Koroton pikavippi täysin kuluttomana

Vippi 50-300 €, 0 € korkoa, heti tilille

 

Lainasumma

€ / 300 €

Valitse laina-aika

Lainan kokonaiskustannus on !amount ja laina-aika on !term. Todellinen vuosikorko on 0%.

Kun tarvitset lainaa 50 eurosta 300 euroon, saat sen meiltä korottomana. Koroton-pikavippi on täysin kuluton pienlaina uusille asiakkaillemme. Odottamaton tarve pienelle lainalle voi kohdata kenet vain, mutta meiltä saat avun nopeasti. Koroton lainahakemus vie vain muutamia minuutteja ja lainapäätöksen saat välittömästi. Hyväksytyt pikavipit maksetaan asiakkaiden tileille tavallisesti vain minuuteissa. Usko pois, Koroton on täysin kuluton apu pieneen rahantarpeeseen.

Joskus tarve pienelle lainalle yllättää: ehkä tarvitset viisikymppisen viikoksi, tai kolmesataa loppukuuksi. Jos haussa on ensimmäinen laina, tutustu Korottomaan! Millainen tarpeesi onkaan, uutena asiakkaanamme saat 50-300 euron pikavipin täysin ilman kuluja tai korkoja. Koroton-ensilainaa voit hakea 50, 100, 150, 200, 250 tai 300 euroa; laina-aika riippuu lainasummasta. Tarkan laina-ajan näet alempaa löytyvästä taulukosta ja lainaa hakiessasi. Koroton-lainaa voit hakea ollessasi vähintään 20-vuotias. 

Ferratum Koroton-pikavippi on etumme uusille asiakkaille, eikä sen hakeminen edellytä sinulta muita sitoumuksia! Haet lainaa, maksat takaisin, ja homma on selvä. Lainoissamme ei koskaan ole myöskään ikäviä piilokuluja. Laina-ajan sisällä ajallaan takaisin maksettu pikavippi on aina kuluton. Huomaathan, että voimme maksaa myönnetyn lainan tilillesi klo 07-23 välisenä aikana lakisyistä. Ferratumilta voit hakea pikalainaa myös viikonloppuna.

  • Lainaa 50-300 € ilman korkoa
  • Luottopäätös heti, pikavippi tilille hetkessä
  • Ei yllättäviä kuluja, ei sitoumuksia
  • Uusien asiakkaiden etu

Apua laina-asioissasi 24h vuorokaudessa:

Hae Korotonta

Meiltä on helppo hakea lainaa

Valitse summa

Valitse summa

Valitse sinulle sopiva summa lainalaskurista
 

Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus

Tunnistaudu verkkopankki- tunnuksilla ja täytä lainahakemus

Lainapäätös heti

Lainapäätös heti

Saat päätöksen heti ja myönnetyissä lainoissa rahat tililläsi minuuteissa

Miksi hakisin Koroton-pikavippiä?

Rahaa tarvitsee aina

50 euroa voi olla iso raha, kun se puuttuu viikon budjetista. Ferratumilta saat uutena asiakkaana 50 euroa viikon maksuajalla Koroton-pikavipillä, nopeasti ja ilman kuluja. Voit myös hakea suurempaa summaa aina 300€ asti, kun rahan tarve on akuutti. Koroton-pikavippi on käytettävissä, kun ruokakauppa kutsuu, eräpäivät lähestyvät tai mikä tahansa odottamaton meno yllättää. Kun tarvitset pelivaraa omaan talouteen, valitse Koroton-pikavippi! Lainaa jopa 300€ kassasi tilapäiseksi tasapainottamiseksi, 30 päivän maksuajalla. Tuomme rahan ja ihmiset yhteen, hetkessä!

 

Ferratum Koroton –pikavippi on 50-300€ määräaikainen kertalaina, joka maksetaan yhdessä erässä ja alla määrätyssä maksuajassa kokonaan pois. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: 200€ lainan nimellinen vuosikorko on 0 %, ja todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 0 % ja lainan takaisinmaksettava summa 200€ asiakkaan nostaessa 200€ ja maksaessa sen takaisin yhdessä erässä. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 päivän kuluessa. 

» Koroton lainaehdot

Nopea ja helppo apu

Tiukassa paikassa on monta tapaa kerätä kasaan esimerkiksi 100€. Nopeammin ja vaivattomammin lainaat tarvitsemasi summan 50 eurosta 300 euroon Koroton-pikavipillä, täysin kuluitta. Lainahakemuksen täytät muutamassa minuutissa vaikka ollessasi ostoksilla, ja lainapäätöksen saat heti. Rahan tarve on hetkessä ohi, sillä tililläsi näkyy myönnetty vippi heti. Ennen kuin ehdit edes ajatella kynsien pureskelua raha-asioita murehtiessa, on tarvitsemasi pikavippi jo tililläsi. 

Lainaa siksi aikaa kuin tarvitset – ei sitoumuksia

Uutena asiakkaana saat 50 tai 100 euroa viikoksi (7 päivää), 150 tai 200 euroa 15 päiväksi, ja 250 tai 300 € kuukaudeksi (30 päivää). Kun laina maksetaan ajallaan takaisin, on se täysin kuluton. Koroton-pikavippiä voi hakea 20-vuotta täyttäneet, luottokelpoiset ja raha-asiansa hyvin hoitaneet henkilöt. Pyydämme asiakkaitamme tutustumaan huolella lainan ehtoihin. Koroton-laina ei sido muihin Ferratum-tuotteisiin tai -palveluihin.

Jatkossa kattavan ja aina käytettävissä olevan turvan raha-asioihin saa Joustava-luotosta. Joustava on 2000€ jatkuva luotto, jolta nostat lainaa haluamissasi erissä. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit tehdä nostoja aina tarpeen mukaan, vuorokauden ympäri. Tutustu Joustavaan jo nyt ja laita nimi muistiin!

 

KOROTON HINNASTO

Summa Laina-aika Kulut Takaisinmaksu
50 € 7 päivää 0 € 50 €
100 € 7 päivää 0 € 100 €
150 € 15 päivää 0 € 150 €
200 € 15 päivää 0 € 200 €
250 € 30 päivää 0 € 250 €
300 € 30 päivää 0 € 300 €
  • Lainaa 50-300 € korotta
  • Lainapäätös heti, pikavippi tilille nopeasti
  • Lainaa 7-30 päiväksi
  • Ei sitoumuksia
  • Min. ikä 20-vuotta

 

Hae Korotonta

 

Palvelemme 24h, maksutta

Asiantuntevat asiakaspalvelijamme päivystävät ympäri vuorokauden, jotta saisit vastauksen kysymyksiisi lainoista silloin kun tarvitset. Puhelimitse meidät tavoitat numerosta 0800 166 308 ja sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu@ferratum.fi. Saat yhteyden asiakaspalvelijaan myös suoraan kotisivuiltamme chatin kautta. Chat-ominaisuus löytyy myös omalta asiakastililtäsi.

Palvelemalla asiakkaitamme viikon jokaisena päivänä ja tuntina varmistamme, että apu on saatavilla juuri silloin kun sitä tarvitaan. Olipa kyseessä kulutusluotto tai pikavippi, mielestämme laina-asioita hoitaessa palvelun pitää olla aina henkilökohtaista. Kun mikä tahansa mietyttää, älä epäröi tarttua puhelimeen tai näppäimistöön. Joku meistä täällä kyllä vastaa sinulle välittömästi ja asiasi hoituu.

 

 

Miksi valita Ferratum

Ferratumilta laina nopeasti myös älypuhelimellasi

Ferratumilta saat tarvitsemasi pikavipin tai pidempiaikaisen luoton yhtä nopeasti, normaalisti minuuttien sisällä puoleemme käännyttyäsi. Lainan hakeminen meiltä on turvallista mutta vaivatonta, sillä hakemista varten tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja pääsyn nettiin. Lainahakemuksen avaat, täytät ja lähetät muutamassa minuutissa – samassa ajassa meillä käsitellään, hyväksytään ja maksetaan hakemasi laina.

Koroton-pikavippi on maksuton apu tilapäiseen rahan tarpeeseen. Maksuton on myös kätevä mobiilisovelluksemme Joustava-luoton asiakkaille. Kun sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää lainanhausta tai takaisinmaksusta, asiakaspalvelumme on puhelimen ja sähköpostin päässä 24 tuntia vuorokaudessa.

Ferratum on 23 maassa toimiva suomalainen yritys, ja olemme tuoneet rahan ja ihmiset yhteen jo miljoonat kerrat, Espanjasta Uuteen-Seelantiin. Tulevaisuudessa toivomme, että kuka tahansa voisi avullamme hoitaa päivittäiset raha-asiat vaivattomasti puhelimellaan.

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error