferratumin lainanhaku toimii kaikilla laitteilla, joten voit hakea lainaa tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla.

KUINKA NOPEASTI SAAN LAINAPÄÄTÖKSEN?

Lainapäätös annetaan muutamassa minuutissa. Uusien luottosopimuksien rahansiirrot teemme klo 07.00-23.00 välisenä aikana, myönnetty laina on tilillä minuuttien sisällä. Nykyisille Joustava-asiakkaille rahansiirrot tehdään kellon ympäri lainaa nostettaessa. Ruuhka-aikoina käsittelyssä saattaa kulua hieman enemmän aikaa.

MINKÄSUURUINEN ON JOUSTAVA-LUOTON KUUKAUSILYHENNYS? 

Joustava-luotolta nostamaasi lainaa maksetaan takaisin kuukausittaisin vähimmäislyhennyksin. Vähimmäislyhennyksen suuruus on 10 % lainasaldosta, kuitenkin aina vähintään 100€. Laina, jonka loppusaldo on alle 100€, erääntyy seuraavassa laskussa kokonaan maksettavaksi. 

Käytetty laina eli avoin lainasaldo on halutessasi lyhennettävissä myös suuremmalla summalla. Tästä sinulta ei peritä lisäkuluja.  

KUINKA SUURISSA ERISSÄ LYHENNÄN LAINAANI, JOS HALUAN MAKSAA 2000 EURON LUOTON TAKAISIN VUODESSA?

Mikäli uutena Joustava-luoton asiakkaana teet joka kuukausi eräpäivään mennessä 271,14 euron maksusuorituksen, on kerralla nostettu 2000 euron laina maksettu takaisin 10 kuukauden aikana. Käytä tässä tapauksessa edellä mainittua tasalyhennystä laskussa näkyvän minimilyhennyksen sijaan. Huomioithan, että mm. myöhässä maksaminen tai luotolta uusien nostojen tekeminen pidentää takaisinmaksuaikaa.

KUINKA KAUAN LYHENNÄN 2000 EURON LUOTTOANI, JOS MAKSAN MINIMILYHENNYKSILLÄ?

Laskulla on eriteltynä minimilyhennyksen määrä, joka on 10% koko lainasaldosta. Jos kyseinen prosenttiosuus on alle 100 euroa, käytetään 100 euron lyhennyssummaa. Mikäli luottotilin avattuasi maksat luottoa takaisin minimilyhennyksillä viimeistään eräpäivään mennessä, etkä tee uusia nostoja, on 2000 euron laina maksettu takaisin 50 kuukaudessa. Huomioithan, että mm. myöhässä maksaminen tai luotolta uusien nostojen tekeminen pidentää takaisinmaksuaikaa. Voit myös halutessasi lyhentää lainaa myös suuremmalla summalla. Tästä ei peritä lisäkuluja. 

VOINKO MAKSAA LUOTTOANI TAKAISIN YLIMÄÄRÄISILLÄ LYHENNYKSILLÄ TAI MAKSAA SEN KOKONAAN POIS SOVITTUA AIEMMIN?

Asiakkaalla on aina kuluttajansuojalain mukainen oikeus maksaa koko käytetty laina tai sen osa ennen luoton erääntymistä. Voit siis lyhentää Joustava-luottoasi maksutta ylimääräisillä lyhennyksillä. Lainan maksutiedot (tilinumero, viitenumero) löytyvät omalta asiakastililtä osiosta "Laskut", joilla ylimääräisen lyhennyksen voi suorittaa. Mikäli teet ylimääräisen maksusuorituksen ennen uuden laskun muodostumista ei tämä kohdistu tulevalle laskulle. Laskuja ei ole mahdollista maksaa etukäteen. Luoton laskut muodostuvat aina 14 vuorokautta ennen eräpäivää. 

Joustava-luoton kokonaislainasaldo näkyy tilille kirjautuessa osiossa nimeltä "Lainahistoria". Kyseiseltä välilehdeltä näet, kuinka paljon lainaa on luottolimiittisi puitteissa sillä hetkellä nostettavissa.

MITÄ TAPAHTUU, JOS EN PYSTY MAKSAMAAN LASKUANI ERÄPÄIVÄNÄ?

Mikäli et pysty lyhentämään lainaa sovittuna eräpäivänä, pyydämme tällöin ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme

MILLÄ TILINUMEROLLA JA VIITTEELLÄ MAKSAN JOUSTAVA-LUOTON LYHENNYKSEN? MISTÄ LÖYDÄN LASKUNI?

Tilinumeron ja viitteen löydät laskustasi. Joustava-luoton laskussa on aina sama tili- ja viitenumero. Halutessasi voit tehdä myös ylimääräisiä lyhennyksiä kyseisillä maksutiedoilla. Ylimääräiset lyhennykset ovat maksuttomia.

Kun sinulla on käytössäsi Joustava-luottotili, löydät kaikki laskusi viimeisen 10 kuukauden ajalta PDF-muodossa kirjautuessasi palveluumme. Laskutiedot löydät oman asiakastilisi "Laskut"-välilehdeltä. Samalla sivulla voit suoraan maksaa viimeisimmän laskun verkkopankissasi, Paytrail-palvelun avulla. Verkkopankkimaksua suorittaessasi voit halutessasi muuttaa lyhennyksen summaa suuremmaksi; emme peri lisäkuluja ylimääräisistä lyhennyksistä.

Palvelussamme verkkopankin kautta maksettu lasku kirjautuu järjestelmäämme välittömästi. 

MITEN JOUSTAVA-LUOTOLTA NOSTETTUA LAINAA LYHENNETÄÄN? 

Ensin lyhennät lainasta nostopalkkiota ja sen jälkeen korkokuluja. Näiden jälkeen lyhennyksesi kohdistuvat pääomaan, eli maksat tällöin takaisin varsinaista käyttämääsi lainaa.

VOIKO JOUSTAVA-LUOTON ERÄPÄIVÄÄ MUUTTAA?

Kyllä, Joustava-luotolla eräpäivän siirto on mahdollista. Pyydämme olemaan asiasta yhteydessä asiakaspalveluumme. Kyseessä on pysyvä muutos, joka koskee kaikkia tulevia takaisinmaksujen eräpäiviä. Eräpäivän siirto tulee voimaan vasta seuraavalle laskutuskaudelle ja se tulee tehdä viimeistään kolme päivää ennen laskutuskauden päättymistä. Eräpäivän siirtoa tehdessä yhdestä laskutuskaudesta voi tulla tavallista kuukauden jaksoa pidempi ja tänä aikana lainan korko kerääntyy tavallisesti. Mikäli eräpäivä siirtyy eteenpäin, kertyy kyseiseltä ajalta enemmän korkoja suhteessa pääomaan. Eräpäivää voi vaihtaa vain kerran kuuden kuukauden aikana. Eräpäivää voidaan siirtää vain, kun asiakkaalla ei ole myöhässä olevia laskuja. Muissa lainoissamme eräpäivän muuttaminen ei ole mahdollista.

Joustava-luottoon voit hakea myös maksuvapaata kuukautta, jolloin ei tarvitse lyhentää nostettua lainaa. Maksuvapaata kuukautta haetaan oman asiakastilin kautta. Maksuvapaakuukauden hakeminen on maksutonta ja se myönnetään, kun sen vaatimukset täyttyvät. Maksuvapaa voidaan myöntää kaksi kertaa kahdentoista kuukauden aikana ja ei koskaan peräkkäisiin laskutuskausiin. Maksuvapaata ei myöskään voida myöntää Joustava-luoton ensimmäiselle laskulle. Luoton korko kertyy maksuvapaan aikana lainasaldolle normaalisti. Lisätietoa maksuvapaasta ja sen myöntämisestä saat Ferratumin asiakaspalvelusta, oman asiakastilisi Maksuvapaa-välilehdeltä ja tältä sivulta

MIKSI YÖAIKAAN HAKEMAANI LAINAA EI MAKSETA TILILLENI HETI? 

Lain mukaan uusia lainoja voidaan myöntää ja maksaa asiakkaille vain klo 7-23 välisenä aikana. Näin ollen voit hakea lainaa kellon ympäri ja myönnetty laina maksetaan tilillesi heti kello 7:00 jälkeen. Tämä koskee kaikkia tuotteitamme, mutta Joustava-luoton osalta vain ensimmäistä nostoa. Ongelmatilanteissa tai muissa kysymyksissä asiaan liittyen voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka on avoinna 24h viikon jokaisena päivänä.

MITEN IRTISANON JOUSTAVA-LUOTON?

Joustava-luoton voi irtisanoa vasta, kun avoin lainasaldo on maksettu kokonaisuudessaan takaisin. Irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@ferratum.fi tai postitse

 

Hae Joustavaa

 

 

Prime-laina

PALJONKO OVAT PRIME-LAINAN KOROT JA MUUT KULUT? ENTÄ LAINAN TAKAISINMAKSUAIKA?

Prime-lainan koron muodostuminen on yksilöllinen ja vaihtelee 5-45% välillä. Lainan avausmaksu on 149 euroa. Näin ollen Prime-lainan nimellinen vuosikorko on 5,29%-71,33% välillä. Prime-lainassa ei ole minkäänlaisia tilinhoitomaksuja tai muita piilokuluja. Kokonaisuudessaan takaisinmaksettava summa riippuu siis Prime-lainan suuruudesta ja laina-ajasta. Takaisinmaksuaika on lainan suuruudesta riippuen 1-10 vuotta. Lainan ensimmäinen lasku toimitetaan asiakkaalle 14 vrk ennen eräpäivää. 

Löydät lainaesimerkkejä tältä sivulta, joten voit tutustua erilaisiin lainakokonaisuuksiin myös ennen lainan hakemista.

MITKÄ SEIKAT VAIKUTTAVAT LAINANSAANTIIN?

Lainansaantiin vaikuttavat hakijan ikä ja maksukäytöshistoria. Lisäksi hakijalla täytyy olla vakituinen osoite Suomessa, jotta laina voidaan myöntää. Huomaathan, että Prime-lainaa hakiessasi sinun tulee olla vähintään 25-vuotias. 

MITEN HAEN FERRATUM-LAINAA?

Kaikki lainahakemukset tulee tehdä Internetin välityksellä. Löydät kirjautumissivun osoitteessa www.ferratum.fi/kirjaudu. Ferratumin lainanhaku toimii kaikilla laitteilla, joten voit hakea lainaa tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. 

KUINKA NOPEASTI SAAN LAINAPÄÄTÖKSEN?

Lainapäätös annetaan muutamassa minuutissa. Uusien luottosopimuksien rahansiirrot teemme klo 07.00-23.00 välisenä aikana, myönnetty laina on tilillä minuuttien sisällä. Ruuhka-aikoina käsittelyssä saattaa kulua hieman enemmän aikaa.

KUINKA NOPEASTI PRIME-LAINA MAKSETAAN TILILLENI?

Maksamme hyväksytyn Prime-lainan arkisin pääsääntöisesti saman päivän aikana, mutta viimeistään seuraavana arkipäivänä. Viikonloppuna myönnetyt Prime-lainat maksetaan ulos viimeistään seuraavana arkipäivänä.  

VOINKO SIIRTÄÄ LASKUNI ERÄPÄIVÄÄ TAI TEHDÄ MAKSUSUUNNITELMAN?

Prime-lainassa eräpäivän muuttaminen onnistuu olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Prime-lainassa ei ole maksuvapaan kuukauden ominaisuutta.

MITÄ TAPAHTUU, JOS EN PYSTY MAKSAMAAN LASKUANI ERÄPÄIVÄNÄ?

Mikäli et pysty lyhentämään lainaa sovittuna eräpäivänä, pyydämme tällöin ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme

VOINKO MAKSAA LUOTTOANI TAKAISIN YLIMÄÄRÄISILLÄ LYHENNYKSILLÄ TAI MAKSAA SEN KOKONAAN POIS SOVITTUA AIEMMIN?

Asiakkaalla on aina kuluttajansuojalain mukainen oikeus maksaa koko käytetty laina tai sen osa ennen luoton erääntymistä. Prime-lainaa voit siis lyhentää maksutta ylimääräisillä lyhennyksillä. Lainan maksutiedot (tilinumero, viitenumero) löytyvät omalta asiakastililtä osiosta "Laskut", joilla ylimääräisen lyhennyksen voi suorittaa. Mikäli teet ylimääräisen maksusuorituksen ennen uuden laskun muodostumista ei tämä kohdistu tulevalle laskulle. Laskuja ei ole mahdollista maksaa etukäteen. Luoton laskut muodostuvat aina 14 vuorokautta ennen eräpäivää.

MIKSI YÖAIKAAN HAKEMAANI LAINAA EI MAKSETA TILILLENI HETI? 

Lain mukaan uusia lainoja voidaan myöntää ja maksaa asiakkaille vain klo 7-23 välisenä aikana. Näin ollen voit hakea lainaa kellon ympäri ja myönnetty laina maksetaan tilillesi heti kello 7:00 jälkeen. Ongelmatilanteissa tai muissa kysymyksissä asiaan liittyen voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka on avoinna 24h viikon jokaisena päivänä.

Hae Prime-lainaa

 

Hinnasto

JOUSTAVA-LUOTTO

Joustava-luotolta nostettua luottoa on lyhennettävä vähintään 10% nostetun luoton ja kertyneiden luottokustannusten määrästä. Minimilyhennyssumma on kuitenkin vähintään 100€.

Avauspalkkio 0 €
Tilinhoitomaksut 0 €
Nostopalkkio 7,5 %
Ensinoston nostokulu uudelle asiakkaalle 0 €
Nimellinen vuosikorko 103,42 %
Max. todellinen vuosikorko 216,20 %
Maksuvapaa kuukausi 0 €

Huom! Lue vaatimukset maksuvapaan kuukauden hakemiseen.

PRIME-LAINA

Prime-lainan koron muodostuminen ja takaisinmaksettava summa ovat yksilöllisiä ja riippuvat lainan suuruudesta ja laina-ajasta. Voit tutustua lainaesimerkkeihin ennen lainan hakemista. 

Avauspalkkio 149 €
Tilinhoitokulut 0 €
Nimellinen vuosikorko 5 %-45 % + 3kk Euribor
Todellinen vuosikorko 5,29 %-71,33 %

MUUT LISÄPALVELUT

Eräpäivän siirto 0 €
Eräpäivän muistutuspalvelu 0 €
Huomautusmaksu 14 vuorokautta viivästyneestä maksusta 5 €
Paperilasku 2,90 €

Huom! Sähköpostilasku on täysin ilmainen.

 

Asiakaspalvelumme palvelee 24h vuorokaudessa ja vastaa mielellään kysymyksiisi. Yhteystiedot löydät täältä.

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error