Näin käytät Joustava-luottoa

Miksi Ferratumin Joustava-luotto?

Toisinaan elämässä tulee tilanteita ja yllättäviä rahamenoja, joihin ei aina ennalta pysty varautumaan. Ferratum Joustavalla saat apua tällaisiin tilanteisiin helposti ja nopeasti. Joustava-luotto toimii kuten perinteinen luottokortti. Voit myöntävän luottopäätöksen jälkeen nostaa haluamasi summan milloin tahansa aina 2 000 € saakka. Huomaa kuitenkin, että ensimmäinen nosto siirretään asiakkaan tilille kello 7.00-23.00 välisenä aikana lakisyistä. Uutena asiakkaana saat 30 päivää korkovapaata ja ensimmäisen noston ilman nostokuluja. Ferratum Joustava on mutkaton tapa saattaa sinut ja tarvitsemasi raha yhteen missä ja milloin vain.

 

 

 

Näin haet Joustavaa

Joustava-luottoa haet kirjautumalla verkkopankkitunnuksillasi palveluumme nettisivullamme. Hakemuksen täyttäminen vie sinulta vain 5 minuuttia ja annamme luottopäätöksen välittömästi hakemuksen vastaanotettuamme. Myönnettävä luotto on aina suuruudeltaan 2 000 €, mutta valitset hakemuksen yhteydessä itse minkä suuruisen summan haluat luotoltasi nostaa. Kun luotto myönnetään, maksamme haluamasi summan tilillesi hetkessä. Keskimäärin hakemuksen avaamisen ja rahojen tilillesi saamisen välillä kuluu noin 10 minuuttia, joten saat Joustava-luoton käyttöösi tarvittaessa hyvinkin nopeasti. Emme veloita luottotilin avaamisesta erillistä maksua, vaan maksat vain käyttämästäsi luotosta. 

Tiesithän, että avatessasi oman Joustava-tilin saat ensimmäisen nostosi ilman nostokuluja, sekä ensimmäiset 30 päivää korkovapaata kautta. Näin ollen esimerkiksi 500 euron lainanoston kokonaiskustannus sinulle on vain 500 €, kun maksat lainan kokonaisuudessaan takaisin 30 päivän sisällä luottotilin avaamisesta. Jos taas haluat maksaa samansuuruisen lainan takaisin kahdessa kuukaudessa, lainakustannus on arviolta noin 565,52 €.

 

Oma asiakassivu

Saat 2 000 € jatkuvan luoton käyttöösi vain yhdellä hakemuksella. Joustava-luotolta voit kuitenkin nostaa tarvitsemasi määrän rahaa omalle tilillesi milloin vain ilman erillistä hakemusta. Uudet nostot pystyt tekemään nopeasti oman asiakastilisi kautta, jonne kirjaudut henkilökohtaisella PIN-koodillasi. Palvelemme kellon ympäri, joten voit tehdä uudet nostot mihin aikaan vuorokaudesta tahansa ja siirrämme rahat tilillesi hetkessä. Omalta asiakassivultasi näet muun muassa Joustava-luoton lainasaldosi, vielä nostettavissa olevan saldon määrän ja kuukausittaisen takaisin maksettavan minimisumman. Omille sivuillesi pääset kirjautumaan nettisivujemme kautta esimerkiksi puhelimellasi. Sinun ei tarvitse maksaa luoton käytöstä kiinteitä kuukausi- tai tilinhoitomaksuja.
 

 

Kuinka takaisinmaksu toimii?

Joustava-luotolta tekemiäsi nostoja maksat takaisin kuukausittain minimilyhennyksillä. Minimilyhennys on 10% avoimesta luottosaldosta tai vähintään 100 €. Saat Joustava-luoton laskun kuukausittain joko postitse tai sähköpostilla. Voit maksaa luoton kuukausilyhennyksen myös suoraan asiakastilisi Laskut-osion kautta verkkopankkimaksulla (Lue lisää Paytrail-maksamisesta).

Jos haluat maksaa käyttämääsi luottoa takaisin minimilyhennystä suuremman erän kerralla, voit tehdä sen milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta tai lisäkuluja. Luotto on sinulle sitä edullisempi, mitä nopeammalla aikataululla lyhennät sitä.  Voit hakea Joustava-luottoon myös kahta maksuvapaata kuukautta kalenterivuoden aikana. Joustava on jatkuva luotto, eli takaisinmaksettu osuus käyttämästäsi luotosta lisätään takaisin nostettavissa olevaan saldoon. Kun maksat laskun asiakastilisi kautta, luotolta nostettavissa oleva summa päivittyy ajantasalle välittömästi.
 

 

Vastauksen kysymyksiisi Joustava-luoton hakemisesta, käytöstä ja takaisinmaksusta saat milloin tahansa maksuttomasta asiakaspalvelustamme. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 0800 166 308, sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@ferratum.fi tai verkkosivujemme oikeasta alalaidasta löytyvän chat-palvelun kautta. Asiakaspalvelumme on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää.

Hae Joustavaa >>

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error