Pikavippi 1000 €

Noston suuruus

€ / 2000 €
Minimilyhennys: 3 %, alk. 20 €/kk
Noston suuruus: X &euro
 
 
 

Tarvitsetko pikavippiä? Määritä lainantarpeesi ja hae lainaa netistä

Kaipaatko pikaisesti lisää käyttövaroja? Äkillinen rahantarve saattaa yllättää kenet tahansa. Riippuu lainasummasta, mikä ratkaisu sopii tilanteeseen parhaiten. Jos tarvitset lyhytaikaisen pikavipin, Ferratumin Joustava-luotto muodostaa rahavaraston, joka on taas uudestaan käytettävissäsi, kun maksat lainaamasi summan takaisin. Pikavippi on nopeasti saatavillasi suoraan netissä.

Pikavippi 1000 euroa

Auto on monelle välttämätön osa arkea. Sillä kuljetaan töihin, kouluun, kauppaan ja harrastuksiin. Auton tärkeyden huomaa yleensä kuitenkin vasta silloin, kun sen kanssa tulee pieniä ongelmia. Jotkut korjaukset ovat liikenneturvallisuuden kannalta täysin ehdottomia, joten niistä ei voida tinkiä. Harmillisen lisän tilanteeseen tuo se, että auton korjaamiseen saa yleensä kulumaan reilusti rahaa. Jos kuun aikana on ollut jo muitakin ylimääräisiä menoja tai taloudellinen tilanteesi on tilapäisesti pienessä vajeessa, saatat tarvita lainaa 1000 euroa, jotta saisit autosi jälleen tien päälle. Ferratumin tarjoama Joustava-kulutusluotto on varteenotettava vaihtoehto tilanteeseesi.

Joustoluottoa voi ajatella rahavarantona, jonka avulla voit nostaa luottotililtäsi lisävaroja kiperässä tilanteessa. Se on vararahasto ja käyttökassa, jonka määrä päivittyy aina, kun olet maksanut lainasumman takaisin. Voit siis käyttää joustoluottoa rajattomasti lainaamasi summan puitteissa. Kulutusluotto on avausmaksuton eikä siinä ole kiinteää kuukausimaksua. Kirjautumalla omalle asiakastilillesi voit nostaa rahaa luotoltasi kellon ympäri, missä päin tahansa maailmaa. On helpottavaa ajatella, että saat lisävarat käyttöösi myös ulkomailta käsin - auton rikkoontuminen on ikävää jo kotimaassa, mutta kukaan ei toivo jäävänsä tien poskeen kesken lomamatkaa. 

Lainapäätös heti

Ferratum on verkossa toimiva rahoituslaitos, jonka kautta voit hakea lainaa esimerkiksi 1000 euroa. Kaikenkokoisille lainasummille kätevä ratkaisu on Joustava-luotto, jonka ansiosta saat käyttöösi uudistuvan vararahaston. Joustoluotto on netin kautta avulla käytettävissäsi vuorokauden ympäri. Kaikki lainahakemukset käsitellään nopeasti, ja rahat siirtyvät pankkitilillesi jopa muutamien minuuttien kuluessa. Täytä siis hakemus netissä ja lisää käyttövarojasi nopeasti ja tehokkaasti! 

Ferratum palvelee lukuisia suomalaisia juuri silloin, kun rahaa tarvitaan kiireellisiin hankintoihin. Lainaa voi hakea myös silloin, kun haluaa lähteä esimerkiksi lomailemaan, tai jos pesukone lakkaa toimimasta. Lainan saamiseen on tiettyjä edellytyksiä, ja siksi esimerkiksi laina ilman luottotietoja ei onnistu. Jokaisen hakijan luottotiedot tarkastetaan hakemuksen käsittelyn yhteydessä. Lainan hakeminen on helppoa. Se tapahtuu netissä hakemuslomake täyttämällä. Jos laina on myönnetty, rahat maksetaan tilille jopa saman päivän aikana. Valitse siis omiin tarpeisiisi sopiva ja hae lainaa netissä! 

Hae Joustavaa >>

 

Ferratum Joustava-luotto on 2000 € määräinen jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille klo 7:00-23:00 välisenä aikana. Hinnasto: nimellinen vuosikorko 20,00 % ja todellinen vuosikorko 21,94 %. Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 2216,65 € olettaen, että asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Esimerkin kk-erien summat: 1. 200,00 € 2. 197,22 €, 3. 194,44 €, 4. 191,66 €, 5. 188,89 €, 6. 186,11 €, 7. 183,33 €, 8. 180,55 €, 9. 177,78 €, 10. 175,00 €, 11. 172,22 €, 12. 169,44 €. Joustava-luoton tyypillinen laina-aika 3-54 kk. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 pv kuluessa. Luotonantajana toimii Ferratum Finland Oy, Ratamestarinkatu 11 A 00520 Helsinki.