Joustava pikavippi jopa 2000 € – nyt uusi henkilökohtainen hinnoittelu.

Lainapäätös nopeasti ja pikavippi heti tilille. Hae lainaa tänään!

 

Noston suuruus

€ / 2000 €
Noston suuruus: X &euro
 
 

Joustava-luoton hinnasto
 

 • Henkilökohtainen lainahinnoittelu jokaiselle lainanhakijalle
 • Uusille asiakkaille korko 0 % ja kulut 0 € ensimmäiset 30 päivää
 • Ei piilokuluja: luoton avauspalkkio, tilinhoitomaksu ja nostokulut 0 €
 • Jatkuva luottotili aina käytössäsi joustavalla takaisinmaksulla
 • Nimellinen vuosikorko 39,57-98,99 %
 • Minimi kuukausilyhennys 4,0-13,5 % lainasaldosta, kuitenkin vähintään 20 €
 • Todelliset kulut huomioiva vuosikorko on 47,59-158,87 %
 • 14 päivän peruutusoikeus lainallesi 
 • Joustava-luoton tyypillinen min. laina-aika 3 kk, max. laina-aika 54 kk 
 

Odottamaton tarve lisärahoitukselle ja lainalle voi kohdata kenet vain. Meiltä saat avun nopeasti joustavan luottotilin muodossa, kun odottamaton meno yllättää. Lainahakemus vie vain muutamia minuutteja ja lainapäätöksen saat välittömästi. Hyväksytyt pikavipit maksetaan asiakkaiden tileille tavallisesti vain minuuteissa. Tutustu Joustava-luottoon – se on erinomainen apu arjen pieniin ja suurempiinkin rahantarpeisiin.

Joskus tarve pienelle lainalle yllättää: ehkä tarvitset viisikymppisen viikoksi, tai kolmesataa loppukuuksi. Jos haussa on ensimmäinen luotto, tutustu Joustavaan! Joustava-lainaa voit hakea ollessasi vähintään 20-vuotias. Sinä päätät itse, kuinka joustoluottoasi käytät. Maksat vain käyttämästäsi luotosta, eikä turhia lisäkustannuksia tule.

Lainoissamme ei koskaan ole myöskään ikäviä piilokuluja. Me emme peri lainkaan avauspalkkioita, tilinhoitomaksuja tai nostokuluja lainaltasi. Huomaathan, että voimme maksaa myönnetyn lainan tilillesi klo 07-23 välisenä aikana. Ferratumilta voit hakea pikalainaa myös viikonloppuna.

 • Nopeasti vippiä jopa 2000€ 
 • Uusi henkilökohtainen hinnoittelu
 • Lainapäätös heti, pikavippi nopeasti tilillesi
 • Ei yllättäviä kuluja, ei sitoumuksia
 • Joustava-luotolta nostat rahaa juuri sen verran kuin tarvitset
 • Joustava takaisinmaksu oman taloudellisen tilanteesi mukaisesti
 • Ei piilokuluja: luoton avauspalkkio, tilinhoitomaksu ja nostokulut 0 €
 • 14 päivän peruutusoikeus lainallesi

Apua laina-asioissasi useissa kanavissa:

Hae Joustavaa

Meiltä on helppo hakea lainaa

Valitse summa

Valitse summa

Valitse sinulle sopiva summa lainalaskurista.
 

Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus

Tunnistaudu verkkopankki- tunnuksilla ja täytä lainahakemus.                    

Lainapäätös heti

Lainapäätös heti

Saat päätöksen heti ja myönnetyissä lainoissa rahat tililläsi minuuteissa.

Miksi hakisin Joustava-pikavippiä?

Rahaa tarvitsee aina

50 euroa voi olla iso raha, kun se puuttuu viikon budjetista. Ferratumilla jokainen vippi hinnoitellaan henkilökohtaisesti ja lopullinen korkotaso määräytyy hakijan tietojen ja tulojen mukaan.

Joustava-pikavipillä homma hoituu nopeasti ja ilman ylimääräisiä kuluja. Voit myös hakea suurempaa summaa aina 2000 € asti, kun rahan tarve on akuutti. Joustava-pikavippi on käytettävissä, kun pyykkikone hajoaa, auto reistailee, eräpäivät lähestyvät tai mikä tahansa odottamaton meno yllättää. Kun tarvitset pelivaraa omaan talouteen, valitse Joustava-pikavippi! Voit hakea lainaa pitkällä maksuajalla jopa 2000 € arjen taloudellisen tilanteesi tilapäiseksi tasapainottamiseksi. Halutessasi voit tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä lainaasi milloin vain! 

 

Ferratum Joustava-luotto on vähintään 2000 € ja enintään 2500 € määräinen jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille klo 7:00-23:00 välisenä aikana. Hinnasto: nimellinen vuosikorko 39,57-98,99% ja todellinen vuosikorko enintään 158,87%. Tyypilliselle asiakkaalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 95,85%, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3038,36 € olettaen, että asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Esimerkin kk-erien summat: 1. 326,42€, 2. 313,10€, 3. 299,79€, 4. 286,48€, 5. 273,17€, 6. 259,85€, 7. 246,54€, 8. 233,23€, 9. 219,92€, 10. 206,60€, 11. 193,29€, 12. 179,98€. Oman lainasi todellisen vuosikoron löydät luottosopimuksestasi ja lainan ennakkotiedoista jotka toimitetaan sinulle ennen sopimuksen allekirjoitusta. Joustava-luoton tyypillinen laina-aika 3-54 kk. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 pv kuluessa. . Muistathan aina tutustua huolellisesti lainan ehtoihin.

» Joustava lainaehdot
» Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Nopea ja helppo apu

Nopeammin ja vaivattomammin lainaat tarvitsemasi summan muutamasta kymmenestä eurosta 2000 euroon Joustava-pikavipillä. Lainahakemuksen täytät muutamassa minuutissa ollessasi vaikka ostoksilla, ja lainapäätöksen saat heti. Joustava-pikavippi hinnoitellaan aina henkilökohtaisesti hakijan tietojen ja tulojen mukaan. Rahan tarve on hetkessä ohi, sillä tililläsi näkyy myönnetty vippi heti. Vipit maksetaan ensimmäistä kertaa klo 7-23 välisenä aikana, mutta myöhemmin voit tehdä nostoja tililtäsi kellon ympäri. 

Lainaa siksi aikaa kuin tarvitset – ei sitoumuksia

Uutena asiakkaana voit hakea tarvitsemasi lainan hetkessä ja juuri niin pitkäksi ajaksi, kuin haluat. Joustava-pikavippiä voi hakea 20-vuotta täyttäneet, luottokelpoiset ja raha-asiansa hyvin hoitaneet henkilöt.

Kattavan ja aina käytettävissä olevan turvan raha-asioihin saat Joustava-luotosta. Joustava on 2000 € jatkuva luotto, jolta nostat lainaa haluamissasi erissä. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit tehdä nostoja aina tarpeen mukaan, vuorokauden ympäri. Maksat vain käyttämästäsi luotosta, eikä turhia lisäkustannuksia tule. 

 

 

 

Palvelemme sinua useissa kanavissa