Prime-laina

Näin käytät Joustava-luottoa

Luoton käyttöönotto   

Joustava-luottoa haet kirjautumalla verkkopankkitunnuksillasi palveluumme nettisivullamme. Hakemuksen täyttäminen vie sinulta noin 5 minuuttia ja annamme luottopäätöksen välittömästi hakemuksesi vastaanotettuamme. Myönnettävä luotto on aina suuruudeltaan 2000 €, mutta valitset hakemuksen yhteydessä itse minkä suuruinen ensimmäinen nostosi luotolta on. Kun luotto myönnetään, maksamme valitsemasi summan tilillesi vain hetkessä. Keskimäärin hakemuksen avaamisen ja rahojen tilillesi saamisen välillä kuluu n. 10 minuuttia, joten saat Joustava-luoton käyttöösi tarvittaessa nopealla aikataululla. Emme veloita luottotilin avaamisesta erillistä maksua, vaan maksat vain käyttämästäsi luotosta.     

Käytä 2000 € luottoa haluamissasi erissä 

Saat 2000 € jatkuvan luoton käyttöösi vain yhdellä hakemuksella. Joustava-luotolta voit nostaa tarvitsemasi määrän rahaa omalle tilillesi milloin vain ilman erillistä hakemusta. Lainanostot teet oman asiakastilisi kautta, jonne kirjaudut henkilökohtaisella PIN-koodillasi. Palvelemme kellon ympäri, joten voit tehdä noston mihin aikaan vuorokaudesta tahansa ja siirrämme rahat tilillesi hetkessä. Joustava-luoton nostettavissa olevan saldon näet omalta asiakastililtäsi tai mobiilisovelluksesta puhelimessasi. Sinun ei tarvitse maksaa luoton käytöstä kiinteitä kuukausi- tai tilinhoitomaksuja.     

Luoton lyhennys  

Joustava-luotolta tekemiäsi nostoja maksat takaisin kuukausittain minimilyhennyksillä. Minimilyhennys on 10% avoimesta luottosaldosta tai vähintään 100 €. Saat Joustava-luoton laskun kuukausittain joko postissa tai sähköpostilla. Voit maksaa luoton kuukausilyhennyksen myös suoraan asiakastilisi Laskut-osion kautta verkkopankkimaksulla (Lue lisää Paytrail-maksamisesta).  

Jos haluat maksaa käyttämääsi luottoa takaisin minimilyhennystä suuremman erän kerralla, voit tehdä sen milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta tai lisäkuluja. Luotto on sinulle sitä edullisempi, mitä nopeammalla aikataululla lyhennät sitä. Tiesitkö, että avatessasi oman Joustava-tilin saat ensimmäisen nostosi ilman nostokuluja, sekä ensimmäiset 30 päivää korkovapaata kautta? Näin ollen esimerkiksi 500 euron lainanoston kokonaiskustannus sinulle on vain 500 €, kun maksat lainan kokonaisuudessaan takaisin 30 päivän sisällä luottotilin avaamisesta. Jos taas haluat maksaa samansuuruisen lainan takaisin kahdessa kuukaudessa, lainakustannus on arviolta noin 565,52 €. Voit hakea Joustava-luottoon myös kahta maksuvapaata kuukautta kalenterivuoden aikana. Joustava on jatkuva luotto, eli takaisinmaksettu osuus käyttämästäsi luotosta lisätään takaisin nostettavissa olevaan saldoon. Kun maksat laskun asiakastilisi kautta, päivittyy luotolta nostettavissa oleva summa päivittyy ajantasalle välittömästi.  

Vastauksen kysymyksiisi Joustava-luoton hakemisesta, käytöstä ja takaisinmaksusta saat milloin tahansa maksuttomasta asiakaspalvelustamme. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 0800 166 308 ja sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@ferratum.fi 24 tuntia vuorokaudessa. 

Hae Joustavaa

 

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error