Prime-laina

Joustava pikavippi – 60 pv lyhennysvapaa ensilaina

Vippi jopa 2000 € lyhennysvapaalla heti tilille

 

Noston suuruus

€ / 2000 €
Noston suuruus: X &euro
 
 

Joustava hinnasto

 • Luoton avauspalkkio ja tilinhoitomaksu 0€
 • Nostopalkkio 7,5%
 • Nimellinen vuosikorko 103,42%
 • Minimi kuukausilyhennys 10% lainasaldosta, kuitenkin väh. 100€
 • 2000€ lainan min. laina-aika on 3kk, max. laina-aika 50kk
 • Max. todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 216,20%. 
 

Kun tarvitset lainaa muutamista kympeistä 2000 euroon, tutustu Ferratum Joustavaan! Uutena asiakkaana saat ensimmäisen kuukautesi lyhennysvapaana, mikä tarkoittaa sitä, että teet ensimmäisen lainalyhennyksesi vasta 60 päivää lainan hakemisen jälkeen. Joustava-pikavipin etu on uusille asiakkaille, ja mahdollistaa pikavipin pitkällä maksuajalla! Odottamaton tarve lainalle voi kohdata kenet vain, mutta meiltä saat avun nopeasti luottotilin muodossa. Lainahakemus vie vain muutamia minuutteja ja lainapäätöksen saat välittömästi. Hyväksytyt pikavipit maksetaan asiakkaiden tileille tavallisesti vain minuuteissa. Usko pois, Joustavaan kannattaa tutustua, se on erinomainen apu pieneen rahantarpeeseen.

Joskus tarve pienelle lainalle yllättää: ehkä tarvitset viisikymppisen viikoksi, tai kolmesataa loppukuuksi. Jos haussa on ensimmäinen laina, tutustu Joustavaan! Millainen tarpeesi onkaan, uutena asiakkaanamme saat ensimmäisen kuukauden lyhennysvapaana, eli saat 60 päivää maksuaikaa ensimmäiselle lyhennyksellesi! Lisää esimerkkejä lainan kokonaiskustannuksesta eri lainasummilla ja laina-ajoilla voit tutkia tältä sivulta. Joustava-lainaa voit hakea ollessasi vähintään 21-vuotias. 

Ferratum Joustava-luoton etu uusille asiakkaille on lyhennysvapaa kuukausi. Ensimmäinen takaisinmaksun eräpäivä on 60 päivää pikavipin hakemisesta, mutta halutessasi voit tehdä ylimääräisen lyhennyksen jo aiemmin. Toimitamme maksuun tarvittavat tiedot sähköpostitse. Haet siis lainaa, maksat takaisin, ja homma on selvä. Lainoissamme ei koskaan ole myöskään ikäviä piilokuluja. Huomaathan, että voimme maksaa myönnetyn lainan tilillesi klo 07-23 välisenä aikana lakisyistä. Ferratumilta voit hakea pikalainaa myös viikonloppuna.

 • Nopeasti vippiä jopa 2000€ 
 • Uudelle asiakkaalle 60 päivää lyhennysvapaata
 • Luottopäätös heti, pikavippi heti tilille
 • Ei yllättäviä kuluja, ei sitoumuksia
 • Uusien asiakkaiden etu

Apua laina-asioissasi 24h vuorokaudessa:

Hae Joustavaa

Meiltä on helppo hakea lainaa

Valitse summa

Valitse summa

Valitse sinulle sopiva summa lainalaskurista
 

Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus

Tunnistaudu verkkopankki- tunnuksilla ja täytä lainahakemus

Lainapäätös heti

Lainapäätös heti

Saat päätöksen heti ja myönnetyissä lainoissa rahat tililläsi minuuteissa

Miksi hakisin Joustava-pikavippiä?

Rahaa tarvitsee aina

50 euroa voi olla iso raha, kun se puuttuu viikon budjetista. Ferratumilta saat uutena asiakkaana vipin 60 päivän lyhennysvapaalla kaudella Joustava-luoton avulla. Joustava-pikavipillä homma hoituu nopeasti ja ilman ylimääräisiä kuluja. Voit myös hakea suurempaa summaa aina 2000€ asti, kun rahan tarve on akuutti. Joustava-pikavippi on käytettävissä, kun pyykkikone hajoaa, eräpäivät lähestyvät tai mikä tahansa odottamaton meno yllättää. Kun tarvitset pelivaraa omaan talouteen, valitse Joustava-pikavippi! Voit hakea lainaa pitkällä maksuajalla jopa 2000€ kassasi tilapäiseksi tasapainottamiseksi, sillä avatessasi tilin saat automaattisesti 60 päivää maksuaikaa ensimmäiselle lainalyhennyksellesi. Halutessasi voit tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä milloin vain!  Tuomme rahan ja ihmiset yhteen, hetkessä!

 

Ferratum Joustava–pikavippi on 2000€ luottotili, joka maksetaan takaisin sinulle sopivissa erässä. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: 2000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 216,20% ja luoton arvioitu kokonaiskustannus on 3534,01€ mikäli asiakas nostaa 2000€ kerralla ja maksaa sen takaisin vuoden aikana 12 saman suuruisessa erässä. Luoton ensimmäiset 30 päivää ovat korkovapaata ja ensimmäinen nosto on ilman nostokulua. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 päivän kuluessa. 

» Joustava lainaehdot
» Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

 

Nopea ja helppo apu

Nopeammin ja vaivattomammin lainaat tarvitsemasi summan muutamasta kymmenestä eurosta 2000 euroon Joustava-pikavipillä, uusille asiakkaille ensimmäiset 60 päivää ilman takaisinmaksua, ellet halua tehdä ylimääräistä lyhennystä. Voit maksutta aina lyhentää lainaasi enemmän, sillä näin laina-aikasi lyhenee ja kertyvän koron osuus on pienempi. Lainahakemuksen täytät muutamassa minuutissa ollessasi vaikka ostoksilla, ja lainapäätöksen saat heti. Rahan tarve on hetkessä ohi, sillä tililläsi näkyy myönnetty vippi heti. Vipit maksetaan ensimmäistä kertaa klo 7-23 välisenä aikana, mutta myöhemmin voit tehdä nostoja tililtäsi kellon ympäri. 

Lainaa siksi aikaa kuin tarvitset – ei sitoumuksia

Uutena asiakkaana voit hakea tarvitsemasi lainan hetkessä ja juuri niin pitkäksi ajaksi, kuin haluat. Joustava-pikavippiä voi hakea 21-vuotta täyttäneet, luottokelpoiset ja raha-asiansa hyvin hoitaneet henkilöt.

Kattavan ja aina käytettävissä olevan turvan raha-asioihin saat Joustava-luotosta. Joustava on 2000€ jatkuva luotto, jolta nostat lainaa haluamissasi erissä. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit tehdä nostoja aina tarpeen mukaan, vuorokauden ympäri. Pyydämme asiakkaitamme tutustumaan huolella lainan ehtoihin. 

 

 

 • Lainaa jopa 2000 €
 • Uusille asiakkaille 60 päivää lyhennysvapaata
 • Lainapäätös heti, pikavippi tilille nopeasti
 • Minimilyhennys 10% tai vähintään 100€ avoimesta lainasaldosta
 • Min. ikä 21-vuotta

Palvelemme 24h, maksutta

Asiantuntevat asiakaspalvelijamme päivystävät ympäri vuorokauden, jotta saisit vastauksen kysymyksiisi lainoista silloin kun tarvitset. Puhelimitse meidät tavoitat numerosta 0800 166 308 ja sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu@ferratum.fi. Saat yhteyden asiakaspalvelijaan myös suoraan kotisivuiltamme chatin kautta. Chat-ominaisuus löytyy myös omalta asiakastililtäsi.

Palvelemalla asiakkaitamme viikon jokaisena päivänä ja tuntina varmistamme, että apu on saatavilla juuri silloin kun sitä tarvitaan. Olipa kyseessä kulutusluotto tai pikavippi, mielestämme laina-asioita hoitaessa palvelun pitää olla aina henkilökohtaista. Kun mikä tahansa mietityttää, älä epäröi tarttua puhelimeen tai näppäimistöön. Joku meistä täällä kyllä vastaa sinulle välittömästi ja asiasi hoituu.

 

 

Miksi valita Ferratum

Ferratumilta laina nopeasti myös älypuhelimellasi

Ferratumilta saat tarvitsemasi pikavipit tai pidempiaikaisen luoton yhtä nopeasti, normaalisti minuuttien sisällä puoleemme käännyttyäsi. Lainan hakeminen meiltä on turvallista mutta vaivatonta, sillä hakemista varten tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja pääsyn nettiin. Lainahakemuksen avaat, täytät ja lähetät muutamassa minuutissa – samassa ajassa meillä käsitellään, hyväksytään ja maksetaan hakemasi laina.

Kun sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää lainanhausta tai takaisinmaksusta, asiakaspalvelumme on puhelimen ja sähköpostin päässä 24 tuntia vuorokaudessa.

Ferratum on 23 maassa toimiva suomalainen yritys, ja olemme tuoneet rahan ja ihmiset yhteen jo miljoonat kerrat, Espanjasta Uuteen-Seelantiin. Tulevaisuudessa toivomme, että kuka tahansa voisi avullamme hoitaa päivittäiset raha-asiat vaivattomasti millä tahansa laitteellaan.

Tarvitsemaasi vippiä ei tarvitse odottaa sen kauempaa, riittää että täytät hakemuksen sivuillamme ja saat lainapäätöksen heti!

Tervetuloa chattiin!

The chat is not available.

Chat ei ole tällä hetkellä käytössä.
Jätä meille viesti

Kiitos viestistäsi, vastaamme mahdollisimman pian.

System error